kv min ısrarla aramaları ...(beni)

benan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
280
2
26
Muğla
ewet kızlar kv beni defalarca arıyo diyelimki uyuyorum arıyo o an duymadım diyelim banyodayım vs. ben telefonda görünce zaten dönerim değil mi.yok bunu anlamıyo bir insanı ısrarla üst üste kaç defa ararsınız allah aşkına bana bir söyleyin ben mi abartıyorum yoksa...ramazan dolayısıyla uyku düzenim bozuldu sahurda yatıyordm oğlen kalkıyordum ama önceki gün 7.30 olmuştu hala uyuyamaım.10.30 da uyandım ve bir dahada uyuyamadım.3 saatlik uykuyla üstüne temizlik yaptım ewde 2 ye kadar.sornra kv me gittim orda yedik 23.30 da döndük .gayet normal geçti.dünde dedim bu gece hiç uyuyamadım diye.neyse bu gecede 4 te yattım.uykusuzluktan artık gözlerim yanıyordu birde dünkü temizlik acısı yeni çıkıyo bu başladı aramaya 12 mi ne saat.uykum o kadar ağır geldiki açmak istemedim (uykulu ses tonuyla konuşunca hala uyuyormusun diyo) sonra birdaha bir daha kızdım sessize aldım.toplam 7 kere aramış.şimdi dedim eşşime söyler kesin.genelde öyle oluyo da.benanı aradım ulaşamadım oğlum hayırdır bişey mi oldu hee öldüde sana sölemedik töbe yarabbim.neyse uyandım ama kınamayın 4 e geliyordu ve hala uykum vardı şimdi uyuyordum desem biliyorsunuz kv lerin uykuya nasıl baktıklarını.eşim aradı hayırdır yaşıyormusun dedi ewet noldu uyuyordum dedim annem aramıs 7 defa açmamışsın geride dönmemişsin merak etmiş hayırdır hastalık mı var diye bilmem ne. sana mı şikayet etti dedim.yo diyo ben defalarca söyledim bir kere arasın ben müsait olunca dönerim diye dedim onu ona söyle bana söleme diyo söyledim diyorum gene aynı gene aynı.şimdi dicekki tamam arıyorum ama dönmüyorsun...e demekki müsait olmadım dönecek durumda olmadım anlamaz....anlaaamaz .biraz mesafe koyuyorum o zaman rahat oluyorum ama aramı iyi tuttum muda böyle yapıyo normalde oğlunu hergün arar konuşmadıkları gün olmaz oğlunu arayınca nasılsın ne yapıyorsun der çünkü oğlu evde yanlız yaşıyoya:37::37: ama ben kp i arayıp öle desem kapatsam ne olur acaba..ah kızlar içimi dökmek istedim kötü demiyorum ama çok sabit fikirli ve kalbini kırmadan anlatmaya çalışıyorum anlamıyo..napmam lazım eşim yoğun çalışıyo araya sokmasına hiç gerek yok..:50::50:

ararlar ,sorarlar bu böyle sürer yarın çocuk olıncada eşine şikayete başlar geiin torunu göstermiyor derler

e aç sende ne olacak,
uyuyormusun? derse evet dersin. Ben 11 de kalkarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım dersin:1::1::1:

Son düzenleme:
Cok bunaltici cidden. Bizimkiler aramaz. Su oglunla konusup ben yokmusum gibi gorusmeler var yalniz. Aman birak olsun. Onlara karisacak degilim ya.. laf da anlamiyosa ne yaoilabilir ki..

ya mesele açıp açmama olayı değil açamadığım zamanlar olabilir bunu o anlamıyo bir keresindede ben duşa girmiştim eşimde traş oluyordu aradı aradı durdu oğlunu ses gelmiyo banyoya bende çıktım havlularla falan açtım neden açmıyorsunuz falan diyo duş alıyordum dedim artık sonra oğlum napıyor o niye acmıyo dedi bende oda traş oluyo dedim zorla ikimizinde banyodaa olduğunu öğrenddi rahatladımı bilmem :37: birde stres oluyorum ya stresle uyanddım mesela buggun onun yğzğnden kocamla gerildik durduk yere

ya mesele açıp açmama olayı değil açamadığım zamanlar olabilir bunu o anlamıyo bir keresindede ben duşa girmiştim eşimde traş oluyordu aradı aradı durdu oğlunu ses gelmiyo banyoya bende çıktım havlularla falan açtım neden açmıyorsunuz falan diyo duş alıyordum dedim artık sonra oğlum napıyor o niye acmıyo dedi bende oda traş oluyo dedim zorla ikimizinde banyodaa olduğunu öğrenddi rahatladımı bilmem :37: birde stres oluyorum ya stresle uyanddım mesela buggun onun yğzğnden kocamla gerildik durduk yere

:))) ayy oluyor böyle şeyler malesef ama özünde iyi bir insansa tek sorun buysa zamanla halledilir çokta takma.

herkes birbirini olduğu gibi kabul etse iyi ama her defasında oğluna söylemesini de kabul edemiyorum..:51:

7 defa arayan birine dönmek gerekir tabii...
Annenin aramalarını görseydin dönmeyecek miydin ?
Belki müsait değilim demişsin ama müsaitmişsin.
Hem müsait olmasaydın,eşin arayınca da açmazdın:)

Ben olsam arayıp"Hayırdır anne bir şey mi oldu,bu kadar arayınca önemli bir şey var sandım" derdim.

ben hepsini denedim canım zamanında önemli birşey olmadığınıda öğrendim zaten her defasında.kendi annem olsaydıda açmazdım ben sonradan dönerim diye yada ama annem beni öyle her zaman aramaz bir kere aradıysa bir daha aramaz ısrarla 7 defa.. şimdi annemle kv elbette bir değil bunu bir kere kabul edelim anneme rahatlıkla uyuyordum açamadım yada direk reddedebilirim işim olduğunda ama kv ye yapamam aradaki fark bu..:47:

Keşke ilk aradığında 'evet uyuyorum ve bütün gün uyumayı düşünüyorum' deseydin :1:

Bi de şikayet etmesi tuhaf, ne istiyor ki senden?

senin ki daha iyi benim kv ve görümcem bir kez ararlardı ya banyoda olurdum ya wc de ya da süpürge sesinden duymazdım ya da klasik uyurdum inanmazsın sadece 1 dk sonra eşimi arayıp aradık açmadı birsey mi oldu derlerdi sonra şim arardı doğal olarak onu da duymazdım ben geri araınca söylrdi. sinir olurdum tepkimi koydum şimdi yapamıyorlar. hatta söylmsi ayıp bir gün haftasonu o işi yaparkn görümcem beni aradı açmadık sonra eşimi aradı onu da açmadık o kapandı peşindn annesi beni aradı açmadık sonra eşimi aradı. eşimde kesin birsey oldu diye geri döndü sonuç öylesine aramış :37: tabi işi de kızgınlıkla yarım bıraktık. :43:

Neden siz aramıyorsunuz?

Kayınvalide geç kalkıyorsa sabahın köründe aramaya başlayın bir kaç kere, açana kadar.. Açınca da "ay bir şey oldu sandım" dersiniz.. Konuştuktan bir saat sonra yine arayın.. bir saat sonrasında yine... Ta ki size "Hayırdır?" diyene kadar.. İstif de bozmayın.. "Belki merak ediyorsunuzdur diye siz aramadan ben arıyorum.. bir müddet böyle yapacağım siz alışana kadar" deyiverin... Hakikaten de bir hafta kadar yapın bunu...
Sinir olduğunuz bir şey varsa, anlamıyorsa, sinir ederek anlatmaya çalışmak en güzeli...

Sonrasında yüz yüze oturur "Günde 1 tek kez" konuşmak için sözleşirsiniz...
Amiyane olacak ama çok severim şu lafı "Deli deliyi görünce sopasını saklarmış"...
Biraz delice davranmak gerekebilir bazen,

Siz en iyisini bilirsiniz,

senin ki daha iyi benim kv ve görümcem bir kez ararlardı ya banyoda olurdum ya wc de ya da süpürge sesinden duymazdım ya da klasik uyurdum inanmazsın sadece 1 dk sonra eşimi arayıp aradık açmadı birsey mi oldu derlerdi sonra şim arardı doğal olarak onu da duymazdım ben geri araınca söylrdi. sinir olurdum tepkimi koydum şimdi yapamıyorlar. hatta söylmsi ayıp bir gün haftasonu o işi yaparkn görümcem beni aradı açmadık sonra eşimi aradı onu da açmadık o kapandı peşindn annesi beni aradı açmadık sonra eşimi aradı. eşimde kesin birsey oldu diye geri döndü sonuç öylesine aramış :37: tabi işi de kızgınlıkla yarım bıraktık. :43:

aslında yanlış birşey ya işte demek istediğimde bu istenmiyorsa arama 1 kez ara tamam bir keresinde kapalıymış benim telefonum şarjı bitmiş eşime resmen şikayet etmiş neden kapalı telefon acil bişe olsa nolcak falan banada kendi söylüyo kızdım hatta oğlumada dedim diye.pişkin :37: hehe birde aslında seninki iyi olmuş eşin anlamış oldu ..şükrediyorum görüntülü aramadan haberleri yok şuanda =)))

Neden siz aramıyorsunuz?

Kayınvalide geç kalkıyorsa sabahın köründe aramaya başlayın bir kaç kere, açana kadar.. Açınca da "ay bir şey oldu sandım" dersiniz.. Konuştuktan bir saat sonra yine arayın.. bir saat sonrasında yine... Ta ki size "Hayırdır?" diyene kadar.. İstif de bozmayın.. "Belki merak ediyorsunuzdur diye siz aramadan ben arıyorum.. bir müddet böyle yapacağım siz alışana kadar" deyiverin... Hakikaten de bir hafta kadar yapın bunu...
Sinir olduğunuz bir şey varsa, anlamıyorsa, sinir ederek anlatmaya çalışmak en güzeli...

Sonrasında yüz yüze oturur "Günde 1 tek kez" konuşmak için sözleşirsiniz...
Amiyane olacak ama çok severim şu lafı "Deli deliyi görünce sopasını saklarmış"...
Biraz delice davranmak gerekebilir bazen,

Siz en iyisini bilirsiniz,
çok mantıklı aslında biliyor musun .teşekkür ederim fikir için birde sana şunu anlatayım geçen ramazan hergün sahura uyandırdı ben sahura kadar uyumuyorum gündüz de öğlene kadar yatarım sonuçta günler uzun dedim ama yok yok sen uyu ben uyandırırım dedi inanırmısın her gün aradı uyandınmı diye birde yemek hazırlama saatine arıyo eşimde uyanıyo bir saat önceden.anlatamadım bu sene ben zaten uyumuyorum istersen ben seni arayım dedim yok madem sen uyanıksan meşgule at dedi.bunada şükrettim.

Wala bende uyuyorum öyle şastı dengem.
Bırak telefonu,kapı çalsa açmam.Biliyorum neden aradıklarnı.benimde kp çok arar.Hiç wala yırtınsınlar.Açtgm zamanda boş knusuyolar.Teli tamanen kapatyrum :)

bu konuyu dert eden bir ben varım sanıyordum:)) valla vicdan yapıyordum ben mi kötüyüm diye ama damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.

Benim kayınvalidem de bana daha yeni evliyken tembihlemişti sıkı sıkı: Beni hergün muhakkak arıyacaksın tamam mı! diye. Gerçi benim aramama fırsat vermiyordu, hergün istisnasız arardı. Sizin kv gibi ulaşamzsa bidaha bidaha....cevap verene kadar. allahım yarabbim bunalırdım daralırdım...bazen açmazdım öyle bi arardı ki bişi oldu sanırdım, arardım anne hayırdır kötü bişi yok ya, "yok öylesine aradım..." Bir de muhakkak hergün yemeğim olup olmadığını sorardı, ne pişirdiğimi merak ederdi. Oğlunu aç bırakcam sanki! Ki, yemeksiz geçen günüm parmakla sayılıdır....

bir diil iki diil,üç diil baktım kötü bişi olduğu yok öylesine arıyor. varsın kızsın dedim. patlayana kadar arasın isterse. keyfim ne zaman yeterse o zaman geri dönmeye başladım,kısa kestim konuşmaları, bahaneler buldum. o benim bahanelerime alıştı, ben de vicdan yapmamaya. Şimdi zaten ayrılık aşamasındayız hiç arayamıyor.Oh be!

Sıkıcı bi durum :ssz:
Sen aynen devam et canım,müsait değilsen açmazsın olur biter :47:
Telini de sessize al ...
Dediğin gibi kv ler pek hoşlanmıyor geç kalkmalardan
Uyu uyuyabildiğin kadar valla yarın çocuk olunca mumla arayacaksın bu günleri
Kimseyi de takma keyfine bak

senin kayınvaliden biraz benimkine benziyor bizimkide arar sadece oglunun hatrını sorar sen ki ben yokum o evde. ne cektiiiiiikk beee bu kv lerin elinden bizler gelin olarak. valla bunlar ömür törpüsü uzak dursan iyi aslında bize göre laf aramızda cok cok iyi ama bu sefer onlar alınıyolar hem yaptıklarına bakmıyorlar bide küsüyolar yakın olsan tepene cıkıyorlar allah bizim yardımcımız olsun inş

Back
X