ewet kızlar kv beni defalarca arıyo diyelimki uyuyorum arıyo o an duymadım diyelim banyodayım vs. ben telefonda görünce zaten dönerim değil mi.yok bunu anlamıyo bir insanı ısrarla üst üste kaç defa ararsınız allah aşkına bana bir söyleyin ben mi abartıyorum yoksa...ramazan dolayısıyla uyku düzenim bozuldu sahurda yatıyordm oğlen kalkıyordum ama önceki gün 7.30 olmuştu hala uyuyamaım.10.30 da uyandım ve bir dahada uyuyamadım.3 saatlik uykuyla üstüne temizlik yaptım ewde 2 ye kadar.sornra kv me gittim orda yedik 23.30 da döndük .gayet normal geçti.dünde dedim bu gece hiç uyuyamadım diye.neyse bu gecede 4 te yattım.uykusuzluktan artık gözlerim yanıyordu birde dünkü temizlik acısı yeni çıkıyo bu başladı aramaya 12 mi ne saat.uykum o kadar ağır geldiki açmak istemedim (uykulu ses tonuyla konuşunca hala uyuyormusun diyo) sonra birdaha bir daha kızdım sessize aldım.toplam 7 kere aramış.şimdi dedim eşşime söyler kesin.genelde öyle oluyo da.benanı aradım ulaşamadım oğlum hayırdır bişey mi oldu hee öldüde sana sölemedik töbe yarabbim.neyse uyandım ama kınamayın 4 e geliyordu ve hala uykum vardı şimdi uyuyordum desem biliyorsunuz kv lerin uykuya nasıl baktıklarını.eşim aradı hayırdır yaşıyormusun dedi ewet noldu uyuyordum dedim annem aramıs 7 defa açmamışsın geride dönmemişsin merak etmiş hayırdır hastalık mı var diye bilmem ne. sana mı şikayet etti dedim.yo diyo ben defalarca söyledim bir kere arasın ben müsait olunca dönerim diye dedim onu ona söyle bana söleme diyo söyledim diyorum gene aynı gene aynı.şimdi dicekki tamam arıyorum ama dönmüyorsun...e demekki müsait olmadım dönecek durumda olmadım anlamaz....anlaaamaz .biraz mesafe koyuyorum o zaman rahat oluyorum ama aramı iyi tuttum muda böyle yapıyo normalde oğlunu hergün arar konuşmadıkları gün olmaz oğlunu arayınca nasılsın ne yapıyorsun der çünkü oğlu evde yanlız yaşıyoya
ama ben kp i arayıp öle desem kapatsam ne olur acaba..ah kızlar içimi dökmek istedim kötü demiyorum ama çok sabit fikirli ve kalbini kırmadan anlatmaya çalışıyorum anlamıyo..napmam lazım eşim yoğun çalışıyo araya sokmasına hiç gerek yok..