• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv min ısrarla aramaları ...(beni)

seninki kadar olmasa da ben de bu konudan biraz rahatsızım özellikle ramazan ayına girdiğimizden beri ben sahuru kadar uyumuyorum daha sonra da yatmam saat 4.30 5 i buluyor haliyle erken kalkamıyorum öğlene kadar uyumak istiyorum tabi uyuyabilirsem ilk bi kaç gün arıyodu yemin ediyorum uykudan kalktığım için ne konuştuğumu bile bilmiyordum:) sonra çareyi telefonu komple kapamakta buldum annem uyuduğumu biliyor onun için merak etmiyor kalkınca arıyorum.k.validede ilk günler arıyodu şimdi aramıyor hem tavırlı biraz hem de kapatıyorum...sen de kapat rahat et

bu konuyu dert eden bir ben varım sanıyordum:)) valla vicdan yapıyordum ben mi kötüyüm diye ama damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.

Benim kayınvalidem de bana daha yeni evliyken tembihlemişti sıkı sıkı: Beni hergün muhakkak arıyacaksın tamam mı! diye. Gerçi benim aramama fırsat vermiyordu, hergün istisnasız arardı. Sizin kv gibi ulaşamzsa bidaha bidaha....cevap verene kadar. allahım yarabbim bunalırdım daralırdım...bazen açmazdım öyle bi arardı ki bişi oldu sanırdım, arardım anne hayırdır kötü bişi yok ya, "yok öylesine aradım..." Bir de muhakkak hergün yemeğim olup olmadığını sorardı, ne pişirdiğimi merak ederdi. Oğlunu aç bırakcam sanki! Ki, yemeksiz geçen günüm parmakla sayılıdır....

bir diil iki diil,üç diil baktım kötü bişi olduğu yok öylesine arıyor. varsın kızsın dedim. patlayana kadar arasın isterse. keyfim ne zaman yeterse o zaman geri dönmeye başladım,kısa kestim konuşmaları, bahaneler buldum. o benim bahanelerime alıştı, ben de vicdan yapmamaya. Şimdi zaten ayrılık aşamasındayız hiç arayamıyor.Oh be!

en iyisini yapmışsın valla ama işte benimde bi huyum var kimsenin yüzüne karşı hayır diyemiyorum bişe diyemiyorum sebebide aramasının çok saçma yani basit birşey

bence konuşmalısın kavınvalidenle yada eşinle hep böyle devam etmez bu herkesin bir özeli vardır her an müsait olamaz insan ki müsait olsa bile boş boş telefonda konuşmak zorunda değil öyle insanlara karşı her zaman tavrını belli ediceksin.

cnm çok sinir bozucu ki haklısın uyuyorum desem onada bişey der açmasan dert açsan dert sende artık gır gıra vur bari ağda yapıyodum banyoda keyifteydim bakım yapıyodum falan de belki uğraşmazne bileyim kesin onada bişey bulurlar ama bide bunu dene bari

Ama şimdi kadın seni önemseyip arasa kabahat; kocanla konuşurken seni sormaması kabahat. E zaten seni ayrıca arayıp soruyormuş işte.

Valla benim kayınvalidem beni senede bir kez oğlumun doğumgününde arar o da torunuyla konuşmak için. Herhalde böyle değer verdikçe değeri azalıyor insanın.

Ama şimdi kadın seni önemseyip arasa kabahat; kocanla konuşurken seni sormaması kabahat. E zaten seni ayrıca arayıp soruyormuş işte.

Valla benim kayınvalidem beni senede bir kez oğlumun doğumgününde arar o da torunuyla konuşmak için. Herhalde böyle değer verdikçe değeri azalıyor insanın.

Aynen canım benim kv de seninki gibi
Beni hiç merak edip aramaz sormaz :)
Torunu için arar yoksa arayacağı yok
İlk başlarda çok takıyordum ağlıyordum bile
Ama baktım kendime yapıyorum takmıyorum artık
Hatta gelinini çok bunaltan kv leri gördükçe şükrediyorum bile halime

hergün mü arıyor :1:
hergün arıyorsada bi kv hergün gelini niye ararki:ssz:
bıraksam benimkide ararda ben ne oldu bişey mi oldu diye sormaya başlayınca aramayı kesti
bişey olmadıkca aramaz:1::1:

hergün aramıyor hayır zaten beni sorunum hergün araması değil aradığı zaman ısrarla bir daha bir daha araması inat etmesi.uyumuyorsam olmediysem heralde dönerim değilmi ..neyse

bence bir kere daha öyle defalarca aramasını bekle. sonra hemen ara ve telefonu açar açmaz panikle, heyecanla, korkuyla "anne ne oldu nolur söyleallah korusun birinize bir şey mi oldu eşime mi bir şey oldu" diye ortalığı velveleye ver.... panik olduğunu düşünürse belkibir daha yapmaz :)

bence bir kere daha öyle defalarca aramasını bekle. sonra hemen ara ve telefonu açar açmaz panikle, heyecanla, korkuyla "anne ne oldu nolur söyleallah korusun birinize bir şey mi oldu eşime mi bir şey oldu" diye ortalığı velveleye ver.... panik olduğunu düşünürse belkibir daha yapmaz :)

tamam dediğini yapıcam=) birde sebebini öğrenince çok komik geliyo yani ta diğer günle ilgili bişe söylemek için bu kadar ısrara gerek var mı:32:

ewet kızlar kv beni defalarca arıyo diyelimki uyuyorum arıyo o an duymadım diyelim banyodayım vs. ben telefonda görünce zaten dönerim değil mi.yok bunu anlamıyo bir insanı ısrarla üst üste kaç defa ararsınız allah aşkına bana bir söyleyin ben mi abartıyorum yoksa...ramazan dolayısıyla uyku düzenim bozuldu sahurda yatıyordm oğlen kalkıyordum ama önceki gün 7.30 olmuştu hala uyuyamaım.10.30 da uyandım ve bir dahada uyuyamadım.3 saatlik uykuyla üstüne temizlik yaptım ewde 2 ye kadar.sornra kv me gittim orda yedik 23.30 da döndük .gayet normal geçti.dünde dedim bu gece hiç uyuyamadım diye.neyse bu gecede 4 te yattım.uykusuzluktan artık gözlerim yanıyordu birde dünkü temizlik acısı yeni çıkıyo bu başladı aramaya 12 mi ne saat.uykum o kadar ağır geldiki açmak istemedim (uykulu ses tonuyla konuşunca hala uyuyormusun diyo) sonra birdaha bir daha kızdım sessize aldım.toplam 7 kere aramış.şimdi dedim eşşime söyler kesin.genelde öyle oluyo da.benanı aradım ulaşamadım oğlum hayırdır bişey mi oldu hee öldüde sana sölemedik töbe yarabbim.neyse uyandım ama kınamayın 4 e geliyordu ve hala uykum vardı şimdi uyuyordum desem biliyorsunuz kv lerin uykuya nasıl baktıklarını.eşim aradı hayırdır yaşıyormusun dedi ewet noldu uyuyordum dedim annem aramıs 7 defa açmamışsın geride dönmemişsin merak etmiş hayırdır hastalık mı var diye bilmem ne. sana mı şikayet etti dedim.yo diyo ben defalarca söyledim bir kere arasın ben müsait olunca dönerim diye dedim onu ona söyle bana söleme diyo söyledim diyorum gene aynı gene aynı.şimdi dicekki tamam arıyorum ama dönmüyorsun...e demekki müsait olmadım dönecek durumda olmadım anlamaz....anlaaamaz .biraz mesafe koyuyorum o zaman rahat oluyorum ama aramı iyi tuttum muda böyle yapıyo normalde oğlunu hergün arar konuşmadıkları gün olmaz oğlunu arayınca nasılsın ne yapıyorsun der çünkü oğlu evde yanlız yaşıyoya:37::37: ama ben kp i arayıp öle desem kapatsam ne olur acaba..ah kızlar içimi dökmek istedim kötü demiyorum ama çok sabit fikirli ve kalbini kırmadan anlatmaya çalışıyorum anlamıyo..napmam lazım eşim yoğun çalışıyo araya sokmasına hiç gerek yok..:50::50:
kaynanan gene iyi dayanmış.saatlerce geri dönmemişsin sadece 7 kez aramış,sadece eşini aramış.ben olsam o saate kadar geri dönülmemişse kimbilir daha kaç kez arardım,kimbilir daha kimleri ayaklandırırdım.insaf edin sabah değil,öğlen değil ne olursa olsun o telefon açılıp cevap verilmeliydi:50:
kimse sormamış 7 kere aramışta ne dicekmiş
ne diyeceği çok mu önemli,belki sadece sesini duymak istedi.telefon açılmadığı için o kadar aramış:34:

dediklerinizi hayretle okudum doğrusu benim uyuduğum belli değilmi .her gün sahura kadar uyumadığımı biliyor uyuma olasılığım yüzde doksan yani herhangi bir gün değil ve meraklancak başına bir iş mi geldi olayı yok kaldıkı evlerimizde uzak değil.bana ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok.bir kere arar iki kere arar.üçüncüde artık aramaz.ben en azından kimseye böyle ısrarcı davranmam..kaldıki telefonumu sessize almış olma seçeneğimde var.arama sebebide çok saçma birşeydi emin ol acelesi olmayan gereksiz bir soru yorumun için sağol aslında yüzyüze olmadığı için insan derdii tam anlatamıyor burda

dediklerinizi hayretle okudum doğrusu benim uyuduğum belli değilmi .her gün sahura kadar uyumadığımı biliyor uyuma olasılığım yüzde doksan yani herhangi bir gün değil ve meraklancak başına bir iş mi geldi olayı yok kaldıkı evlerimizde uzak değil.bana ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok.bir kere arar iki kere arar.üçüncüde artık aramaz.ben en azından kimseye böyle ısrarcı davranmam..kaldıki telefonumu sessize almış olma seçeneğimde var.arama sebebide çok saçma birşeydi emin ol acelesi olmayan gereksiz bir soru yorumun için sağol aslında yüzyüze olmadığı için insan derdii tam anlatamıyor burda

bunu bana yazdın galiba.bence uyuduğun belli değil.sabah saatleri olsa tamam.zaten sen de bile bile açmamışsın telefonu.dediğine görede zırt pırt arayan biri değilmiş.ilk aradığında açıp uyuyacağım deseydin kadın aramazdı.ama sen açmayarak seni önemsemiyorum demek istemişsin.:34:

araması ne kadar önemsiz olursa olsun o telefon açılmalıydı.

ben arayacağım ve bekleyip dönülmeyecek o telefona emin ol her tarafı ayağa kaldırır,kapına bile dayanırdım.annene kadar da arardım.kaynanan gene sakin kalmış.
o nedenle benim aradığım kişiler işleri varsa en azından meşgule alırlar ve en kısa sürede geri dönerler.o telefonlar süs diye taşınmıyor değil mi:34:

canım biz gelinler bazen ne yapılsa tersini talep ederiz ben kayınvalidesi arayıp sormayan el gibi davranan biriyle de dertleştim o da hastalansa çocuk doğduğunda ya da doğumgünün de telefon beklediği kayınvalidesine kızıyor ağlıyodu yalnız bıraktı beni diye ..ben 20 yıldır çok farklı kültürden olan kayınvalidemle birlikteyim gündüz 5 saat evden ayrılsa ve aramasam gücenir ..yanın da olsa uykun hiç olmayacak en azından uyursun telefon açınca çaktırmama ihtimali var bi de onun açısından düşün sevmese aramaz sesini duymak istemez demekki hayata senin sesin bağlıyor onu onunla mutlu oluyor ben kayınvalideme yaptığım hizmetleri kitap yazsam Nobel ödülü alırım ama alıcam ödülü öbür tarafa bıraktım bu dünyada da inan sırtın yere gelmez ne olur birkaç tatlı sözden inan zor değil senin için endişeleniyorsa sahiplenmiş demektir .mutluluk öyle bişeyki başakalarına verdikçe çoğalır sıkıntı da aynı şekilde bi dene bişey kaybetmezsin :16:

Bunu ceken bilir.. Kardesim yasiyor aynisini. Ariyor kv acamiyor bazen bazen de gercekten duymuyor.. Kasten yapiyosun demis herkesin icinde. Gunde 50 kere arnsan boyle demezsin.. Ayrica madem oyle gelinine yap bunu arayip acmazsa sulaleye haber ver kapisina dayan.. Gor o zaman manzarayi :))

ewet kızlar kv beni defalarca arıyo diyelimki uyuyorum arıyo o an duymadım diyelim banyodayım vs. ben telefonda görünce zaten dönerim değil mi.yok bunu anlamıyo bir insanı ısrarla üst üste kaç defa ararsınız allah aşkına bana bir söyleyin ben mi abartıyorum yoksa...ramazan dolayısıyla uyku düzenim bozuldu sahurda yatıyordm oğlen kalkıyordum ama önceki gün 7.30 olmuştu hala uyuyamaım.10.30 da uyandım ve bir dahada uyuyamadım.3 saatlik uykuyla üstüne temizlik yaptım ewde 2 ye kadar.sornra kv me gittim orda yedik 23.30 da döndük .gayet normal geçti.dünde dedim bu gece hiç uyuyamadım diye.neyse bu gecede 4 te yattım.uykusuzluktan artık gözlerim yanıyordu birde dünkü temizlik acısı yeni çıkıyo bu başladı aramaya 12 mi ne saat.uykum o kadar ağır geldiki açmak istemedim (uykulu ses tonuyla konuşunca hala uyuyormusun diyo) sonra birdaha bir daha kızdım sessize aldım.toplam 7 kere aramış.şimdi dedim eşşime söyler kesin.genelde öyle oluyo da.benanı aradım ulaşamadım oğlum hayırdır bişey mi oldu hee öldüde sana sölemedik töbe yarabbim.neyse uyandım ama kınamayın 4 e geliyordu ve hala uykum vardı şimdi uyuyordum desem biliyorsunuz kv lerin uykuya nasıl baktıklarını.eşim aradı hayırdır yaşıyormusun dedi ewet noldu uyuyordum dedim annem aramıs 7 defa açmamışsın geride dönmemişsin merak etmiş hayırdır hastalık mı var diye bilmem ne. sana mı şikayet etti dedim.yo diyo ben defalarca söyledim bir kere arasın ben müsait olunca dönerim diye dedim onu ona söyle bana söleme diyo söyledim diyorum gene aynı gene aynı.şimdi dicekki tamam arıyorum ama dönmüyorsun...e demekki müsait olmadım dönecek durumda olmadım anlamaz....anlaaamaz .biraz mesafe koyuyorum o zaman rahat oluyorum ama aramı iyi tuttum muda böyle yapıyo normalde oğlunu hergün arar konuşmadıkları gün olmaz oğlunu arayınca nasılsın ne yapıyorsun der çünkü oğlu evde yanlız yaşıyoya:37::37: ama ben kp i arayıp öle desem kapatsam ne olur acaba..ah kızlar içimi dökmek istedim kötü demiyorum ama çok sabit fikirli ve kalbini kırmadan anlatmaya çalışıyorum anlamıyo..napmam lazım eşim yoğun çalışıyo araya sokmasına hiç gerek yok..:50::50:

araması sorması çok güzel...hiç aramasa devamlı eşini arasa o daha sinir bozucu olurdu....hımm ama sen bu durumdan doğal olarak rahatsız olmuşsun...bir kez olmuşsa olabilir ama hep bu böyleyse ooovv sıkıntı edilebilir...nankörlük değil bu sevilmek,aranmak güzel tabi ama uyursun,oturursun,kalkarsın yatarsın yani biraz huzursuzluk veriyo bu aramalar, çok doğal.... en iyisi sen de kayınvalideni ara ama bahane bul eften püften bişi olabilir :1: ara ara ara sen de aynısını yap...zuhaha yani anneciğim seni çok merak ettim de sonra saat geçmeden yine ara ara ara hatta müsait olmadığı zaman old bildiğin bi zamanda ara....bakalım ne tepki verecek..:32:

delinin biri kuyuya bi taş atmış hesabı.. kaynan da ortalığı bulandırmış boşu boşuna. bence sen hiç sızlanma ama geniş ol. kocana şikayet etme o ederse duymamışım, sesi kısıkta kalmış, kaçmıyoruz ya tarzında falan takıl boşver. sen taktıkça kaynan üstüne gelmeye devame decek, takmazsan oda bırakır peşini boşver..

Söylenecek çok önemli bir mesele yok ise laf olsundiye defalarca arayanlara hiç tahammülüm yok :37:

Back
X