Doğru ya bütün kız anaları ince ruhlu, görgülü, prenses mizaçlı olur; oğlan anaları ise görgüsüz, kaba, patavatsız, ve hatta bu konuda bahsedilmemiş ama pasaklı olurlar.
Ama ben düşündüm taşındım; bu işte bir mantık hatası var. Pek çok kız annesi aynı zamanda da oğlan annesi olduğuna göre bir insan yukarda saydığım mükemmel ve berbat özelliklerin hepsini nasıl oluyorda barındırabiliyor?
Birileri beni aydınlatsın lütfen kafam çok karıştı.
oluyor canım da nasıl olduğunu ben anlasam zaten çözer kv ile sorun yaşamazdım
benimki bana yakınırdı kızımı kayınvalidesi hiç saymıyor sürekli o geldi gel bu geldi gel diyor sadee kocasına söylüyor emrivaki yapıyor diye evlendim aynını bana yapmaya kalktı
damadına canım canım der ağzını açmaz laf sokmaz gelinlerini ikisine de demediğini bırakmaz
damadının sevdiği yemekler yapılır benim yemediğimi bildiği şeyleri beni yemeğe çağırdığında yapar
kızım bana hergün gelmek zorunda değil evinde kocasıyla vakit geçirmek ister der
yakın oturduğumuzda resmen hergün gitmemizi bekledi benim kocam benl vakit geçirmez isteyemez ona göre
vs vs örnek çok
bu arada benim annem de farklı olmayacak bence
erkek kardeşim her şeyi bize danışır
ben de evlenince de böylr yaparsa gelin bize düşman olacak dedim
annem de ne var bana danışıyor aklına yatarsa yapıyor dedi
ben de e anne benim kocam her şeyi annesine kız kardeşine danışsa ben kendi kararını veremiyor diye rahatsız olurum müdahale gibi gelir dedim
bi durdu düşündü işine gelmedi tabi
ama ben mantıklı akıl veriyorum dedi
bu herhalde hayatın gereği
belki ben de kv olunca bir sürü şey yapacağım
ama cidden pazar günü istirahat günü gerçekten belki öğlen kalkacaksın belki kv aradığında özel bir anın vardı tele bakamadın sonra da kontrolü unuttun
daha öğlen olmuşken bu kadar merak fazla bence
bu arada benim halam böyledir
kendi erken kalktığı için sabahın köründe başlar insanları aramaya
ulaşamazsa merak eder arar da arar
üstelik ben onda kaldığımdan biliyor da ben erken kalkmam pazar günü
ama lüzumsuz birşey bile olsa sabah sekizde arardı ulaşamazsa 15 dk sonra gene arardı
evlendim de artık dikkat ediyor en azından 10 da falan aramaya başlıyor
bazı insanlarda hastalık derecesinde vesvese vardır
ama bu da hem çevrenin hem de o kişinin hayatını ciddi zorlaştırır
halam örneğinden biliyorum bence bu denlisi çok fazla ve bir uzman yardımı gerektirir
bu arada kayınvalideler durup duruken o kadın olmaz
benim kayınvalidem de benim için artık o kadın
bahsederken insanlara eşimin annesi diyorum kayınvalidem dahi demiyorum
bir gün oğlum olursa
eşimin annesinin bana yaptıklarını ben onun eşine yaparsam
ben de o kadın olurum ve bunu da fazlasıyla hak ederim