Kv min sorulari

suigenerisim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
183
68
13
Selam, sevdiğim bit kayinvalidem var ama şöyle bir sorunumuz var esimle beraber bir yere gidince sürekli ne yaptığımızı öğrenmek istiyor bizi arıyor veya mesaja atıp detay soruyor. Balayında bile her gün arıyordu. Kişilik olarak iyi biri ve seviyorum ama bu huyu beni rahatsız ediyor. Yorumunuz nedir ?

Nasil yani anlamadim
Eşin balayında bile durmadan arayan annesine haddini bildirir, duracağı yeri bildirirse, mesafeyi öğretirse sorun olmaz diyorum. Anası her sorduğunda hesap veriyorsa o kocadan bir cacık olmaz kv de evliliğin ortasından çıkmaz

Aşkım daha yeni mi evlisiniz dinle beni fazla muhabbet tez ayrılık getirir ve boku çıkar. Mesafe iyidir demiyorum git surat as huysuzluk yap kaynana diye önyargılı ol kadının da burnundan getir demiyorum. Ama mesafe. İyidir. Tatlı mesafeler daha iyidir.

Siz esinize rahatsizliginizi soyleyin o da annesine hesap vermekten her sorusuna cevap vermekten vazgecsin

Ya kusura bakmayın da üst üste konularınıza kendinize dert arıyorsunuz gibi geldi bana.

Selam, sevdiğim bit kayinvalidem var ama şöyle bir sorunumuz var esimle beraber bir yere gidince sürekli ne yaptığımızı öğrenmek istiyor bizi arıyor veya mesaja atıp detay soruyor. Balayında bile her gün arıyordu. Kişilik olarak iyi biri ve seviyorum ama bu huyu beni rahatsız ediyor. Yorumunuz nedir ?
Mesafe candır. Üç mesajından işine gelene cevap ver. Eşine şikayet gibi yansıtma bu sefer annem kötü niyetli değil diye sana tavır yapacak. Yavaş yavaş eşin de sıkılır.

Back
X