• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ne demek istedi lütfen biri bana anlatsın anlayamadım ? Amaç nedir ?

Eşin arabanın yedek anahtarini neden sana değil de annesine verdi ? Çok ilginç ..üstelik kullanmayı da bilmiyor ..
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.

Bence yedegin onda durmasında bir sorun olmazdi ama haberin olsaydi. hem senin de ihtiyacın oluyorsa niye zorlanasin ki.

Ben de şu eşinin maliysa parasiysa sana laf dusmez gibi yorumlardan hic hoşlanmiyorum. Esimin olan benimdir, benim olan da eşimin. Dolayısıyla arkadasin esinin kavga sonrası araba anahtarini vermemek gibi bir hakki olmadığı gibi, yedek anahtarin onceligi de eştir anne degil.

Şu eşlerde bi tuhaf annesi napacakmis anahtari. oncelik analarının olsun, sacma birsey de olsa da gönülleri olsun da varsin mantıklı olmasin. Esine versene be adam. Araba önceden alinmis olsa da al anandan de ki eşime de lazim olur. Ama kavga edince anahtari vermeyen adamdan bu beklenmez tabi normal.

İyi de evin ya da arabanın yedek anahtarı istenirse başka birisinde olabilir. Lakin bu evi kullananların ortak bilgisi ve kararı doğrultusunda olur.Evde yaşayanlardan birinin çaktırmadan başkasına anahtar vermesi kabul edilemez.Ayrıca evlilikte edinilen mallar ortaktır.Kişi ev hanımı olsa bile ortaktır, dışardan evde oturan kadınlar bir şey yapmıyormuş, evde keyif yapıyormuş gibi görünmesine rağmen, koca dışarda iş tanımı belli bir yerde çalışırken, evdeki kadının bir iş tanımı bile yoktur.Angarya işlerin hepsi kadındadır. Sırf emeğini bir ücret karşılığı değiş tokuş etmiyor diye kadın alınan şeylere ortak olmayacak değil.Ev hanımları karın tokluğuna çalışan köleler değil, ortak yaşamda pay sahibi olan kişilerdir.vicdanen ve hukuken böyledir durum.

evin anahtarı var bence. ben kendim vermiştim kayınvalideme anahtarı çünkü ben unutkanım işe giderken mesela ütünün fişini falan çekmiş olsam bile yolda hatrlayamayıp aklım kalıyor bu yüzden verdim Allah var kadın bir gün bile evime girmedi. Zaten öyle boş vaktide olmuyor. Ama sizin kv bilemem sizden habersiz kv ye anahtar verilmesi hoş değil.

Büyütücek bişey yok. . Bikaç gün sonra eşinin arabasının anahtarını sakla. Kaybolunca annesinden yedeği alır..

evin yedek anahtarı var gibi geldi bana.

bizim yedek anahtar da babaanemlerde durur mesela. kapıda kalsak en azından anahtar olmuş oluyor

Bence ev anahtarından bahsediyor ve bence haberiniz olmalıydı.
Ben kv lerle yan yana evlerde oturuyorum ama anahtar bırakmadım
Bazı günler darmadağın bırakıyorum evi aceleyle çıkarken
Bi vesileyle eve girip o hali görse toplar temizler ben de kötü hissederim o yüzden bırakmıyorum
Kısacası anahtar bırakmak sizin bileceğiniz iş, siz bilmeden evin yedek anahtarı bulunuyorsa çok ayıp etmişler o Zaman kesinlikle haklısınız derim.
Ama araba anahtarıysa o kadar önemli değil sizden habersiz binip gezecek hali yok kadının.

Aile bireylerine anahtar verilmesi doğru veya yanlış neyse de habersiz verilmiyorsa hiç hoş değil.
Bana da ev anahtarı gibi geldi konuşmanın gidişatına göre ama, gerçekten arabaysa da sırf siz istiyorsunuz diye vermemiş gibi.

İnsanlar kendini mutsuz etmeye bayılıyor ya sanki kadına ziynet eşyalarının olduğu kasanın anahtarını vermiş altı üstü bi araba anahtarı ayrıca hemen istemeniz de çok çirkin olmuş kadın belki verecekti sinir oldu vermedi.Size önerim hayat kısa kendinizi bu denli küçük şeylerle üzmeyin

Konu sahibi bence birgun anahtarini kaybetmis gibi yap kapida kal. Bakalim kv bende yedegi vardi deyip verecek mi sana? Bana da evin anahtari gibi geldi. Art niyetli birisi deilse kaybolma ihtimaline karsi anahtar olsun tabi amaa siziin haberiniz olmadan onda yedek anahtar varsa ben ortada bir art niyet ararim.

Herkes evin anahtarını hangi cümleden çıkardı anlayamadım. Ben şahsen öyle anlamadım.
..

Hangi anahtarsa o , o an istemeniz hoş olmamış. " Ha iyi olmuş, yedek anahtar her zaman işe yarar " diyip susacaktiniz .

Bir hafta sonra yedek anahtarı lazım edip :) isteyecektiniz.
Bence şuan konuyu kapatın. Siz üstüne düştükçe olay inada binecektir.

Çalışıyor musunuz ?

Su yedek ev anahtarına dikkat edin kizlar bi arkadasim iki hafta once evde takilarini birakip eltisinin evine gitmis aksama da kv evinde kalmaya gitmişler ertesi gun evlerine geldiginde altinlari yokmus ne kapi zorlanmis ne bisey akrabalardan biri anahtarınızi yedekleyip sizin evde olmadiginizi anlayınca eve girmis demis polis hicbir iz bulunmadı gitti canim 7/8 milyar

Back
X