• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ne demek istedi lütfen biri bana anlatsın anlayamadım ? Amaç nedir ?

Bence arabanın degil evin yedek anahtarı var. Evinize gizli gizli girip karistirmadiktan sonra da biz zarari yok. Benim evimin yedek anahtari yok olsa kayinvalideme verirdim.

Bu zamana kadar lazım olmamış kaynananız arabanın yedeği bende deyince mi tuttu lazım olacağı resmen onda arabanın yedek anahtarının olmasına bozulmuşsunuz bahane yapmışsınız.Arabayı siz alırsanız eşiniz kendi amahtarını bırakır zaten çok çocukça vay neden onda duruyor da ben eşi değil miyim falan dursun ne olacak bi anahtarla mı değerinizi ölçüyorsunuz. eşiniz kaybeder birşey olursa kaynanan verir ben ev anahtarınında bir kopyasını kaynanamlara vermiştim tatile bi yere gidiyoruz ne olur ne olmaz diye

Hayir yani yedek onda olsa ne olacak arabayi calacak hali yok. Cogu anahtari degistir bilmem ne demis..
Ya hu evine izinsiz girmiyorsa ne zarari var? Acil durumlar icin kalabilir.
Burada kimse kaynana olmayacak sanirim. Bir birimize guvenmeyipte kime guvenecegiz? Yeri geliyor bazi durumlarda komsuya emanet ediyoruz..
Bu kadar abartmayin yani..
Sadece yedek anahtari sizinde bilmeniz daha dogru olurdu diye dusundum.

Benim anlamadığım arabayı siz de kullanıyorsanız bunca zamandır size lazım olmadı mı, yedeği de sizde dursaydı.
Siz daha yedek anahtar olup olmadığını bile yeni öğrendiniz.
Demekki lazım olmuyor.

Ama ben olsam bende durmasını isterdim, alırdım onu yani,o konuda hiç şaapamıcam.
Bizim arabanınki de bendedir mesela.
Validede işi neymiş.

kadını sinir edicem diye kendiniz sinir olmuşsunuz.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.

Bence evin yedek anahtarından bahsetmiş. Araba anahtarı diye kıvırmış sonra. Bigün kv gittiğinde de yaa evin anahtarını kaybettim ne yapıcam gibisinden. Ya da hiç uğraşma eşine sor hangi yedek anahtar annende diye.

En iyisi eşiniz evden uzak bir yerdeyken kapıda kaldığınızı söyleyin mecburen annemden al diyecek varsa

Akşam eşim kv ben yemekten sonra muhabbet ederken evın anahtarı ile ilgili şaka yaptım anahtarı vermem işe gidemezsın diye. Kv tuttu dediki olsun yedeği var dedı. Anlayamadım neyın yedegı anne dedım. Arabanın anahtarının yedegı bende dedı. Ben evın anahtarından bahsettım dedım. Neyse sonrasında bes dakka sonra falan arabanın yedek anahtarını ıstedım lazım olur anne bana dıye. Bende esımın arabasını kullanıyorum cunkı. Vermek ıstemedı. Sonra tekrar gene ıstedım. Lazım oldugu zaman ıstersın verırım kızım dedı kalkdı gttı. Suan sınır kupuyum kımın arabasının anahtarını kıme vermıor ben neyım esıme ne demelyım bu konuda hc fkrım yok bu kadın neden anahtarı vermedı??? Araba kullanmayıda blmıor kadın amaç nedır ?eşime ne demelıyım sinirden zor duruyorum suan arkadaslar bısey deyın. Esımde hıcbırsey demedı annesıne anahtarı ıstedıgımde gıcık oldum.
bence fazla takıyorsun araba anahtarına... bişey olduğunda arabanın anahtarını evde bulamadığınız zaman en azından diğerini kullanırsınız. hayır yani onda dursa ne olacak sizde dursa ne olacak. yine evin bir köşesinde duracak anahtar.

Arabaların iki anahtari olur biri bende biri eşimde üçüncü yu bilmiyorum tabi hiç duymadım. ... araba değilde ev anahtarının yedeği kv sanki lafı çevirdi bence eğer evinize izinsiz girmeleri varsa alın anahtarı yoksa yedek birinde olmasi iyidir

sorun evin anahtarının onda olmasından ziyade bunu saklıyor olması, resmen ağzından kaçırıp sonra kıvırmış,
bunda iyi niyet arayamayacağım,
gelin kaynana anlaşmış olsa bi yedek de sen de dursun nolur nolmaz diye gayet normal,
ama burda kaynananın davranışı bayağı garip,
kim ister birinin kalkıp evinin yedek anahtarını ondan habersiz saklamasını?
Bende tam bunu yazacaktım. Gizli iş olmasa neyse ama neden kıza söylememisler o zaman anahtarın yedeği annemde diye. Biliyorlar istemeyeceğini ondan gizli. Ayrıca vermek istemeyebilir gayet doğal.

Kız o evin anahtarı arabanın değil :)

bence bu tip şeyleri önce eşler birbirleriyle konuşup ona göre karar alınmalı bu şekilde olunca insanın aklına herşey gelebilir sıkıntılı bir durum

Canim bence kv ve esin evde yokken bigun evin kilidini degistir esinde isten gelince markete gittim gelince kapiyi acamadim anahtar kirildi falan annende evde yoktu falan filan kivirirsin bisey

benım evımın anahtarlarını degıstırmıstı kayınpederim onada bes anahtar vermısler ucu bızde ıkısı onda basta ben eşime askım onlarıda alalım dedim sonra dusundum kayınpederim ikisi bizde dursun kızım tek kaldıgında acıl bırsey olursa gelırız dedi banada mantıklı geldı kabul ettim.ama aynı seyı araba ıcın ıstemezdim yanı araba bılen var sonucta aılede kullanırlar ızınsız diye eşiniz ailesinde tek annesi mi var.

Kayınvaliden neyi demek istedi tartışılır tabi de sizi pek kaale almadığı bariz ortada.neyin anahtarının onda olduğu ne fark eder,istediğim an alırım.bu kadar pasif kalmayın allaşkına

Benim arabamin yedek anahtarı da annemde durdu senelerce. Eşim böyle bir konuşmanın üstüne annemden anahtarı isteşeydi çok ama çok kızardim eşime. Altı üstü bir anahtar. Arabayı üstüne yapmıyorsunuz ki bu kadar sorun ediyorsunuz.

Tabi ki evin anahtarı var kayınvalidenizde. O panikle de arabanın yedek anahtarı diye uyduruvermiş. Araç kullanmayı dahi bilmeyen kadında arabanın yedek anahtarının ne işi var zaten mantıken. Siz kimseyle bu konuyla ilgili muhatap olmayın, evin kilidini komple değiştirin, cin olmadan adam çarpmak neymiş gösterin .

Back
X