• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ne yapmaya çalışıyor ?

Kadın hazır olda bekliyor zaten ama diyorum ya şimdi onu böyle görünce dereyi görmeden paçalarını sıvamıştın sana müstehak diyorum içimden öte yandan eşimin annesi sonuçta eşimin hatrı var

Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?
yıllar evvel aynen benim kaynanamın yaptığını yapıyor..onunla arası iyiyken onu sana metheder arası kötü oldumu bu defa kötüler..aynı şeyi senin için ona yapmıştır seni ona kötülemiştir ama eltin iyiki bunları sana anlatmamış...bu tür kaynanalar böyledir işleri güçleri gelinlerle uğraşmak ..mutlak kendilerine bir açık kapı bırakırlar gidip gelecek yer işlerini yaptıracak bir gelin....onu sana kötüler birde onay bekler onaylamazsan sana gıcık gider..ben bunları yaşadım..tavsiyem sakın ola eltin hakkında tek kelime etme eltinle aran iyi olmasa bile kötü laf söyleme..hatta sen eltini kaynanana öv..öv ki birdaha dedikodusunu yapmasın eltinin..arası iyiymiş eltinle ..kimbilir bu kaynanan ne yaptıki eltin yüz çevirdi..kaynananın maksadı sizi birbirinize düşürmek.. laf taşıyacak mutlaka ..iki eltinin arasını açıp sonrada kenara çekilip el kızlarının geçimsizliğinden etrafa dedikodu yapacak..

Yorum yapma duymamis gibi davran
Bir kere kayinvalide dengesiz guvenilmeyecek biri
Kendince kotunun iyisi deyip size sarilmis anlasilan.
Iste dusmez kalkmaz bir Allah bir yerden cikartiyor

Slm arkadaşlar benim KV ilk tanıştığımız günden beri benden pek hazzetmezdi.Her yaptığımı eleştirirdi hemen hemen.Ben de altta kalmazdım çünkü sabrımı zorlardı.Derken kaynim nişanlandı KV eltimi sürekli methetmeye başladı öyle iyi böyle iyi falan diye ama hiç tepki vermiyorum ki sonuçta bende geliniyim benim yanımda onu sürekli methetmesi hiç uygun olmamasına rağmen...zamanla birlikte yasama kararı alındı derken KV eltimden dert yanmaya başladı sürekli artik benim yanımda onu kötülüyor benim de onaylamami bekliyor ancak ben eltimin bir kötülüğünü görmedim ne diyebilirim ki ona şimdi ise bana bir melekmisim gibi davranmaya başladı anlam veremiyorum acaba pişmanlığını böyle mi ifade etmeye çalışıyor ?

Yeni g elinde de istediğini bulamamış demekki..ama güvenme yarın onunla iyi olur sen kötü. .1 dediğini 10 der..o yüzden bence konuşturma...bana elimi kotuledigin de ben anne lütfen bak bana x i kotuleme benim onunla bir problemim yok olmasınıda istemiyorum..sana yyaptığı saygısızlık hoş değil ancak bu konu da onu sen güzellikle uyar aranızda da anlasın. .yoksa sana yapılan saygisizliga tepki veresileri geliyor bu sefer de öyle yaparsam dolayisi ile kardeşlerin arası açılır. .sen akıllı kadının halledersin diyorum...ha dinliyor mu dersen dinlemiyor o an susmus oluyor fazla konuşmadan. .elimin haklı olduğunu bildiğim konu da da kayinvalideniz kırmadan elimi savunur um. .o yüzden artıkcçok dolmadan konuşmak istemez. .sen kayinvalideniz de eline de kötü olmamaya bak..onun için de ne konuş ne konuştu. .yoksa top senin elinde kalır bir gün. .

kayinvalideniz ancak insanları kendi istediği gibi olmasını bekleyerek değil olduğu gibi kabulleniyorsa o zaman olgunlaşma demektir..bunu da bir tek oğullarının arasının açılmasını ıstememek yaptırabilir. ..elti ler kötü olursa kardeşlerin de arasının açılacağını bilmesi gerek..ama bu da binde bir...bazen kızıyorum bazen hak veriyorum çünkü kayinvalide olmak çok zor ya..

yıllar evvel aynen benim kaynanamın yaptığını yapıyor..onunla arası iyiyken onu sana metheder arası kötü oldumu bu defa kötüler..aynı şeyi senin için ona yapmıştır seni ona kötülemiştir ama eltin iyiki bunları sana anlatmamış...bu tür kaynanalar böyledir işleri güçleri gelinlerle uğraşmak ..mutlak kendilerine bir açık kapı bırakırlar gidip gelecek yer işlerini yaptıracak bir gelin....onu sana kötüler birde onay bekler onaylamazsan sana gıcık gider..ben bunları yaşadım..tavsiyem sakın ola eltin hakkında tek kelime etme eltinle aran iyi olmasa bile kötü laf söyleme..hatta sen eltini kaynanana öv..öv ki birdaha dedikodusunu yapmasın eltinin..arası iyiymiş eltinle ..kimbilir bu kaynanan ne yaptıki eltin yüz çevirdi..kaynananın maksadı sizi birbirinize düşürmek.. laf taşıyacak mutlaka ..iki eltinin arasını açıp sonrada kenara çekilip el kızlarının geçimsizliğinden etrafa dedikodu yapacak..
'ben iyiyim ogullarim, gelinler gecimsiz, baksana birbirini yiyolar' pozuyla, ortaligi teskin etmeye calisan fedakar anne rolune soyunurlar akabinde..

benimki benimle başbaşayken eltimi kötüler milletin yanında da biri beni övse eltimi met eder benim konumu hemen kapatır

Mazlum ahı..
-Anne hani o çok iyiydi bende onu o kadar iyi biliyorum ve gerçektende çok iyi biri bana hiç bişey yapmıyor de..
Sonra arada eltini öv kudursun:KK54::KK54:

Mazlum ahı..
-Anne hani o çok iyiydi bende onu o kadar iyi biliyorum ve gerçektende çok iyi biri bana hiç bişey yapmıyor de..
Sonra arada eltini öv kudursun:KK54::KK54:
bu tiplerde taktikler bitmez, onu da evirir cevirir dolastirirlar.. en iyisi tebessumle susmak :)

Kayınvaliden diğer gelinle oturmaktan memnun kalmamış,seninle yaşamayı düşünüyor olabilir.

Başta onu tercih etmiş,kendine yakın görmüş ama aynı eve girince beğenmemiş.
Şimdi seni övüyor,bana sanki keşke seninle yaşasaydım demek istiyor gibi geldi.
Ben senin yerinde olsam eltimi koruyup överdim.Mesela X çok dağınık dediği zaman,öyle deme anne ben X'in düzenini çok beğeniyorum,benim yapmadığım şu işi bile çok güzel yapıyor derdim.

kesinlikle yüz verme.belkide senin eltinle iyi anlaştığını görüyor ve aranızı bozmak istiyordur.yanında eltini kötüleyerek senin ağzından birşey çıkmasını istiyor ve diğer gelinine yetiştirmeye çalışıyor.kısaca seni ona,onu sana kötülemeye çalışıyordur.

klasik kv tavırları....
birinin yannda ötekini kötüler o da onaylayınca ötekine yetiştirir

Canim evine gidip eltine de seni kesiyordur. KESINLIKLE yorum yapma. Boyle bir seye ben kendim sahit olmustum. Siz kotu olursunuz kv iyi olur. bir nevi amacina ulasir. beni de ona kesiyor mu diye meraklanirsan eltinin de bi agzini yoklayabilirsin.

Mesafe mesafe mesafe..
asla da yorum bile yapma.. sana laf getiren,onun hakkinda konusan emin ol senin arkandan da herkeze konusur. hic guvenmiyorum ben kaynanalara!!

kv nizi kendi haline bırakın bence.. takacak yer arıyor.. yarın yine size döner şimşekleri bilinmez.. mesafeli olun..

Sakin yüz verme , ve zaten kesinlikle soylediklerini onaylama.
Bugun onu senin yaninda kotuleyen insan , yarin senide kotuler lafinida tasir.

Sen sadece dinle araya mesafeni koy.

Back
X