Kv neden böyle yapıyor olabilir

prlynsnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
32
13
3
Merhabalar , benim sorum şu, evimin anahtarı kvde var, oğluma baktığı için her gün geliyor ben çalışıyorum, birkaç kez direkt anahtar ile girdi çok rahatsız oldum, bir kez de yanında misafir ile geldi ve haber vermedi anahtar ile girdi üstüm müsait değildi. ben kvimi seviyorum çok iyi biri her işime koşar ama bu konuda neden böyle yapıyor bilmiyorum, evde eşimde varken yatak odamıza(kapısı açık) direkt giriyor ya da çekmecelerime iç çamaşırlarımı katlayıp direkt açıp koyuyor , rahatsız oluyorum ama dillendiremiyorum kırılmasını istemiyorum çünkü beni öz kızı gibi görüyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim

Not geçeyim , evime gündüz gelecek misafir kv imi arayıp haber veriyor. Ufak şeylere takılmak istemiyorum eşimi çok seviyorum aramızda çok iyi ama evim gibi hissetmemeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum

Son düzenleme:
Merhabalar , benim sorum şu, evimin anahtarı kvde var, oğluma baktığı için her gün geliyor ben çalışıyorum, birkaç kez direkt anahtar ile girdi çok rahatsız oldum, bir kez de yanında misafir ile geldi ve haber vermedi anahtar ile girdi üstüm müsait değildi. ben kvimi seviyorum çok iyi biri her işime koşar ama bu konuda neden böyle yapıyor bilmiyorum, evde eşimde varken yatak odamıza(kapısı açık) direkt giriyor ya da çekmecelerime iç çamaşırlarımı katlayıp direkt açıp koyuyor , rahatsız oluyorum ama dillendiremiyorum kırılmasını istemiyorum çünkü beni öz kızı gibi görüyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim
Benim annem bile bu kadar hadsiz davranmaz. Özel hayata saygı diye bir şeyden habersiz sanırım kvniz. Direk söyleyin. "Ben sana anahtarı zırt pırt evime gir diye vermedim"

Ouvvv bu benim kırmızı çizgim, çekirdek aile dışında kimseye anahtar verilmemeli, çok zorunlu kalınırsa da o kişi başkasının evine girdiğini bilmeli😒 kv şimdi oğlumun evindeyim diye o kadar rahattır, eşinize söyleyin rahatsızlığınızı önce o söylesin

Rüyasına girip fısıldayamayacağınıza göre dillendirmeniz gerekiyor hadsiz kaynananıza
21 gün her gece uykusunda "evime çat diye girme" diye fısıldarsa işe yarar.

Çocuklarda etkiliymiş bu 😁

Son düzenleme:

Çamaşırlarınızı niye o katlayıp koyuyor? Ben ailemle yaşıyorum, böyle iç çamaşırlarımın olduğu çekmeceyi annem açıp, düzenlemez, yerleştirmez. Kaynanam bir kere çamaşırlıktan kurumuş çamaşırları alıp, çekmeceye koysa ilk seferde rahatsız olurdum. İnsan huylanır. Bu işleri ona yaptırmanız doğru değil. Keşke ilk yaptığında müdahale etseydiniz. Sadece çocuğa bak, ev işlerine karışma deseydiniz.

Çocuğa baktığı için zaten tüm gün evde, çocuk odaya girerse ya da bir şey gerekirse, sizin yatak odasına mecbur girecek, sanki hergün oraya giren biri değilmiş gibi yatak odasına kapı açıkken girip/girmemesine dikkat etmek bana mantıklı gelmedi. Kadın çekmecelerinize kadar düzenliyormuş.

Bir tanıdığımın eltiisinin böyle bir K.validesi vardı. Kadın böyle habersiz gelip yatak odası kapısını açınca, gelinini ve oğlunu bir pozisyon üzerinde gördü maalesef.

Sizin kvalideniz de o kafada. Sizi 1 görüyor. Aslında oğlu kibarca anlatabilir. Anlatmalı da..

21 gün her gece uykusunda "evime çat diye girme" diye.fısışıdarsa işe yarar.

Çocuklarda etkiliymiş

Çamaşırlarınızı niye o katlayıp koyuyor? Ben ailemle yaşıyorum, böyle iç çamaşırlarımın olduğu çekmeceyi annem açıp, düzenlemez, yerleştirmez. Kaynanam bir kere çamaşırlıktan kurumuş çamaşırları alıp, çekmeceye koysa ilk seferde rahatsız olurdum. İnsan huylanır. Bu işleri ona yaptırmanız doğru değil. Keşke ilk yaptığında müdahale etseydiniz. Sadece çocuğa bak, ev işlerine karışma deseydiniz.

Çocuğa baktığı için zaten tüm gün evde, çocuk odaya girerse ya da bir şey gerekirse, sizin yatak odasına mecbur girecek, sanki hergün oraya giren biri değilmiş gibi yatak odasına kapı açıkken girip/girmemesine dikkat etmek bana mantıklı gelmedi. Kadın çekmecelerinize kadar düzenliyormuş.
eşim ile birlikte odada iken girdi kapısı açıktı ama ben çekindim birlden girince , işleri de bana sormadan direkt yapıyor kirlileri bir bakıyorum atmış yıkamaya vs

Bir tanıdığımın eltiisinin böyle bir K.validesi vardı. Kadın böyle habersiz gelip yatak odası kapısını açınca, gelinini ve oğlunu bir pozisyon üzerinde gördü maalesef.

Sizin kvalideniz de o kafada. Sizi 1 görüyor. Aslında oğlu kibarca anlatabilir. Anlatmalı da.
Eşimde bende onu üzmek istemiyoruz çünkü gerçekten çok iyi bir insan ama ben ses etmedikçe evim benim evim olmaktan çıkıyor gibi hissediyorum özel alanım kalmıyor gibi

Kendi çamaşırlarınızı kendiniz katlayıp çocuğunuzu kreşe verirseniz anahtarı değiştirebilirsiniz 😜
Kadın evin işini de çocuğun bakımını da üstlenmiş, karşılığında orayı evi gibi görüp davranması çok görülmemeli.
Ben o kadar yük yüklenmesine de yüklenen kişinin de o derece rahat davranmasına karşıyım.
evde birimiz varken lütfen zili kullanın denmesi gerekiyor ama bunu hanginiz yapar orasını bilmiyorum. Kızı gibiyseniz siz söyleyin.

Kendi çamaşırlarınızı kendiniz katlayıp çocuğunuzu kreşe verirseniz anahtarı değiştirebilirsiniz 😜
Kadın evin işini de çocuğun bakımını da üstlenmiş, karşılığında orayı evi gibi görüp davranması çok görülmemeli.
Ben o kadar yük yüklenmesine de yüklenen kişinin de o derece rahat davranmasına karşıyım.
evde birimiz varken lütfen zili kullanın denmesi gerekiyor ama bunu hanginiz yapar orasını bilmiyorum. Kızı gibiyseniz siz söyleyin.
Ama iş yapması benim talebim değil ki ben yapmasını istemiyorum ama direkt sormadan her işe atılıyor bende rahat hissetmiyorum

Yazın ben yazliktayken anahtarı kv verdim.Esim işi gereği gelemedi kv gelip esime yemek yapıp çamaşırlarını yakıyordu.Dondugumde çamaşır sepetinde duran kullanmadigim kemeri iç çamaşırı cekmecesinde görünce nevrim dondu.Esime direk annene söyle bir daha sakın yatak odasına bile girmesin sen söylemezsen ben söyler anahtarida alir rezil ederim dedim.Gerekli konusmayi esim yapti.Esinize tatlılıkla söyleyin gerekli uyarıyı o yapsın siz hiç muhatap olmayin

Kayinvalidelerin her işe koşmasi bence bir şey ifade etmiyor zaten oğullarının evine her an gelebilmek için her fırsatı değerlendiriyorlar 😁 Bana böyle yapılsa kesinlikle uyarırdım. Uyarmazsaniz devami da kesilmez zaten hatta daha da abartı şeyler görmeye başlarsiniz seslenmediğiniz icin

Not geçeyim , evime gündüz gelecek misafir kv imi arayıp haber veriyor. Ufak şeylere takılmak istemiyorum eşimi çok seviyorum aramızda çok iyi ama evim gibi hissetmemeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum
Iç çamaṣırlarına dokunmak ne ya🫨

Back
X