Kv neden böyle yapıyor olabilir

Bencede. Bu kadar ic ice olunca böyle olmasi normal. Benim kayinvalideye de anahtar vermistik. Pek hoslanmadigim bir durum olunca esim e anahtari geri almasini söyledim. Ben kvdeye ayni binada oldugumuz halde bu kadar is yaptirmam. Sınır cizemiyorsun sonra
Çoook haklısınız. Anahtar verip evimde asla iş yaptırmam asıl sıkıntı o hem iş yapsın hem ona dokunmasın buna dokunmasın. kaynana da olsam bana boyle sınır koyacak birinin evine gitmem herkesin bir egosu var.

Çoook haklısınız. Anahtar verip evimde asla iş yaptırmam asıl sıkıntı o hem iş yapsın hem ona dokunmasın buna dokunmasın. kaynana da olsam bana boyle sınır koyacak birinin evine gitmem herkesin bir egosu var.

Yani. Maalesef bir nevi beraber yasamaya basliyorsun öyle durumlarda. Hani toaf bir benzetme olucak belki ama birda Au Pair olarak calisanlarin da ev anahtarı oluyor. Esi anahtari vermis. Bunu esi ile ilk konusmasi lazim. Cünkü onu arkasina almadan anahtar konusunda uyarmaya kalksa ve kayinvalide alinsa düzenleri baya bozulacak gibi

Back