Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zincir kilit varsa eve girince kapatın. Anahtar olsa bile kapıda kalır zile basar.Onu denemedim bilmiyorum
Yok artık..Bir tanıdığımın eltiisinin böyle bir K.validesi vardı. Kadın böyle habersiz gelip yatak odası kapısını açınca, gelinini ve oğlunu bir pozisyon üzerinde gördü maalesef.
Sizin kvalideniz de o kafada. Sizi 1 görüyor. Aslında oğlu kibarca anlatabilir. Anlatmalı da..
Kadının fal açıp anlamayacağına göre söylemeniz lazım.Merhabalar , benim sorum şu, evimin anahtarı kvde var, oğluma baktığı için her gün geliyor ben çalışıyorum, birkaç kez direkt anahtar ile girdi çok rahatsız oldum, bir kez de yanında misafir ile geldi ve haber vermedi anahtar ile girdi üstüm müsait değildi. ben kvimi seviyorum çok iyi biri her işime koşar ama bu konuda neden böyle yapıyor bilmiyorum, evde eşimde varken yatak odamıza(kapısı açık) direkt giriyor ya da çekmecelerime iç çamaşırlarımı katlayıp direkt açıp koyuyor , rahatsız oluyorum ama dillendiremiyorum kırılmasını istemiyorum çünkü beni öz kızı gibi görüyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim
Not geçeyim , evime gündüz gelecek misafir kv imi arayıp haber veriyor. Ufak şeylere takılmak istemiyorum eşimi çok seviyorum aramızda çok iyi ama evim gibi hissetmemeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum
ev kazalarından korunması için her saniye tepesinde beklenilmesi yaşta bebeğiniz. Onun gğvenliği için işi gücü bırakması lazım. Bi kova su, açık kalan klozet, masa sehpa kenarları köşeleri, zincirli perde askıları, ağzına atacağı herhangi bir şey, oyuncakları aklınıza gelen gelmeyen her şey onun için tehlikeli. Sizi endişelendirmek için değil önlem için yazıyorum.Ama iş yapması benim talebim değil ki ben yapmasını istemiyorum ama direkt sormadan her işe atılıyor bende rahat hissetmiyorum
oglu soylesin anne odamizada pat diye girme. kibarca gulerek soylesin iyi kaynana anlar belki.Merhabalar , benim sorum şu, evimin anahtarı kvde var, oğluma baktığı için her gün geliyor ben çalışıyorum, birkaç kez direkt anahtar ile girdi çok rahatsız oldum, bir kez de yanında misafir ile geldi ve haber vermedi anahtar ile girdi üstüm müsait değildi. ben kvimi seviyorum çok iyi biri her işime koşar ama bu konuda neden böyle yapıyor bilmiyorum, evde eşimde varken yatak odamıza(kapısı açık) direkt giriyor ya da çekmecelerime iç çamaşırlarımı katlayıp direkt açıp koyuyor , rahatsız oluyorum ama dillendiremiyorum kırılmasını istemiyorum çünkü beni öz kızı gibi görüyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim
Not geçeyim , evime gündüz gelecek misafir kv imi arayıp haber veriyor. Ufak şeylere takılmak istemiyorum eşimi çok seviyorum aramızda çok iyi ama evim gibi hissetmemeye başladım kendimi rahatsız hissediyorum
Anahtari var çocuğa bakıyor ve galiba evin işlerini de yapıyor. Tüm işleri yaptırıp sınır koymanız zaten imkansizdi.Merhabalar , benim sorum şu, evimin anahtarı kvde var, oğluma baktığı için her gün geliyor ben çalışıyorum, birkaç kez direkt anahtar ile girdi çok rahatsız oldum, bir kez de yanında misafir ile geldi ve haber vermedi anahtar ile girdi üstüm müsait değildi. ben kvimi seviyorum çok iyi biri her işime koşar ama bu konuda neden böyle yapıyor bilmiyorum, evde eşimde varken yatak odamıza(kapısı açık) direkt giriyor ya da çekmecelerime iç çamaşırlarımı katlayıp direkt açıp koyuyor , rahatsız oluyorum ama dillendiremiyorum kırılmasını istemiyorum çünkü beni öz kızı gibi görüyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim
Bir tanıdığımın eltiisinin böyle bir K.validesi vardı.
O kayınvalide tanıdığınızın da kayınvalidesi olmuyor mu eltisinin kv olduğuna göretakıldım
40 yıl düşünsem kaynana savunacağım aklıma gelmezdi. kv de olsa anne de olsa kimse kimsenin hizmetçisi değil. kadın gelip gündelikçi gibi yemeğini temizliğini yapacak kocanı bakacak konu sahıbının çocugunu bakacak çalışacaklar evınızde bedavaya ama sıra dona gelınce woowwww ortalık ayaga kalkacak. yardım alan emir alır unutmayın. o zaman anahtarı verip evinizde çalıştırmayacaksınız.Yazın ben yazliktayken anahtarı kv verdim.Esim işi gereği gelemedi kv gelip esime yemek yapıp çamaşırlarını yakıyordu.Dondugumde çamaşır sepetinde duran kullanmadigim kemeri iç çamaşırı cekmecesinde görünce nevrim dondu.Esime direk annene söyle bir daha sakın yatak odasına bile girmesin sen söylemezsen ben söyler anahtarida alir rezil ederim dedim.Gerekli konusmayi esim yapti.Esinize tatlılıkla söyleyin gerekli uyarıyı o yapsın siz hiç muhatap olmayin
+1 kesinlikle katılıyorum. Bebeğime Allah nasip ederse annem bakacak, ben bebeği onun evine götüreceğim mesela. Çünkü evim her zaman aynı düzende değil, annem bizim düzenimizde değil de bebek belli saatler arasında annemin düzeninde dursun dedim ve öyle karar verdim. Hem anahtar vereyim her işim görülsün yemeğim hazır olsun hem de şöyle böyle demek olmuyor. Rahatsız olacağınız baştan belli zaten ben kendi anneme bile anahtar vermem evime direkt niye girsin ki sabahları, zil mi yok?40 yıl düşünsem kaynana savunacağım aklıma gelmezdi. kv de olsa anne de olsa kimse kimsenin hizmetçisi değil. kadın gelip gündelikçi gibi yemeğini temizliğini yapacak kocanı bakacak konu sahıbının çocugunu bakacak çalışacaklar evınızde bedavaya ama sıra dona gelınce woowwww ortalık ayaga kalkacak. yardım alan emir alır unutmayın. o zaman anahtarı verip evinizde çalıştırmayacaksınız.
aynen öyle annelerimize kvlerımize en değerlimizi bırakıyoruz ama dona gelince don kırmızı çizgimiz.+1 kesinlikle katılıyorum. Bebeğime Allah nasip ederse annem bakacak, ben bebeği onun evine götüreceğim mesela. Çünkü evim her zaman aynı düzende değil, annem bizim düzenimizde değil de bebek belli saatler arasında annemin düzeninde dursun dedim ve öyle karar verdim. Hem anahtar vereyim her işim görülsün yemeğim hazır olsun hem de şöyle böyle demek olmuyor. Rahatsız olacağınız baştan belli zaten ben kendi anneme bile anahtar vermem evime direkt niye girsin ki sabahları, zil mi yok?
Merhabalar , benim sorum şu, evimin anahtarı kvde var, oğluma baktığı için her gün geliyor ben çalışıyorum, birkaç kez direkt anahtar ile girdi çok rahatsız oldum, bir kez de yanında misafir ile geldi ve haber vermedi anahtar ile girdi üstüm müsait değildi. ben kvimi seviyorum çok iyi biri her işime koşar ama bu konuda neden böyle yapıyor bilmiyorum, evde eşimde varken yatak odamıza(kapısı açık) direkt giriyor ya da çekmecelerime iç çamaşırlarımı katlayıp direkt açıp koyuyor , rahatsız oluyorum ama dillendiremiyorum kırılmasını istemiyorum çünkü beni öz kızı gibi görüyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim
bebiş de bugun yarın doğar 38 olmuşşunuz maşallah sağlıkla gelsin ben de ınsallah göreyım o gunlerı+1 kesinlikle katılıyorum. Bebeğime Allah nasip ederse annem bakacak, ben bebeği onun evine götüreceğim mesela. Çünkü evim her zaman aynı düzende değil, annem bizim düzenimizde değil de bebek belli saatler arasında annemin düzeninde dursun dedim ve öyle karar verdim. Hem anahtar vereyim her işim görülsün yemeğim hazır olsun hem de şöyle böyle demek olmuyor. Rahatsız olacağınız baştan belli zaten ben kendi anneme bile anahtar vermem evime direkt niye girsin ki sabahları, zil mi yok?
Neden ev anahtarını başkalarına veriyorsunuzki? Kim olursa olsun, hiç gerek yok.
Ben olsam açıkca söylerim çat kapı girmemesini.
Evet az kaldı 37 oldu çok şükür, inşallah darısı size olsun çok teşekkür ederimbebiş de bugun yarın doğar 38 olmuşşunuz maşallah sağlıkla gelsin ben de ınsallah göreyım o gunlerı![]()
Hayır ne münasebet asla öyle bir durum yokBirde kadını neden gündelikçi gibi kullanıyorsun?