• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin bana ve esime sormadan bize gelip yerlesmesi...

Diğer kaynınız askerden gelince ne yapmayı planlıyor?

Kv yerleşme amacında mı yoksa evde yalnız korkuyor da oğlunun askerden gelmesini mi bekliyor bu konu bi netleşsin bence, çünkü öyleyse bir nebze anlarım ama tamamen yerleşiyim diyosun oğlu askerden gelince o da gelecek o zaman
Oglu askerden geldikten sonra kiz arkadasinin yanina yerlesecekmis?

kv niz ile iyice yüzgöz olmadan bi çare bulun. evliliğinizide yıpratmadan tatlı tatlı bu meseleyi çözün.arkadaşlarında dediği gibi acele edin kışa kalmayın.yoksa herşey sarpa sarar. eşinizi ikna edin.o evi bulsun annesiylede konuşsun net bir dille.

tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız.belki o da annesinin sizde kalmasını istiyordur ve ev olayını ağırdan alıyordur. bu anne konularında erkeklere hiç güvemiyorum maalesef.

her durumda kv ile yaşamaya karşıyım.ne gerek var yani. ben yaşlansada bakmayacağım. bende kredisi kalmadı. bıktırdı kendisinden.umarım siz bu duruma gelmeden halledersiniz.
Bende karsiyim bana evliligimin guzel caglarini yasatmadi.yatarken bile kapisini acik tutar.az sesimiz ciksin hemn oksurmeye baslar.bu kadar kisa surede bendeki kredi de bitti malesef.eli ayagi tutuyor maasi var.yaslansa hasta Olsa mecbur bakardim.ama bu yaptiklarindan sonra bakacagim varsada bakmam.

9 aylik evliyim daha...
Evliligimin cicim aylarinda..
Kv esimi arayip bize gelmek istedigini soyledi.bizde gezmeye gelecegini sandik buyursun gelsin dedik.basimizin ustunde yeri var.kv geldi yazlik kislik abiyeler.kisisel bakim urunleri a dan z ye hersey.ben bi sasirdim ee soramadimda pat diye.sorulmazki.olayi iyice anlamaniz icin en basindan anlatayim.esim 3 erkek kardesler babalari 7 yil once vefat etmis.diger oglu memur ve evli onunla birlikte ayri evde gorev yaptigi yerde oturuyordu.kaynimin doguya tayini cikinca o da buraya bizim yasadigimiz yerden ev tutucakmis sozde.diger kaynim askerde suan.kv bizimle yasamak istiyor ben bunu anladim.esime olmaz dedim ev ustune ev olmaz.zaten bi ara kalmaya geldiginde atismalarimiz oldu anlasamiyoruz.bunu bile bile bizimle yasayacakmis.kv gecinilmesi zzor bi insan.benim evimde egemenligi ele almak istiyor.benim evimde bana sormadan biseyler yapiyor.esyalarin yerini degistiriyor.mutfaga girmeye calisiyor.bende ses cikaramiyorum henuzz.ama patlamaya hazir bi bombayim suanda.bi iki ev baktik bahane buldu istemedi.evliligimizi yasayamiyoruzz.esim o da uzulmesin bende uzulmeyeyim istiyor ama annesine ses cikaramiyor.bana da ne olacak annem o yabanci degil idare et diyor.hazmedemiyorum artik boyle davranislarina.10 gun oldu geleli konusmuyoruz ama o hic ustune almiyor sanki bu evin bi ferdiymis gibi davraniyor.he bir de eltimle kaynimin arasini da bozdu.sira bizde...

Kayınvalide melek gibi iyi bi insanda olsa aynı evde yaşanması doğru değil sizin özelinize girmemesi gerekir. Gitsin kendine küçük bi ev tutsun yaşasın ne anlayışsız anneler var.

Kayınvalide melek gibi iyi bi insanda olsa aynı evde yaşanması doğru değil sizin özelinize girmemesi gerekir. Gitsin kendine küçük bi ev tutsun yaşasın ne anlayışsız anneler var.
Benim annem daha gelip evime kalmamistir.farkli sehirlerde olmamiza ragmen.gunu birlik 2 kez geldi ve gitti sirf biz yeni evliyiz rahatsizlik vermeyim diye.ayni anlayisi esimin ailesindende bekliyorum ama nerde...

kv niyeti kötü. eşini ne yap ne et ikna et. yoksa bu bir başlangıç sadece emin ol

:KK53::KK53:
Benim annem daha gelip evime kalmamistir.farkli sehirlerde olmamiza ragmen.gunu birlik 2 kez geldi ve gitti sirf biz yeni evliyiz rahatsizlik vermeyim diye.ayni anlayisi esimin ailesindende bekliyorum ama nerde...
Kv yaygaracı bi tip değilse açık açık konuşup rahatsızlığını dile getirebilirsin ya da eşinle paylaş olmadı kendi anneni çağır o da sizde kalsın belki kv kaçar :KK53:

Allahım sen koru yarabbim. bir haftalığına geliyorda ev cehennem oluyor. Bi an önce ev bulun ve gönderin. bide daha yeni evlisiniz. çok ayıp ve saçma bişey yaptığı.. Allah kolaylık versin.

benimki geçen aylarda 3 günlüğüne geldi.öyle bir karıştırdı ortalığı ki boşanma aşamasına geldik. oğlunun gözünde zavallı yaşlı hasta kadın oluyor.bana göre hepimizi gömer cin gibi. ikili oynuyorlar dikkat et.

Baya büyük sıkıntı umarım en yakın zamanda düzelir durumlar senin istediğin gibi olur. Bu arada KV'nin ne oldugunu okurken anladım :)

Biz gelinlerde birgun kayınvalide olacağız belki aynisini kendimizde yapacağız...anneler küçücük kalplere evlatlarını sığdırıyorda biz koca evde bi odaya onları sığdıramıyoruz...ne kadar tahammülsüz olduk.. kayınvalide öcü diye bakarsanız tabi böyle bir gelin olursunuz..bi erkek için anne çok önemlidir en hassas olduğu şeydir..sizin onun annesi için soylediğiniz her söz onu sizden biraz daha soğutur ve daha çok incitir..bir bakmışız iki gün sonra eşim beni sevmiyor boşanıyoruz diye bi konu açmış olursunuz...biraz sabretmeyi ve o kişiyi kendi anneniz olarak görmeyi deneyin..taş değil ya siz ona tatlı dil güler yüz gösterirseniz bir zaman sonra o da size karşı çok tatlı ve yumuşak olur....yaşlanacağınızı unutmayın lütfen...benm babaannem kayın validesi ile yaşamış onun bütün kahırlarını imtihan olarak gormuş o ne kadar fesat duşunduyse de babaannem ona çok iyi duşunmuş ve babaannem geçen yıl secdede elinde tesbihle vefat etti..tertemiz çok güzel bi ölüm nasip etti rabbim bu imtihandaki başarısından dolayı...
haklısın kv dem çok kötü ama ben eşime annesini zamanında istemsizce çok kötüledim önceleri hak veren yanımda olan eşim artık daha ben konuşmadan sakın annemi karıtırma demeye basladı ve uzaklaştı benden son 2 yıldır evliliğimizi toparlamaya çalışıyorum ama inan kv de ye annem gibi davrandım saygısızlık etmedim kötü söz etmedim ama sevemedi beni bi türlü şimdi oldugu gibi kabul konuda tahammülsüz oldular maalesef bendeetmeye çalışıyorum ki çok zor Allah diyorum sabır diyorum kocamı seviyorum yuvam yıkılsın istemiyorum kötüyle basedilmiyor ama insanlar olarak sadece kv de degil her konuda tahammülsüz olduk maalesef

hiç kv ile uğraşıp hiçbirşey yapamadığınız oldu mu. daha doğrusu yapacak potansiyeliniz varken yapamamak ve sıkışıp kalmak.
kadın insan yerine koyup izin istemeden sormadan gelip çöreklenmiş yeni gelinin evine. rızası var mı diye düşünmemiş
hem mevzu evlilik ve yuvayı kurtarmak sa her yol mübah bana göre
pekii..

Eee kocası yok, 3 oğlu var
Diğer oğluyla aynı şehirde ayrı evde kalmış
Sıra bu oğluyla aynı şehirde yaşamakta
Bana garip gelmedi, 10 günde ev bile bakmış her bulduğunu beğenemez bi daha bakar bulur
Diğeri zaten askerde

Konu sahibinin kv sini savunmak için napacağınızı şaşırdınız :D

Sizce abiyelerini alıp yerleşmesinin öantığı nedir ?
Siz grçici misafirliğe giderken abiye götürür müsünüz? Hemde hepsini ?
Ya da ev bakarken hepsine bahane bulup sonra bi evi tutup akşam oğluna gelin zorla tutturdu diye drama yapmak iyi niyet midir?
Siz mi safsınız yada safa yatıyorsunuz yoksa kk kadınları mı kötü kalpli ?

Konu sahibinin kv sini savunmak için napacağınızı şaşırdınız :KK70:

Ya da ev bakarken hepsine bahane bulup sonra bi evi tutup akşam oğluna gelin zorla tutturdu diye drama yapmak iyi niyet midir?
ben kayınvalidesiyim :KK70::KK70::KK70:

Konu sahibinin kv sini savunmak için napacağınızı şaşırdınız :KK70:

O zorla tutturdu kısmını atlamışım ben
Zorla kim kime ev tutturabilir hele de kocaman kayınvalideye

Back
X