• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin bana ve esime sormadan bize gelip yerlesmesi...

sorma yavrucum bunlar kendilerini hep genç kalıcaz zannediyorlar:KK69:
hatırlatmaya geldim:KK20:
Sen hiç genç olmadın mı teyze
Azıcık anlayışlı ol
E eşin ölmüş başın sağ olsun da
Oğlunun da başını yeme
Yakın yerde otur git gel ama ev ev üstüne olmaz senin kaynana abiyelerini toplayıp gelse hoş olur muydu

Sen hiç genç olmadın mı teyze
Azıcık anlayışlı ol
E eşin ölmüş başın sağ olsun da
Oğlunun da başını yeme
Yakın yerde otur git gel ama ev ev üstüne olmaz senin kaynana abiyelerini toplayıp gelse hoş olur muydu
benim kaynanamın hiç abiyesi olmadı ki:KK70:
bırakın artık şu kadının abiyelerini yahuu belki kopamıyor kadıncağız:KK70::KK70:

Konu sahibinin kv sini savunmak için napacağınızı şaşırdınız :KK70:

Sizce abiyelerini alıp yerleşmesinin öantığı nedir ?
Siz grçici misafirliğe giderken abiye götürür müsünüz? Hemde hepsini ?
Ya da ev bakarken hepsine bahane bulup sonra bi evi tutup akşam oğluna gelin zorla tutturdu diye drama yapmak iyi niyet midir?
Siz mi safsınız yada safa yatıyorsunuz yoksa kk kadınları mı kötü kalpli ?
:)
ah deli gençlik bende öyleydim bir zamanlar .çok iyi niyetli yaklaşıyordum yok diyordum eşimin canım kocamın eşi kıymetli
ilk zamanlar pek iyi niyetli aman kızım kızım dilinden düşmüyor. nişan da karışmadı mobilya da benim yanımda karışmadı vs düğün oldu offff
o melek bir kanadı eksik kaynana başladı
önce kıyafetten
ben o rengi sevmiyorum giyme onu bi daha
çok afedersin ne ile korunacağımızdan tut ne kadar yapacağımıza kadar .akşam oldu mu ben çamaşır yıkardım sabaha kadar (gelin oğlumun yanına yatma ) öyle direk demez lafı dolandırır söyler
altın bilezik ne varsa topladık sattık üzerine kredi çektik bi 25-30 bin yardım ettiler evi kendi üzerine yaptırdı. vergi ödemeyecekmişiz( tabi inanmadım ve şiddetle karşı çıkmamıza rağmen )
çocuk doğurdum benden bile kıskanır oldu annemi kovdu mikrop kapacak diye teyzemler yeğenleri kovdu çocuğu kıskandığı için kimseye göstermemek için. kp ailesine gelmeyin dedi . emzirmeme bile fırsat vermedi
geçti karşıma onu ben doğurdum babasıda oğlum sen cici annesisin dedi çıktı
evimi kurcalar iç çamaşırıma varasıya.
daha neler neler benim maaşın hesabını falan yapar yerleştirir parayı nereye ne harcaycağımızı falan
eh böyle bir tecrübeden sonra bende farklı yaklaşırım tabi :KK53::KK53::KK53:

Konu sahibinin kv sini savunmak için napacağınızı şaşırdınız :KK70:

Sizce abiyelerini alıp yerleşmesinin öantığı nedir ?
Siz grçici misafirliğe giderken abiye götürür müsünüz? Hemde hepsini ?
Ya da ev bakarken hepsine bahane bulup sonra bi evi tutup akşam oğluna gelin zorla tutturdu diye drama yapmak iyi niyet midir?
Siz mi safsınız yada safa yatıyorsunuz yoksa kk kadınları mı kötü kalpli ?
ah deli gençlik bende öyleydim bir zamanlar .çok iyi niyetli yaklaşıyordum yok diyordum eşimin canım kocamın eşi kıymetli
ilk zamanlar pek iyi niyetli aman kızım kızım dilinden düşmüyor. nişan da karışmadı mobilya da benim yanımda karışmadı vs düğün oldu offff
önce kıyafetten
çok afedersin ne ile korunacağımızdan tut ne kadar yapacağımıza kadar .akşam oldu mu ben çamaşır yıkardım sabaha kadar (gelin oğlumun yanına yatma ) öyle direk demez lafı dolandırır söyler
altın bilezik ne varsa topladık sattık üzerine kredi çektik bi 25-30 bin yardım ettiler evi kendi üzerine yaptırdı. vergi ödemeyecekmişiz( tabi inanmadım ve şiddetle karşı çıkmamıza rağmen )
çocuk doğurdum benden bile kıskanır oldu annemi kovdu mikrop kapacak diye teyzemler yeğenleri kovdu çocuğu kıskandığı için kimseye göstermemek için. kp ailesine gelmeyin dedi . emzirmeme bile fırsat vermedi
daha neler neler benim maaşın hesabını falan yapar yerleştirir parayı nereye ne harcaycağımızı falan

Pazen donlarını alsa gelse ya da artık neyi varsa yani :KK53: gelse yerleşse hoş olur mu
geldi yerleşti, hatta ben ona yerleştim aylarca yaşadığımız oldu.
ama öyle azaltarak değil, kafa da bitireceksin abiyeleri:KK70::KK70:öyle yapınca daha kolay oluyor..
hem benim, birilerinin gelip ben de kalmasını dert edecek kadar rahat bir yaşantım olmadığı için belki de, şimdiden kendilerine dünyaları başlarına yıkılmış gibi davranmasınlar diyorum yeni evli arkadaşlara.:KK15:

ama öyle azaltarak değil, kafa da bitireceksin abiyeleri:KK70::KK70:öyle yapınca daha kolay oluyor..
hem benim, birilerinin gelip ben de kalmasını dert edecek kadar rahat bir yaşantım olmadığı için belki de, şimdiden kendilerine dünyaları başlarına yıkılmış gibi davranmasınlar diyorum yeni evli arkadaşlara.:KK15:
ha olay seninki yerleşti herkesin ki yerleşsin yani anladım ben tamam :D

önce kıyafetten
işte burayı birbirine katması için sebepleri olması lazım..
hele iyice yerleşsin, bir karıştırsın ortalığı,
oğluyla yatsın..ana oğul hizmetçi yapsınlar kızı da sonra yıksın ortalığıı..
öyle oldu da biz bişey mi dedik:KK60:

Bilmem ben olsam bende bozulurum
Gelsin kalsın da misafirlik 3 gündür denir bizde
Hani yani haftalar aylar filan olmasın
Evimizde rahat yayılalım, o da kendi evinde yayılsın. Yakın olmak istiyosa da ev buluruz derim

Bilmem ben olsam bende bozulurum
Gelsin kalsın da misafirlik 3 gündür denir bizde
Hani yani haftalar aylar filan olmasın
Evimizde rahat yayılalım, o da kendi evinde yayılsın. Yakın olmak istiyosa da ev buluruz derim
haklısın, haklılar kim istemez evinde rahat etmeyi..
en azından eşi, annem yalnız ayrı ev açmaya gerek yok dememiş..iyi tarafından da bakamıyorlar ona da ayrı kızıyorum.

işte burayı birbirine katması için sebepleri olması lazım..
hele iyice yerleşsin, bir karıştırsın ortalığı,
oğluyla yatsın..ana oğul hizmetçi yapsınlar kızı da sonra yıksın ortalığıı..
öyle oldu da biz bişey mi dedik:KK60:
öyle olmadan ses çıkarmak lazım ayol :KK30:
sonra karı kocaya vuruyor piyango:KK70:

haklısın, haklılar kim istemez evinde rahat etmeyi..
en azından eşi, annem yalnız ayrı ev açmaya gerek yok dememiş..iyi tarafından da bakamıyorlar ona da ayrı kızıyorum.
E konu sahibi de kendi annesini evine yerleştirmiyo
Zaten dememesi lazım yani
İnsanlar evlenirken konuşur bu şartları, sonradan ceee bende varım denmez

E konu sahibi de kendi annesini evine yerleştirmiyo
Zaten dememesi lazım yani
İnsanlar evlenirken konuşur bu şartları, sonradan ceee bende varım denmez
çekirge bin tane konu var burda, eşimin annesi yalnız beraber oturuyoruz...oturacağız...vs diye
şükretsin, sonra isterse abiyeleri yakabilir.

çekirge bin tane konu var burda, eşimin annesi yalnız beraber oturuyoruz...oturacağız...vs diye
şükretsin, sonra isterse abiyeleri yakabilir.
Bence şükredilecek bir durum yok, emri vaki var
Ev tutulmalı, ondan sonra derin bir oh çekebilir belki

Bence şükredilecek bir durum yok, emri vaki var
Ev tutulmalı, ondan sonra derin bir oh çekebilir belki
ev tutulma durumu olduğu için şükredebilir:KK68:
ve aile huzuru için bol bol dua edebilir.
düşüncelerimizle vücudumuzu ve yaşantımızı olumsuz etkileyebildiğimizi hepimiz biliyoruz.

ev tutulma durumu olduğu için şükredebilir:KK68:
ve aile huzuru için bol bol dua edebilir.
düşüncelerimizle vücudumuzu ve yaşantımızı olumsuz etkileyebildiğimizi hepimiz biliyoruz.

İyi de vücudumuz olumsuz etkilenmesin diye polyannayı da oynayamayız
Çözüm bulunca gerçekten olumlu düşünürüz
Şu an bekleme aşaması baktın olmuyor basacaksın yaygarayı, şimdi susarsan sonra polyannayı da oynasan vücudun pert olur

Back
X