• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin bana ve esime sormadan bize gelip yerlesmesi...

Benim yokta aileden görünenler diyelim :)
Tepkim size değildi kusura bakmayın
Ben sadece hastalık harici sırf yalnızlık duygusunda kurtulmak için başkasını rahatsız etmeyi doğru bulmuyorum
Bir komşumuz var. Seksen küsür yaşında. Ve inanır mısınız çok ama çook az görüyor. Yine de görmeyen gözleriyle kimsenin evine gitmez. Ve kocası da yok tek yaşar. Çocukları çağırsa da gitmez niye gelinimi rahatsız edeyim der. Geçenlerde felç geçirdi. Ve yine de gitmiyor çocuklarına. Ki birbirlerine çok düşkünler. Bakıcı ile yaşıyor ama. Gelin bakacağına bakıcı baksın onlar huzurlu olsun yeterki hesabı. Bu kadın görmeyen gözlerle yemeğini bile yaparken, konu sahibinin süslü kaynanasının hiçbir mazereti olamaz gibime geldi.
yok estağfirullah..Etrafınızda böyle örnekler olduğu için bu şekilde düşünmeniz gayet mantıklı ve doğal...

Saçma bir ayrıntı olacak ama bu kısım ne alaka?

Ayrıca kaynana çok çakal bu durumda insan ne diyebilir ki, çek git de diyemezsin ki? Elinizi kolunuzu bağlamış.

Yapman gereken tepki koymak, onu huzursuz etmek ama aynı onun yaptığı gibi sinsice.
Bu ayrinti su bana kalici geldigini belirtmek icindi.evet pat diye git diyemiyorsun ama bende onu rahatsiz etmeye calisiyorum geldiginden beri konusmuyorum Ama kadinin keyfi yerinde.

Bence şükredilecek bir durum yok, emri vaki var
Ev tutulmalı, ondan sonra derin bir oh çekebilir belki
Bu kadin taa biz nisanliyken anlamaliydim.hep emrivaki bise sormak danismak yok bunda kafasina ne eserse onu yapiyor.sormak etmekk asla onun kitabinda yok

siz kaynananızla falan yaşayın madem ne diyelim?
her türlü yorum yapma hakkımız var evet baksanıza kaynana eve tünemiş selamsız sabahsız bildiğiniz yerleşmiş nasıl tepki vermeli yarabbi şükür deyip su içsin madem kendi evinde misafir olsun konu sahibi
:KK68:tamam

100 yaşına da gelsem hastalık sakatlık fakirlik olmadığı sürece kıçımın keyfine gelinim bana hizmet etsin diye evine taşınmayı düşünmem

Bende bunu zize hatırlatayım da belki gelinleriniz sizden daha az çeker :KK51:
kıçının kıymetini 100 yaşına gelince öyle bir anlarsınki..
uslubun yeter tam bir KAYNANA olmana güzel kardeşim.

Peki sen konu sahibinin eşinin yakını mısın, tekme potansiyeli olduğuna nerden kanaat getirdin, şükür ki herkesi kocası zorlamıyor

Başlarda dediğin gibi hepimizin başında değil yani bu problem, sen herkesin başında diyerek normalleştirmeye çalışıyorsun
senin anneciğini itip kakarlarsa o potansiyel sende de olur sevgili arkadaşım.bunun için birini tanımaya gerek yok.netice de en yakınını ortadan kaldırma planları yapılıyor:KK69:

tutun bir ev ve anne evin hazır deyin eşya işine başlayın.
siz de ona emrivaki yapın bakalım nasıl oluyormuş.

senin anneciğini itip kakarlarsa o potansiyel sende de olur sevgili arkadaşım.bunun için birini tanımaya gerek yok.netice de en yakınını ortadan kaldırma planları yapılıyor:KK69:
Öyle bi konuşuyosun ki sanki seri katil konu sahibi
Sıradaki kurban kaynanası
Ne ortadan kaldırması, bize sormadan evimize yerleşmesin diyo ki kim olsa der

Seni kocan sonunda ikna etti birlikte oturmaya dimi sıkıntı o, sende normali bu diye kabullendin o normali dayatmaya çalışıyorsun

sen öte de dur, çok zıplamayalım:KK15:
Ben yorum yaparken kimseden izin almam
İki gündür herkesten alıntı yapıp konu sahibinin kayınvalidesi gibi konuşan sensin
Cevaplar hoşuna gitmeyince öte dur demen tuhaf, sen biraz kendine konu aç orda kendi hayatını anlat bence
Konu sahibi senin gibi normalleştirmiyo diye niye kızıyosun, kocası mısın

Seni kocan sonunda ikna etti birlikte oturmaya dimi sıkıntı o, sende normali bu diye kabullendin o normali dayatmaya çalışıyorsun
aynı semtte dahi oturmuyoruz şuanda kayınvalidemle.ama benim isteğim değildi, şartlar öyle gerektirdi.
benim kayınvalidemle oturmama zorlanmamın hiç bir gerekçesi mecburiyeti olmadığı için ben tepki gösterdim.onca düzenimi gereksiz yere bozup, küçük bir eve sığışmak üstelik kayınpeder de varken.

Ben yorum yaparken kimseden izin almam
İki gündür herkesten alıntı yapıp konu sahibinin kayınvalidesi gibi konuşan sensin
Cevaplar hoşuna gitmeyince öte dur demen tuhaf, sen biraz kendine konu aç orda kendi hayatını anlat bence
Konu sahibi senin gibi normalleştirmiyo diye niye kızıyosun, kocası mısın
istersen benim konularıma gidelim orda konuşalım zıpzıp pardon çekçek:KK68:

aynı semtte dahi oturmuyoruz şuanda kayınvalidemle.ama benim isteğim değildi, şartlar öyle gerektirdi.
benim kayınvalidemle oturmama zorlanmamın hiç bir gerekçesi mecburiyeti olmadığı için ben tepki gösterdim.onca düzenimi gereksiz yere bozup, küçük bir eve sığışmak üstelik kayınpeder de varken.
Her hayat farklı her insan farklı
Biz sana niye oturdun da demiyoruz
Ama sen herkese kendi fikrini dayatma peşindesin
Şükretsin kocası diretmiyo ne demek, demek ki diretebilir
Yaygara koparmasın, kocası bilmem neresine tekme basar ne demek. Kayınvalide bile böyle fişeklemiyordur oğlunu yani pes cidden

istersen benim konularıma gidelim orda konuşalım zıpzıp pardon çekçek:KK68:
Ben senin hayatını merak etsem açar bakarım zaten
Ama şu an bu konudayım ve bunun hakkında yorum yapıyorum
Sen kendi hayatından örnekler yapıp duruyosun, o snein hayatın sen kabul edebilirsin ama konu sahibinin yapısı farklı istemeyebilir bunu anlamamakta ısrarcısın

Bu kıza sunulan gerekçe ne, mecbur mu birlikte yaşamaya, elin oğlu k.çına tekmeyi basar diye korkutalım mı biz de

Benim Annem henüz 46 yaşında, eli ayağı tutuyo, emrivaki yapıp böyle bir işe girse başta ben kızarım, ki zaten annem istenmediğini bile bile durmaz, surat asıyorum diyo konu sahibi daha ne yapsın,hasta olsa anlıcam

Resmen evlenmeden önce planlamıs kadın, kıza söylese ben evlenince sizinle yaşıcam diye belki kız evlenmicekti bile, nerden bakarsan bak nahoş bir durum, resmen planlı, oğlan askerden gelir sevgilisiyle yaşar ben gelinle yaşarım böyle yuvarlanır gideriz gelin kimin iti ne sorcam ona mantığı bu

Back
X