Kv nin bu yaptığına ne demeli

Lalsenfoni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
68
49
3
35
Merhaba arkadaslar. Eşim, ben, evli bir çift arkadaş ve kv oturuyorduk. 2 aylık bebeğim kv'nin kucağındaydı. Her zamanki gibi heryerini öpe koklaya seviyordu. Ki bebeğimizin küçük doğduğunu, öpülmemesi gerektiğini daha önce söylememize rağmen. Neyse sesimi çıkarmadım ama bir anda senin ağzını yerim deyip bebeğimin ağzından öptü!!!
Basiretim bağlandı dondum kaldım. Eşim de hiç bişey demedi, sadece benim yüzüme baktı sonra da hadi anne seni evine bırakayım dedi götürdü annesini.
Şimdi ben ne yapayım. Haftaya gene torununu görmek isteyecek ama ben artık hiç istemiyorum.

Ağzına acı biber sürün, kızınızın :)

Anne lütfen bir daha ağzını yüzünü öpme o gün misafirler vardı diye bir şey demedim şimdi anne kız söylüyorum alınma gücenme öpme

Olay sıcağı sıcağınayken tepki verseydiniz keşke bu kadar hassas bi konuda nasıl basiretiniz bağlanıyor anlamıyorum.Haftaya söylerseniz bahane gibi olacak eminim ki olmuş bitmiş olay

Gorusmemek olmaz illa ki görüşmek zorunda kalacaksınız zaten.En iyisi tekrar tekrar uyarin bebekler dudaktan opulmez maazallah ya bı enfeksiyon vs varsa küçücük yavrucagin ne günahı var...

Nasıl bağlandı basiretim ben de anlamıyorum. Kendime de çok kızgınım. Saatlerce ağladım sinirimden. Daha babası da ben de yanağından öpmeye bile kıyamıyoruz. Eşim söyler sandım ama onun da sesi çıkmadı işte. Yolda da söylememiş. Araya laf girdi ama bir ara söyleyeceğim diyor. Düşündükçe çıldırıyorum.

Canım kendinizi ifade edin.
Açık açık Anne doktor yasakladı ,dudağından da öpmesen çok sevinirim.Çok küçük olduğu için şimdilik cildi çok hassas

Canm esinin soyliceni sanmıyorum azına gelsede kırılır diye diyemez bence. Benimkide azını acıp tek kelime emez ustune kızar haftalarca knusmaz bi cocuk sndemi war der. Bebegim sarılık olmstu dogunca we gorumcem dudagnı opup duruyodu uyardım guzel bi sekilde suçlu oldum ailecek küstüler bizi boyle cookk olaylardan dolayı bosanma asamasına getırttıler 1hafta olmustu dogum yapalı

Sakinan goze cop batarmis..

Bir bebeğin veya çocuğun dudağından öpülmesi bana çok yanlış geliyor, çok irite oluyorum. Bence yüzyüze güzel bir şekilde konuşun, uyarın.. Kötü bir niyetten değil çok sevdiğinden öyle davranıyor belli ki. Siz uyarınca umarım bir daha aynısını yapmaz..

Üzülme canım insan şok etkisi geçirip dona kalır. Ama kvnin fütürsuzluğuna dur demezsen hastalıklarla boğuşursun. Gördüğün an söylemen lazım kestirip at valla bu bebek sevmeyi bilmeyenler çok fazla

Öff bana zaten yaşlı insanların ağzı gençlerinkinden daha pis gelir bi de bebeği dudağından öpmüş valla benim içim darlandı küsen gitsin ötede yaşasın önemli olan bebeğinizin sıhhati güzelce uyarın olmadı vermeyin bile bebeği kucağına böyle düşüncesiz davranan insanlara tahammül edemiyorum

eşiniz söylesin kesinlikle,siz söylemeyin kırılmasın.

söyleyin küserse küssün ,belli ki bayıldıklarından değil inadına yapıyorlar ,tamam öpülür de 2 aylık çocukta öpülmez ,günah insan tutmaya kıyamaz ,bizimkiler de şeker çikolata mevzusunda beni çıldırtmışlardı ,nefret ettim resmen Allah ıslah etsin hasta beyinliler....

ben ta kı gecen gün haberlerde gördüğüm olaya kadar öptürmeyen annelerı anlamazdım ne olur sankı derdım ama yok
bi kadının yenı doğmuş küçük bebegı opmeyle bulasan bı mıkroptan dolayı özürlü olmustu cok sasırdım opmenın bi bebeğe bu kadar zarar verecegını hıc aklıma gelmemıstı

siz karışmayın eşiniz konuşsun
daha evladına sahip çıkamayacaksa evin reisiyim diye dolaşmasın ortalıkta
kadının inadına yaptığı belli, sizi takmaz
bizimkiler de öper mıncırırdı ama şimdi bi de ağzından öpme çıktı tövbe ya
eskiden yoktu böle bişey, şimdi adet olmuş
millet sapıttı iyice

Uçuk mikrobundan bile bebekler olebiliyor. 9 ay tasimak, dogurmak, cefa çekmek kolaysa evet susun ama kolay olmadigini bildigimize gore. Yolarim o kv.yi de agzini açamayan kocayi da. O an oradaki misafir bile olsam uyarirdim. Nefret ediyorum boyle seylerden, ki hicbir bebek de kundakta dudagindan opulemez, bana gore iş sapikliga kadar gider açikçasi.
Bu kadar pirim vermeyin kimseye. Bu kadar korkmayin kimseden. Onu ben dogurduysam bitti, gerisi teferruattir. Oglunu opsun kv, kendi dogurdugunu opsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…