- 10 Temmuz 2017
- 68
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
Nasıl bağlandı basiretim ben de anlamıyorum. Kendime de çok kızgınım. Saatlerce ağladım sinirimden. Daha babası da ben de yanağından öpmeye bile kıyamıyoruz. Eşim söyler sandım ama onun da sesi çıkmadı işte. Yolda da söylememiş. Araya laf girdi ama bir ara söyleyeceğim diyor. Düşündükçe çıldırıyorum.
Canm esinin soyliceni sanmıyorum azına gelsede kırılır diye diyemez bence. Benimkide azını acıp tek kelime emez ustune kızar haftalarca knusmaz bi cocuk sndemi war der. Bebegim sarılık olmstu dogunca we gorumcem dudagnı opup duruyodu uyardım guzel bi sekilde suçlu oldum ailecek küstüler bizi boyle cookk olaylardan dolayı bosanma asamasına getırttıler 1hafta olmustu dogum yapalıNasıl bağlandı basiretim ben de anlamıyorum. Kendime de çok kızgınım. Saatlerce ağladım sinirimden. Daha babası da ben de yanağından öpmeye bile kıyamıyoruz. Eşim söyler sandım ama onun da sesi çıkmadı işte. Yolda da söylememiş. Araya laf girdi ama bir ara söyleyeceğim diyor. Düşündükçe çıldırıyorum.
Sakinan goze cop batarmis..Merhaba arkadaslar. Eşim, ben, evli bir çift arkadaş ve kv oturuyorduk. 2 aylık bebeğim kv'nin kucağındaydı. Her zamanki gibi heryerini öpe koklaya seviyordu. Ki bebeğimizin küçük doğduğunu, öpülmemesi gerektiğini daha önce söylememize rağmen. Neyse sesimi çıkarmadım ama bir anda senin ağzını yerim deyip bebeğimin ağzından öptü!!!
Basiretim bağlandı dondum kaldım. Eşim de hiç bişey demedi, sadece benim yüzüme baktı sonra da hadi anne seni evine bırakayım dedi götürdü annesini.
Şimdi ben ne yapayım. Haftaya gene torununu görmek isteyecek ama ben artık hiç istemiyorum.
Üzülme canım insan şok etkisi geçirip dona kalır. Ama kvnin fütürsuzluğuna dur demezsen hastalıklarla boğuşursun. Gördüğün an söylemen lazım kestirip at valla bu bebek sevmeyi bilmeyenler çok fazlaNasıl bağlandı basiretim ben de anlamıyorum. Kendime de çok kızgınım. Saatlerce ağladım sinirimden. Daha babası da ben de yanağından öpmeye bile kıyamıyoruz. Eşim söyler sandım ama onun da sesi çıkmadı işte. Yolda da söylememiş. Araya laf girdi ama bir ara söyleyeceğim diyor. Düşündükçe çıldırıyorum.
eşiniz söylesin kesinlikle,siz söylemeyin kırılmasın.Merhaba arkadaslar. Eşim, ben, evli bir çift arkadaş ve kv oturuyorduk. 2 aylık bebeğim kv'nin kucağındaydı. Her zamanki gibi heryerini öpe koklaya seviyordu. Ki bebeğimizin küçük doğduğunu, öpülmemesi gerektiğini daha önce söylememize rağmen. Neyse sesimi çıkarmadım ama bir anda senin ağzını yerim deyip bebeğimin ağzından öptü!!!
Basiretim bağlandı dondum kaldım. Eşim de hiç bişey demedi, sadece benim yüzüme baktı sonra da hadi anne seni evine bırakayım dedi götürdü annesini.
Şimdi ben ne yapayım. Haftaya gene torununu görmek isteyecek ama ben artık hiç istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?