Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev kv ninmiş yani kadın hala yaşıyor miras değil
yok kadın yaşıyorda kp ölmüş ya o yüzden dedim. bir kısmı çocuklara kalmış olmuyor mu? ha tapu zaten kv nin üstüneyse zaten istediğini yapar..
Saniyorum ki kv 65 yas ustudur. Onun icin kardeslerin tumunun rizasi veya saglik raporu gerekir.
Ancak riza yoksa bosuna ugrasmasin. Mal kacirma davasi aciliyor bu durumlarda. Benim dedemler tum mallari amcama birakti. Sagliklarinda satis matis gosterdiler...
Babam dava acti zor bir dava da degil. Kolay sonuclandi. Mallar ikiye bolundu. Amcam yillardir kullandigi icin kullanim bedeli tarzi da bir borc cikti. Yani amcam en az 10 bin kira aliyordu diyeyim. Aslinda 5 bin babamin hakkiydi. Onlar da toplandi amcam mecbur bir evi satip birikmis borcu odedi. Dava da parali, bir de onun masraflarini odedi sonra.
Harika olmuş.Saniyorum ki kv 65 yas ustudur. Onun icin kardeslerin tumunun rizasi veya saglik raporu gerekir.
Ancak riza yoksa bosuna ugrasmasin. Mal kacirma davasi aciliyor bu durumlarda. Benim dedemler tum mallari amcama birakti. Sagliklarinda satis matis gosterdiler...
Babam dava acti zor bir dava da degil. Kolay sonuclandi. Mallar ikiye bolundu. Amcam yillardir kullandigi icin kullanim bedeli tarzi da bir borc cikti. Yani amcam en az 10 bin kira aliyordu diyeyim. Aslinda 5 bin babamin hakkiydi. Onlar da toplandi amcam mecbur bir evi satip birikmis borcu odedi. Dava da parali, bir de onun masraflarini odedi sonra.
Evet aslında tam olarak öyle. Ama diğer kardeşlerden de onay alması gerekiyodu bizcede. Öyle yapmaya karar verdi oda.O benim payimdir benim gönlümden geçerse kardesime veririm annem benden kaçırırsa valla helal etmem
Desekki büyük kardes annesi icin evlenmemis çalısmis annesine bakmis yillarini vermis eyvallah hakkıdır.Ama böyle bi durum yok anladığım kadarıyla.
Üçlü satış yapsın yani güvendiği birine satış yapsın oda tekrar tekrar oglunaKızlar selam, konunun yeri burası değildir ama nereye açacağımı bilemedim.
Kv nin 4 erkek çocuğu, 2 evi var. İkiside kendi üstüne. Kp vefat etti. Şimdi kv evlerden birini büyük kaynıma bırakmak istiyo, kendisi bekar ve bi tek onun evi barkı, mesleği, durumu yok. Eşim için sorun değil ama kv, diğer kardeşlerin kendisi vefat ettikten sonra bölünsün isteyeceklerini düşünüyo.(Diğerlerinin maşallah durumları çok çok iyi ama isterler diyo) Şimdi daireyi devretse diğer kardeşlerden onay almak gerekiyormuş sanırım. Diğerlerinden onay almaya gerek kalmadan nasıl bi çözüm bulunabilir? İnternette araştırdım ama çok eski tarihli cevaplar. Yardımcı olursanız çok sevirim. Şimdiden teşekkürler...
Evet aslında tam olarak öyle. Ama diğer kardeşlerden de onay alması gerekiyodu bizcede. Öyle yapmaya karar verdi oda.
diğer evi kime bırakacak? Bu evi size ve o durumu olmayan oğluna, diğer evi de diğer ikisine bıraksın... sizin için önemli değil madem, hakkınızdan feragat edin...
Ev kendi üstüneyse kimseden onay almasına gerek Yok. Kp den kaldıysa 2 si de o zaman o daire üzerindeki haklarını vermesi ya da vazgeçtiklerine dair belge imzalatması gerekir. Kv nin üzerineyse tek yapması gereken (sonradan sorun yaşanmasın diye) akli dengesinin yerinde olduğuna ve tamamen kendi isteğiyle daireyi devrettiğine dair bir belge hazırlatması. O zaman ölümünden sonra annemiz isteyerek vermedi daireyi deme hakkına sahip olamazlar önlem alınmış olur.Kızlar selam, konunun yeri burası değildir ama nereye açacağımı bilemedim.
Kv nin 4 erkek çocuğu, 2 evi var. İkiside kendi üstüne. Kp vefat etti. Şimdi kv evlerden birini büyük kaynıma bırakmak istiyo, kendisi bekar ve bi tek onun evi barkı, mesleği, durumu yok. Eşim için sorun değil ama kv, diğer kardeşlerin kendisi vefat ettikten sonra bölünsün isteyeceklerini düşünüyo.(Diğerlerinin maşallah durumları çok çok iyi ama isterler diyo) Şimdi daireyi devretse diğer kardeşlerden onay almak gerekiyormuş sanırım. Diğerlerinden onay almaya gerek kalmadan nasıl bi çözüm bulunabilir? İnternette araştırdım ama çok eski tarihli cevaplar. Yardımcı olursanız çok sevirim. Şimdiden teşekkürler...
Son zamanlarda kk de gelinler Kayın ailenin mallarıyla pek bi ilgilenir oldu
Yaptığınız kanuna da aykırı üstelik
Ne demek miras hakkı olan kardeşi saf dışı bırakmak?
Babasının malı ve hepsinin payı var
Allahım ne günlere kaldık
Bunu da sunduk. En olmadı diğerleri kabul etmezse böyle bi yol gidicez.diğer evi kime bırakacak? Bu evi size ve o durumu olmayan oğluna, diğer evi de diğer ikisine bıraksın... sizin için önemli değil madem, hakkınızdan feragat edin...