- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
- Konu Sahibi iibflisosyolog
Mrb arkadaslar. Direkt konuya gireyim. Kv gayet saglikli dinc birisi. Ama her konusmasinin arasinda ilerde gelir kaliriz bol bol. Evde bizim de bi odamiz olsun. Bak benim kizim yok siz bakcaniz bana. Bana bisey olur da babaniz tek kalirsa ona bakin siz iyi bakarsaniz evlenmez. Yatip kalmamaya care yok vs gibi degisik fikirleri var. Tovbe yarabbim sanki nasil olecegini biliyor gibi. Ben kotu niyetli biri degilim. Elbette kendi annem babam nasil ki cok degerli esiminkiler de oyle. Sonucta esimin cani ikiside. Ben elbette uzerime dusen neyse gunu geldiginde yaparim. Ustelik de kv durumu cok iyi allah korusun kotu bir durumda birisi tutulup cok cok iyi bakimi yaptirilir. Bizde yardimci oluruz. Benim kizdigim sey neredeyse her oturmamizda bu konuya geliyor laf. Tbiki yapariz anne allah saglik versin dememize ragmen. Gecen aksam akrabalara gittik kardesi yalniz yasiyo abla hadi bnde kal gitme diyo kalcaksam cocugumda kalirim diyo. Hayir bi sor planiniz var mi h.sonu diye. Her gelisinde bi emrivaki ya yolda ariyorlar ya kapiyi caliyorlar. Dusunun esimin dogum gununde yemege cikmistik arabaya binip gelmisler yoldan donduk. Hayir madem surpriz yapicaksiniz bana neden soylemiyosun. Kapi calmak nedir ya biz yeni evliyiz musait olmayadabilirdik. Artik cok sogudum kendisinden annemle yuruyerek 5 dakika mesafedeyiz ne cagrilmadan gelirler ne de herzaman gelin derler. Kv kp ne zman haftasonu olsa evde olsak gelin evde napiyonuz diyor. Bende 1 gitmesem 2 gitmesem esim alinicak diye kirmiyorum. Ama patavatsiz tavirlarindan cok rahatsizim gormeye tahammulum yok. Ornegin ariyorum nasilsin diye arkamdan esimi ariyor sen mi ara dedin kendi mi aradi diye. Bi de laf da soylenmiyor hemen aglama huyu var. Gecen gece oturururken cok az sohbet ettim dinledim sadece biraz mesafeyi anlasin diye. Ki lafimi da saygimi bozmadan esirgemem ilk gunden beri ama kalp de kirmam. Ne yapsam bilemedim?