Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
Eğer bilmeden okusaydım bende aynı tepkiyi verirdim ama birebir aynı yapıda bir arkadaşım varAz ötede geç dalgani,sabah sabah sinir hoplatma. Taş olsa catlar,fakat sen kendini banyoya kilitledin demek. Ok by kib.
Bu kadar tepkisiz kalmak,ne biliyim.Eğer bilmeden okusaydım bende aynı tepkiyi verirdim ama birebir aynı yapıda bir arkadaşım var
ağzını açıp tek kelime edemez kv sine ne derse desin annecim annecim,eşini de öyle bir pohpohluyor ki sanki şehzade adam ne yaparsa yapsın laf ettirmiyor kocişine ay o sinirli ay tansiyonu var diye diye karakter filan kalmamış kadında yalnız![]()
Cahil ve kotu niyetli bi insan icin canini sikmaya degmez en iyisini yapiyosun esinle aran iyi olsun yeter... Laf soylesen kawga cikacak faha buyuk skinti tipik kayinwalide isteHerkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
ay her gün şahit olunca insan ilk etapta aşırı sinirleniyor ama artık bananeBu kadar tepkisiz kalmak,ne biliyim.![]()
ay hala napin diye soruyo. kocan seni takmiyo ki kv taksin. bak kac defa yazildi, cocuklari krese ver parandan da kurus harcama kocana diye. bu kocayla evli kalmakdaki israr niye aceba?mesela anne ben öyle söylemek istemedim diyorum kadına bak insanı tahrik ediyo diyo. Kv çok ileri gitmiş durumda düzelmez mi acaba ne yapsam düzelir lafına laf versem istediğini elde etmiş olur iyice yüz göz olunur
Görüşme böyle insanla,hiç tahammül edemem ezik insana,kendini ezdirene. Kocam da kocam diyeneay her gün şahit olunca insan ilk etapta aşırı sinirleniyor ama artık banane
o kendisine acımıyorsa ben mi acıyacağım deyip geçiyorum ama çocukları da mahfetmişler onlara çok üzülüyorum![]()
işyerinde beraber çalışıyoruz maalesefGörüşme böyle insanla,hiç tahammül edemem ezik insana,kendini ezdirene. Kocam da kocam diyene
:) Allah sabır versinişyerinde beraber çalışıyoruz maalesef![]()
Muhtaç olduğunuz için susuyorsunuz. Sevgi ya da saygıdan değil. Aynı şekilde o da muhtaç olduğunuz için laf sokuyor. Kimseye minnet etmeyin yoksa duygularınızı böyle sömürürlerBu olayların ertesi günü hiç bir şey olmamış gibi annecim nasılsın çok yağmur yağıyor çocukları babası alacak diye konuşmaya devam ediyorum.