Kv nin niyeti ne

nabız yoklamış bence. illa ver dememiş, siz de vermemişsiniz. kafaya takacak bişey yok.

Talep bile degil. Esim yanima gelmeden once yani sehir disina cikmadan once keske anahtari alsaymis orda kalirmis. Yani talep eden soran yok. Anahtari almak aklina gelmedigi icin hayiflaniyormus.
çok ayıp şeyler bunlar
erkek kardesımın evıne gidince su içeceğim bardagı bile dolaptan cıkarıp almam
kardesımden ısterım

banyolarını el yıkamak ıcın kullanacagım için müsait mi diye sorarım

bende de bir görümce var o da seninkinin kafasında
her geldiğinde herseye bakar evdeki ve ben yabancı değilim der
benim için yabancısın bunun ötesi yok yani

taviz verme , safa yat :)
eşine de bu konu ile ilgili konusma

"Kv'nin niyeti kızım bir daha uzak mesafeye gidince bana anahtar bırakın bak lazım oluyor" demiş aklınca.

Gorumcemde ben evde yokken afedersiniz ama b.... Mu arıcak o evde ev sahibi olmayan eve girmeye meraklı insanlara da ayrı sinir olurum:sopa:

çok ayıp şeyler bunlar
erkek kardesımın evıne gidince su içeceğim bardagı bile dolaptan cıkarıp almam
kardesımden ısterım

banyolarını el yıkamak ıcın kullanacagım için müsait mi diye sorarım

bende de bir görümce var o da seninkinin kafasında
her geldiğinde herseye bakar evdeki ve ben yabancı değilim der
benim için yabancısın bunun ötesi yok yani

taviz verme , safa yat :)
eşine de bu konu ile ilgili konusma
Bir de kopyalama huyu var gorumcemin. Ne yapsam kopyalar. Aldigim esyalar calistigim is oldugum ameliyat... ameliyat oldum saglik ve estetik. O da esini ameliyat ettirdi. Yillardir bekliyordu oysa. Gecen sene sehir disina atanip tayinimi evimin asimin oldugu sehre aldirdim. Simdi o da esinin tayinini aldirmaya calisiyor bizim sehre. Halbuki on senedir kv var gelmem o sehre diyordu. Halilari perdelerini biz evlenince yeniledi. Hem de annesine bizimkinin aynisindan aldirdi. Bir tatile ciksak nerde kaldigimizdan ne yeyip ictigimize kadar kendisi de gidecekmis gibi sorar ama sonra cocuk var o kadar uzaga godemeyiz der. Neler neler. Cocuk mevzusu var tabii bir de. Bizim cocugumuza annesi bakacakmis cunku esimi cok seviyormus ve esim cocukken ona yeterince bakamamis calistigi icin. Daha anlat anlat bitmez.

Bir de kopyalama huyu var gorumcemin. Ne yapsam kopyalar. Aldigim esyalar calistigim is oldugum ameliyat... ameliyat oldum saglik ve estetik. O da esini ameliyat ettirdi. Yillardir bekliyordu oysa. Gecen sene sehir disina atanip tayinimi evimin asimin oldugu sehre aldirdim. Simdi o da esinin tayinini aldirmaya calisiyor bizim sehre. Halbuki on senedir kv var gelmem o sehre diyordu. Halilari perdelerini biz evlenince yeniledi. Hem de annesine bizimkinin aynisindan aldirdi. Bir tatile ciksak nerde kaldigimizdan ne yeyip ictigimize kadar kendisi de gidecekmis gibi sorar ama sonra cocuk var o kadar uzaga godemeyiz der. Neler neler. Cocuk mevzusu var tabii bir de. Bizim cocugumuza annesi bakacakmis cunku esimi cok seviyormus ve esim cocukken ona yeterince bakamamis calistigi icin. Daha anlat anlat bitmez.
ben sana görümcemi anlatsam şaşar kalırsınn :D

Erkek çocuğunun evi de parası da hala aileye ait gibi görüldüğü için size sormak yerine annesine sormuş , kayınvalide bizde de bir anahtar olsun demek istemiş ama ben vermezdim şahsen

genelde boya badana yapılan evde kalınmaz ya, belki birlikte kalmalarını teklif etmenizi beklemiştir kv

Benim süs biber turşusu görümcem de kraliyet ailesinden geldigini zannettigi icin,bu profildeki gibi aynı. Sadece isi düşünce abisini arar. Kendine 500 tl lik ayakkabı alır,buraya gelcegi zaman bir otobus yada ucak bileti alamaz.
Benim yontulmamış eşşek dicem de demiyim akılsız kocamda alır biletini.
Esime borcu var ,benim yanimda sana borcumu vercem bidaha istemeye yüzüm olsun abi der. Annesi de siz kardessiniz ne borcu aa diye atlar.
Kesin vermemistir de sormadım bile. Ben ekmegime bakiyorum hersey mustehak ogullari uzerinden ellerini cekmeyenlere

Surekli masraf çıkartıyorum. Nedense benim tutumlu olmam isteniyor. Yok yeaaaaa . Ben biraz yaman birisiyim sanırım.
Kaynanayla benim evde 15 dakika ama arabayla yuruyerek gelemez buraya :) ev taşıyorum. Yeni eve de 1 dolmuş. Yuruyerek yine gelemez.Biz nisanliyken de yakin oturcagimizi zannetti ben bu evi tutunca ağlamış. Bide bana ağladım diye söylüyor. Bana ne? Simdiki evide ordan tutmadik. Zorla kendimi ateslere atamam.

Allah yakim oturtmasin da aynı apartmanda otursak havalara ucar ama 3 un 1 ini aldı iste.

Hic umursama zaten umursamayarak davranmissin duymazdan gelmissin bizzat ağzıyla soylerse de esine soylemeden halledersin hayir dersin kibar dille sen yokken o evde başkasının kalmasi hic normal değil kiskanc fotokopi makinasi gorumcenin zaten kalmasi yakışık almaz

Back
X