• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin niyeti ne

Kayınvalideniz ağız arıyor herhalde. Yoksa görümceniz sizin evinizde kalmak için sizden değil annesinden onay alıyorsa durum facia
Onay almak degil de nabiz yoklaniyor. Onay alan yok zaten. Sey gibi sanki. Biz istesek yapariz sana sormamiza gerek yok demek istiyorlar sanki.

Aaa baya baya yoklamış sizi. " Aaa annecim tabi anahtarı vereyim." cümlesini bekledi herhalde.

Görümceniz Buckingham Sarayından geliyordu değil mi? Bir de şuan dağınık diye kalamadığı evde yaşayacak öyle mi?
Evli gorumcem. Ailesiyle ev kiralayacak bizim sehirden.

Sizden beklediği cevap " annecim tabi gelsin kalsinlar " bunu beklemis.

Görümce pişkin. O kendi evini O yokken açar mıydı size?

Dedemler var üst katta Onlar yokken orada kendimi tuhaf hissediyorum.

Ev mahremidir insanın.

Sizden beklediği cevap " annecim tabi gelsin kalsinlar " bunu beklemis.

Görümce pişkin. O kendi evini O yokken açar mıydı size?

Dedemler var üst katta Onlar yokken orada kendimi tuhaf hissediyorum.

Ev mahremidir insanın.
Kesinlikle ben de ev sahibi yokken gitmek istemem.

Görümce ayni sehre geliyormus, daha simdiden dikkat etmeye baslasan iyi olur gibi. Bayag arsiz birine benziyo, kayinvalideniz de bi tuhaf, kendileri burada yokken oyle sey olmaz diyememis kizina. Siz iyisi mi sinirinizin bozulmamasi icin ikisiyle de mesafeyi koruyun.

Hemen konuya giriyim. Ben esimin ailesiyle ve kendi ailemle ayni sehirde yasiyorum. Gorumcem de baska bir sehirde yasiyor. Gorumcem bi isi icin bizim sehre gelecekmis ve bu arada ben ve esim de is dolayisiyla sehir disindayiz evimiz bos yani.

Kayinvalidenin evinde temizlik ve boya yapiliyor. Gorumcem de annesine demis ki anahtarlari olsaydi onlarda kalirdim simdi daginikligin icine size gelemem. Bizim evimizde kalmaktan bahsediyor.

Oncelikle boyle birsey icin danisilmasi izin alinmasi gerekmez mi bunu sormak istiyorum size.

Biz digeri de bunu bana kv telefonda anlatti bugun. Tepki vermedim konuyu degistirdim. Bastan baslayip tam uc kere anlatti. Yine de birsey demedim. Amaci ne olabilir acaba.

Anahtarimizi vermedigimiz icin kalma durumu yok. Mesele bu sekilde gelismese kalmasinda tabiki sorun yok. Kimseden bisey esirgemem ben oyle birisi degilim. Ama gozume sokulmaya calisilmasina anlam veremedim.

Bu arada yakinda gorumcem bizim sehirde yasamaya baslayacak ailesiyle birlikte.

Ilave: gorumcem kendi kvsiyle anlasamiyor ve kendi kvsi de bizimle ayni sehirde yasiyor. Benim kv bana anlatiyordu yine. Ben de dedim yakin oturmak zorunda degil ki. Iyi anlassa bile yakin olmamali zaten. Ben kendi aileme bile yakin oturmak istemem. Mesafe her zaman iyidir dedim. Kv alindi. Siz benimle ayni binada otursaniz bile ben size karismam ki. Insan kendini bilince hicbirsey olmaz dedi.
Daha evvel de iki sene kadar once, ben hep size yakin oturmak istedim ama olmadi dedi. Bu arada evlerimiz arasi arabayla 15 dk.
Tatlım diyomuş ya anahtar olsa kalırdı diye sende lafı yapıştırsaydın gitsin kaynanasında kalsın diye

Bir dahaki sefere sen anahtarı bırak bak böyle lazım oluyo mesajı vermeye çalışıyor

Amac nabiz olcup polemik yaratip yaratmayacagima bakmaksa eger malzeme vermemek adina duymazdan geldim. Valla bizim sehre tasinmalari iyi mi kotu mu bilmiyorum. Hayatimiz degisecek simdiden belli oldu.
Bak baştan polemik yaratmak değil ama tepkini koyabilirsin tekrar söylediğinde. Eşimin ailesi de Kabile halinde yaşamayı sever biz evlenirken de amaçları görümcemi yanıma yerleştirmekmiş bunu duyunca nişanlımla (şimdi evlendik) konuştum ben bunun için evlenmiyorum böyle bi amaçları varsa hiç evlenmeyelim bn kimseyi çekemem dedim. O da ailesiyle konuşmuş böyle bi amacınız varsa unutun silin kafanızdan demiş. Tayinini de bnm memleketime almıştı rahat edemeyiz ailesinin yanında diye. Çünkü karışacaklarını biliyo herseye. Sonra bizim olduğumuz sehre gelmekten bahsediyorlardı ben de “size şuralardan ev bakarız” demiştim şoka uğradı ve gelmediler. Alttan alttan belli etmezsen önünü alamazsın

Ben varken basımın ustunde yerı var ama benım olmadıgım bı evde asla bırı kalamaz huzursuz tedırgın olurdum. Demekkı yedek anahtar falan olsa aa kaldı sızde dıyecekler boyle bısey teklıf bıle edılmez mahrem dıye bısey var

Anahtarları bırakmamanız iyi olmuş
Acil bir durum olursa diye kendi babama verdim anahtari. Bunu da biliyor kv. Ama babamlar bir kere bile gitmediler biz yokken. Niye gitsinlerki bizim birseye ihtiyacimiz olmadigi surece.

Kv anahtarın babanızdan olduğunu biliyorsa o yüzden üst üste anlatmıştır belki anahtar babamda gidin alın dersiniz diye. O kadar zor durumda ise görümce gidip kendi kayınvalidesinde de kalabilir.

Kv anahtarın babanızdan olduğunu biliyorsa o yüzden üst üste anlatmıştır belki anahtar babamda gidin alın dersiniz diye. O kadar zor durumda ise görümce gidip kendi kayınvalidesinde de kalabilir.
Yok ya zor durumluk birseyi yok. Mesele isimize karismak yirtik davranmak izin almamak rahat olmak... daha gelip gelmeyecegi bile belli degil. Bos bos konusuyorlar.

Annesinin evi var bunun yanında ev sahibi evde yokken anahtarın misafire verilip kalınması doğru bir davranış değil kaldı ki kimse sokakta kalmış da değil bu sebeple eğer siz evde değilseniz evinizi kullandırmanın bu şartlar altında manası Yok .

Eve girip Baska bişey yapmaya kalkmasınlar direk aklıma bu geldi evde siz olsanız neyse kimse yokken evimde kalınmasından hoşlanmazdım.

Hemen konuya giriyim. Ben esimin ailesiyle ve kendi ailemle ayni sehirde yasiyorum. Gorumcem de baska bir sehirde yasiyor. Gorumcem bi isi icin bizim sehre gelecekmis ve bu arada ben ve esim de is dolayisiyla sehir disindayiz evimiz bos yani.

Kayinvalidenin evinde temizlik ve boya yapiliyor. Gorumcem de annesine demis ki anahtarlari olsaydi onlarda kalirdim simdi daginikligin icine size gelemem. Bizim evimizde kalmaktan bahsediyor.

Oncelikle boyle birsey icin danisilmasi izin alinmasi gerekmez mi bunu sormak istiyorum size.

Biz digeri de bunu bana kv telefonda anlatti bugun. Tepki vermedim konuyu degistirdim. Bastan baslayip tam uc kere anlatti. Yine de birsey demedim. Amaci ne olabilir acaba.

Anahtarimizi vermedigimiz icin kalma durumu yok. Mesele bu sekilde gelismese kalmasinda tabiki sorun yok. Kimseden bisey esirgemem ben oyle birisi degilim. Ama gozume sokulmaya calisilmasina anlam veremedim.

Bu arada yakinda gorumcem bizim sehirde yasamaya baslayacak ailesiyle birlikte.

Ilave: gorumcem kendi kvsiyle anlasamiyor ve kendi kvsi de bizimle ayni sehirde yasiyor. Benim kv bana anlatiyordu yine. Ben de dedim yakin oturmak zorunda degil ki. Iyi anlassa bile yakin olmamali zaten. Ben kendi aileme bile yakin oturmak istemem. Mesafe her zaman iyidir dedim. Kv alindi. Siz benimle ayni binada otursaniz bile ben size karismam ki. Insan kendini bilince hicbirsey olmaz dedi.
Daha evvel de iki sene kadar once, ben hep size yakin oturmak istedim ama olmadi dedi. Bu arada evlerimiz arasi arabayla 15 dk.
böyleb bir talepte bulunulması çok ayıp
ben de görümceyim

böyleb bir talepte bulunulması çok ayıp
ben de görümceyim
Talep bile degil. Esim yanima gelmeden once yani sehir disina cikmadan once keske anahtari alsaymis orda kalirmis. Yani talep eden soran yok. Anahtari almak aklina gelmedigi icin hayiflaniyormus.

Back
X