Hemen konuya giriyim. Ben esimin ailesiyle ve kendi ailemle ayni sehirde yasiyorum. Gorumcem de baska bir sehirde yasiyor. Gorumcem bi isi icin bizim sehre gelecekmis ve bu arada ben ve esim de is dolayisiyla sehir disindayiz evimiz bos yani.
Kayinvalidenin evinde temizlik ve boya yapiliyor. Gorumcem de annesine demis ki anahtarlari olsaydi onlarda kalirdim simdi daginikligin icine size gelemem. Bizim evimizde kalmaktan bahsediyor.
Oncelikle boyle birsey icin danisilmasi izin alinmasi gerekmez mi bunu sormak istiyorum size.
Biz digeri de bunu bana kv telefonda anlatti bugun. Tepki vermedim konuyu degistirdim. Bastan baslayip tam uc kere anlatti. Yine de birsey demedim. Amaci ne olabilir acaba.
Anahtarimizi vermedigimiz icin kalma durumu yok. Mesele bu sekilde gelismese kalmasinda tabiki sorun yok. Kimseden bisey esirgemem ben oyle birisi degilim. Ama gozume sokulmaya calisilmasina anlam veremedim.
Bu arada yakinda gorumcem bizim sehirde yasamaya baslayacak ailesiyle birlikte.
Ilave: gorumcem kendi kvsiyle anlasamiyor ve kendi kvsi de bizimle ayni sehirde yasiyor. Benim kv bana anlatiyordu yine. Ben de dedim yakin oturmak zorunda degil ki. Iyi anlassa bile yakin olmamali zaten. Ben kendi aileme bile yakin oturmak istemem. Mesafe her zaman iyidir dedim. Kv alindi. Siz benimle ayni binada otursaniz bile ben size karismam ki. Insan kendini bilince hicbirsey olmaz dedi.
Daha evvel de iki sene kadar once, ben hep size yakin oturmak istedim ama olmadi dedi. Bu arada evlerimiz arasi arabayla 15 dk.