Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Daha ne kadar yakin olsun demistim o zaman da. Kadin esime aşık resmen. Ayni binada olsak ondan mutlusu olmaz anladim artik.Evlerin arası 15 dk Hale’n konuşuyor yahu, pes!
çok ayıp şeyler bunlarTalep bile degil. Esim yanima gelmeden once yani sehir disina cikmadan once keske anahtari alsaymis orda kalirmis. Yani talep eden soran yok. Anahtari almak aklina gelmedigi icin hayiflaniyormus.
Bir de kopyalama huyu var gorumcemin. Ne yapsam kopyalar. Aldigim esyalar calistigim is oldugum ameliyat... ameliyat oldum saglik ve estetik. O da esini ameliyat ettirdi. Yillardir bekliyordu oysa. Gecen sene sehir disina atanip tayinimi evimin asimin oldugu sehre aldirdim. Simdi o da esinin tayinini aldirmaya calisiyor bizim sehre. Halbuki on senedir kv var gelmem o sehre diyordu. Halilari perdelerini biz evlenince yeniledi. Hem de annesine bizimkinin aynisindan aldirdi. Bir tatile ciksak nerde kaldigimizdan ne yeyip ictigimize kadar kendisi de gidecekmis gibi sorar ama sonra cocuk var o kadar uzaga godemeyiz der. Neler neler. Cocuk mevzusu var tabii bir de. Bizim cocugumuza annesi bakacakmis cunku esimi cok seviyormus ve esim cocukken ona yeterince bakamamis calistigi icin. Daha anlat anlat bitmez.çok ayıp şeyler bunlar
erkek kardesımın evıne gidince su içeceğim bardagı bile dolaptan cıkarıp almam
kardesımden ısterım
banyolarını el yıkamak ıcın kullanacagım için müsait mi diye sorarım
bende de bir görümce var o da seninkinin kafasında
her geldiğinde herseye bakar evdeki ve ben yabancı değilim der
benim için yabancısın bunun ötesi yok yani
taviz verme , safa yat :)
eşine de bu konu ile ilgili konusma
ben sana görümcemi anlatsam şaşar kalırsınnBir de kopyalama huyu var gorumcemin. Ne yapsam kopyalar. Aldigim esyalar calistigim is oldugum ameliyat... ameliyat oldum saglik ve estetik. O da esini ameliyat ettirdi. Yillardir bekliyordu oysa. Gecen sene sehir disina atanip tayinimi evimin asimin oldugu sehre aldirdim. Simdi o da esinin tayinini aldirmaya calisiyor bizim sehre. Halbuki on senedir kv var gelmem o sehre diyordu. Halilari perdelerini biz evlenince yeniledi. Hem de annesine bizimkinin aynisindan aldirdi. Bir tatile ciksak nerde kaldigimizdan ne yeyip ictigimize kadar kendisi de gidecekmis gibi sorar ama sonra cocuk var o kadar uzaga godemeyiz der. Neler neler. Cocuk mevzusu var tabii bir de. Bizim cocugumuza annesi bakacakmis cunku esimi cok seviyormus ve esim cocukken ona yeterince bakamamis calistigi icin. Daha anlat anlat bitmez.
YuhhhhhTalep bile degil. Esim yanima gelmeden once yani sehir disina cikmadan once keske anahtari alsaymis orda kalirmis. Yani talep eden soran yok. Anahtari almak aklina gelmedigi icin hayiflaniyormus.
amacı anahtarı bize bırakın, siz yokken istediğimiz gibi girip çıkalım demeye çalışıyodur