- 21 Temmuz 2017
- 46
- 64
- 3
- 34
- Konu Sahibi ceycey3591
Mrb arkadaslar. Kv eltimi surekli aramami onunla biseyler yapmami birlikte bi yerlere gitmemi istiyo. Bnde anlasamiyorum kendisiyle. Ustelik kv cok patavatsiz biri oldugundan soyledikleri seyler yuzunden eltime de gicik oluyorum. Ne yazik ki eltim 2 yil once kaynimi aldatti. Diyeceksiniz ki emin misiniz gunahini almayin. Kucuk bi yerde yasiyolar asik oldum dedi kendisi itiraf etti. Snra telefon kayitlari kaynimin evden cikip adamin eve girmesi basilmasi fln filan acayip nahos olaylar. adamla evlenecekti sozde snra adam caydi karimi seviyorum dedi ayrilmadi. Eltim geri dondu. Cocuklar da var diye affettiler. Beni ilgilendirmez herkesin kendi evi kendi ailesi. Simdi bu tarz bi konu oldugunda eltim milleti elestiriyo. Aaa o soyle yapmis kahkahalar yok o acik giyinmis acayip deli oluyorum. Sen kendine bi bak da oyle elestir insanlari. Sus otur. Bir kez bile bu konuyu acmadim sormadim kendisine hatta herkes takdir etti ozman bni. Simdi bi konu oluyo kv nin kardesi diyor ki ay erkek arkadaslarinizla araniza mesafe koyun snra insan basina neler geliyor. Sen kime laf carpiyosun kv de demiyo ki o nasil laf olur mu oyle sey. Bu konusma icin asla affetmicem ikisinide. Esim cok haklisin hayatim sakin ol diyor. Kv takmis arkadasi napcaniz aileyle sıkı fıkı olun. Sen eltinle yakin ol bilmem ne bakalim ben istiyormuyum o kadar yakin olmayi. Gun gectikce tav oluyorum hepsine. Kv demde zaten ahlak bekcisi yok o acik giyiniyo yok bu bunu yapmis. Kimsenin kendine baktigi yok ele verir ogudu hesabi. Napiyim bunlari ben??