Kv nin tacizleri

Kendi isleri olunca eşimin telefonları hep çalardı ama bayramda gideceğiz saat verirlerdi mesela. 5te gelin gibi. Teklifsiz gidemeyiz hicbir zaman.
Ne var bunda kv de size müsait olmadığınız vakit gelse sizde aynı tepkiyi verirdiniz madem evlat annesinin evine teklifsiz gidebilmeliyse size göre öyleyse kv de oğlunun evine teklifsiz gider siz niye abarttınız olayları

Ne var bunda kv de size müsait olmadığınız vakit gelse sizde aynı tepkiyi verirdiniz madem evlat annesinin evine teklifsiz gidebilmeliyse size göre öyleyse kv de oğlunun evine teklifsiz gider siz niye abarttınız olayları
Benim evime teklifsiz geliyorlar zaten.
Ama biz gidelim dediğimiz zaman kapı duvar.
Işleri olunca da telefonlar susmuyor.
Enayi değiliz değil mi? Bir yere kadar sabredebiliyorum ben de.

Cok samimiyetsiz kv,
Benimde annem kv var ,hasta olabilir ikiside evi ya da evim daginik olabilir gelirler ,giderim beraber toplar, pisirir yeriz ,gorusmeyin haklisiniz ,
Acikca samimiyetsiz 3.sahis gibi davranan biriyle gorusmek istemediginizi belirtin ,oglu gitsin gorsun

Benim evime teklifsiz geliyorlar zaten.
Ama biz gidelim dediğimiz zaman kapı duvar.
Işleri olunca da telefonlar susmuyor.
Enayi değiliz değil mi? Bir yere kadar sabredebiliyorum ben de.
Olanlar eşiniz ve kv arasında siz karışmayın sizinde başınıza gelse sizede eşiniz karışamaz sorunlarınıza bu konuda abarttığınızı düşünüyorum hastaneden yeni çıkmuş birinin evine dan diye gidenlere ayar oluyorum bi dinlensin hasta evide pislenmiştir misafir kabul etmemesi normal

Cok samimiyetsiz kv,
Benimde annem kv var ,hasta olabilir ikiside evi ya da evim daginik olabilir gelirler ,giderim beraber toplar, pisirir yeriz ,gorusmeyin haklisiniz ,
Acikca samimiyetsiz 3.sahis gibi davranan biriyle gorusmek istemediginizi belirtin ,oglu gitsin gorsun
Aşırı samimiyetsiz ve benciller arkadaşım. Bizim bir işimiz olsun asla beklemiyorum ama oğlu arayıp söylüyor bazen umurları olmuyor ama kvnin en ufak işini bizim bütün aile duyuyor duyuruyor, bayramda gideceğimiz saate karışıyor, ama ben hasta isem sana geliyorum diyor, eskiden her zaman kabul ederdim ama artık tavırlarını öğrendiğim için onların yaptığını yapıyorum.

Yüzsüz kv var ..evı dagınık ne alaka.gıder toplardınız.yabancı mısınız sanki
Rahatsızım yarın gelın dıyememış de ev dagınık demesı komık olmus

Ben sizi haksız buldum. Hastalandigimda ben de yanında kimseyi istemeyen tiplerdenim. Düşük yaptığımda annemle dahi görüşmek istemedim, telefonlarına çıkmadım ve eve gelmelerini istemedim. Acımı, hastaligimi bu şekilde yaşarım ve saygı beklerim.
Siz ipleri koparmak için firsat kollamissiniz bence. Kadın belki zor durumdaydi, kimsenin görmesini istemediği bir haldeydi ve son çare ev dağınık dedi. Illa biri bozulup küsecekse bu eşiniz olur, o da barışmış ee? Sizlik ne kaldı yani?
Ayrıca eşiniz de değişik biriymiş. Ev dağınık diye anasını kabul etmesem benim eşim sizinki gibi davranmazdı :)

Ben sizi haksız buldum. Hastalandigimda ben de yanında kimseyi istemeyen tiplerdenim. Düşük yaptığımda annemle dahi görüşmek istemedim, telefonlarına çıkmadım ve eve gelmelerini istemedim. Acımı, hastaligimi bu şekilde yaşarım ve saygı beklerim.
Siz ipleri koparmak için firsat kollamissiniz bence. Kadın belki zor durumdaydi, kimsenin görmesini istemediği bir haldeydi ve son çare ev dağınık dedi. Illa biri bozulup küsecekse bu eşiniz olur, o da barışmış ee? Sizlik ne kaldı yani?
Ayrıca eşiniz de değişik biriymiş. Ev dağınık diye anasını kabul etmesem benim eşim sizinki gibi davranmazdı :)
Ev dağınık diye eşinin ağzına bakıp da oğluna ve gelinine ev dağınık gelmeyin diyen kp nasıl davranmış oluyor peki :)

Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamadım ev dağınık diye bahane etmiş olabilir belki dinlenmek istiyordu belki hali yoktu insanlık hali yabancı değilsiniz ki. Aramış falan ayrıca hani aramamış da değil ki
Sizce de çok tutarsız değil mi?
Önce eve bile istemiyor, keyfi gelince durmaksızın arayarak ne mesajı vermeye çalışıyor? Bu çok bencilce değil mi? Ben mi çok absürd düşünüyorum?

Keske bu durumu bizi üzmeden önce düşünseydi arkadaşım ya..🤷‍♀️
Güzelim seni çok ama çok iyi anlıyorum. Damdan düşenin derdini, damdan düşen anlarmış. Biraz mesafe koy ve sonrada yanyana geldiginizde direkt söyle . Anne biz yabancımıydık ne demek ev dagınık diye kabul etmemek çok kırıldım.dersin. Büyügn hiçbir zaman zararı olmaz diye düşünenlerdenim. Yarın birgün ihtiyaçın olur o kadına

ya benim annem de misafir sevmiyor hastayken
hatta ameliyat oldu kimseye söylemeyin dedi
sonra söyledik kadın daha beter oldu bir de gelenle uğraşırken
bence kayınvalidenizin kimseyi göresi yoktu, ağrısı vardır, gazı vardır, ay kadın osuracak etrafta bir sürü insan :D
hastayken oluyor böyle şeyler yaaa ben hiç alınmazdım açıkçası biliyor musunuz? şimdi de üzüldü kadın, bence bu kadar alınacağınızı düşünmüyordu bir de kesin suçlu hissediyor bencillik ettim diye.
yapmayın bence dönün çağrılarına yazıktır.
Kadın sadece rahat etmek istemiş sizden ekstra bir talebi olmamış ki?

Güzelim seni çok ama çok iyi anlıyorum. Damdan düşenin derdini, damdan düşen anlarmış. Biraz mesafe koy ve sonrada yanyana geldiginizde direkt söyle . Anne biz yabancımıydık ne demek ev dagınık diye kabul etmemek çok kırıldım.dersin. Büyügn hiçbir zaman zararı olmaz diye düşünenlerdenim. Yarın birgün ihtiyaçın olur o kadına
ya benim annem de misafir sevmiyor hastayken
hatta ameliyat oldu kimseye söylemeyin dedi
sonra söyledik kadın daha beter oldu bir de gelenle uğraşırken
bence kayınvalidenizin kimseyi göresi yoktu, ağrısı vardır, gazı vardır, ay kadın osuracak etrafta bir sürü insan :KK70:
hastayken oluyor böyle şeyler yaaa ben hiç alınmazdım açıkçası biliyor musunuz? şimdi de üzüldü kadın, bence bu kadar alınacağınızı düşünmüyordu bir de kesin suçlu hissediyor bencillik ettim diye.
yapmayın bence dönün çağrılarına yazıktır.
Kadın sadece rahat etmek istemiş sizden ekstra bir talebi olmamış ki?
Teşekkür ederim hanımlar.
Tavsiyelerinizi elbette göz önünde bulunduracağım ama eşim de dahil biz çok alındık gerçekten. Belki eşim tek gitmek isteseydi böyle bir tavır sergilemezlerdi. Beni bu kadar evin dışında tutmak isteyen bir insana nasıl davranmami istiyorlar ki? Hâlâ 5 yaşındaki çocuk gibi bizi yönetmeye çalıştığını düşünüyorum.
Ayıp denen bisey var ve benim kv bunun farkında değil ne yazık ki.

Back
X