- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi düşen ağlamaz diyelim bizde o haldeZaten pek umursamadığını da düşünmüyorum konu sahibi forumda bdv bölümünde Fink atıyor
boşanmayacak çünkü
hala senin kv az değilmiş dememizi bekliyor bunun için onlara da değiniyor
Hem esim yazmissin hemde dugunumuze var demissin.nisanlinmi.simdiden baskasinin yaninda yoktan yere siddet uyguluyorsa hemde baskasinin yaninda sonunu hic goremiyorum bu evliligin.dedin gibi kendini annesine de ispatlamis olabilir.evinize sizden habersiz girmis bunu bende cok yasadim ama sorun etmedim hangisi girmezki kv ler merakli olur anahtar onlarda evde yakinsa giderler tabi yanlis ama oluyor maalesefÖncelikle herkese merhabalar,
Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
Cicim ayından direk s...ayına geçmişsiniz siz. O el kalktıysa alıştı artık. Bana göre bunun devamı da gelir.