• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv önünde şiddet

Şiddet hiçbir zaman tek seferle kalmaz. İkinci bir şans gibi bir şey sakın düşünme. Arkana bile bakma hemen dava aç boşan uzaklaş kurtul. Hiç mi göremiyorsunuz bu insanların tavırlarını hal ve hareketlerini de iş nikaha kadar gidiyor

Öncelikle herkese merhabalar,
Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
Hem esim yazmissin hemde dugunumuze var demissin.nisanlinmi.simdiden baskasinin yaninda yoktan yere siddet uyguluyorsa hemde baskasinin yaninda sonunu hic goremiyorum bu evliligin.dedin gibi kendini annesine de ispatlamis olabilir.evinize sizden habersiz girmis bunu bende cok yasadim ama sorun etmedim hangisi girmezki kv ler merakli olur anahtar onlarda evde yakinsa giderler tabi yanlis ama oluyor maalesef

Eşinizin size zaten saygısı yokmuş. Şimdi ailesininde saygısı kalmadı. Ben evliliğinde bazı sıkıntılar yaşamış ancak boşanmamış bir kadın olarak size boşan desem ne kadar etkili olur bilmiyorum. Ben eşimden bu kadarını görmedim. Şiddet olmadı hiçbir zaman. Bu gelecekte çok farklı noktalara taşınabilir. Yarın bir gün ailesi de size benzer şekilde muamele edebilir. Çok onur kırıcı şeyler yaşamışsınız. Bir süre ayrı kalmayı düşünmez misiniz?

Aslında boşanmaktan korkmamak gerekiyor. Nasıl siz boşanmış bir kadın olacaksanız, eşinizde boşanmış bir erkek olacak. Ve emin olun boşanmış erkeklerin durumu çok daha zor. Çünkü hiçbir kadın olmadık yere yuvasını yıkmaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım abartmışsın. Eşine 'kocacim lütfen bir daha ki sefere benim ağzımı burnumu kimse yokken dağıt, annene ayip oldu' deyiver ve hemen barışın.. Boyle adam gibi adamı bi daha bulamazsın hemen bu mükemmel evliliği bir çocuk ile taçlandır, seni bosayamasin.. Ama o don olayı cok mühim.. yani boyle bir terbiyesizlik yok.. Kayinvalideni uzun bir süre affetme.. (!)

Psikolojinin iyi olmadığı bariz.
Herif seni sudan sebeple dövüyor. Sen normal atışma yaşamış gibi anlatıp bir de annene o ara değiniyorsun Bedduası tuttu diye !!!!!!!!!!!

Dayak yemek sevgi gösterisi mi sandın ? boşanma lafı etmiyorsun. darp raporu ve şikayetten bahsetmiyorsun?

kv ve görümcenin çamaşırlarına bakmasını yazıyorsun..

hediye et o çamaşırları onlara. ikizlereeeee takkkeeeeeeee gerek:

kaç ve kurtul onlardan

Bu kadar yorum yapıldı konu sahibi, sen ne düşünüyorsun. Konuyu açtın gittin, belli ki verilen cevaplar hoşuna gitmedi. Herkes annene beddua ettiği için kızmalıydı, KV nin yanında dayak yediğin için eşine küfretmeliydik, birde en önemlisi çamaşır mevzusu nasıl dolaplarına bakarlar diye saydırmalıydık.

Sizin tek derdinizin, nikahın iptali davası nasıl açabilirim diye sorup, darp raporu alıp kendi aile büyüklerinizi arayıp ortalığı ayağa kaldırmanız gerekiyordu.

Kiz bocalamis durumda, bu kadar üzerine gitmeyin. Sok yasamiz bariz ortada. Hesabin kapanmis. Okuyosundur umarim. Artik o adamdan adam olmaz. Kimsenin lafina bakma cik git canim, hele o annenin lafina hic bakma. Hic cekinme bana bunu bunu der diye.

• Beğen
Reactions: s u
Şiddet ve küfürü umarım sadece kv nin önünde diye dert etmemişsindir. Bu adamla düğün falan yapma. Daha şimdiden böyleyse çekeceğin var boşan. Ayrıca sen yokken evine girip karıştıran kv ve görümceden de çekeceğin var.

benmi yanlis anladim daha evlenmediniz ?
esiniz sizi kv denin yaninda dovdu ?
imam nikahiylami oturuyorsunuz suan ?
birde bence artik o evde o dolapta sizin olmasin

Herkes aynı şeyi yazmış, ben de yazayım diyeceğim ama nedense konu sahibinin bunu anlayacağını düşünmüyorum. İnşallah olmaz ama eşin seni bktan bi sebepten hastanelik edince keşke buradakileri dinleseydim diyebilirsin. Ailen nr kadar kötü olursa olsun bu eşinin onlardan iyi olduğunu göstermez. Kaldı ki sadece nikahı kıymışsınız, bir de aynı eve girseniz neler yapar Allah bilir. Umarım aklınızı en kısa zamanda başınıza toplar ve kendinize daha sağlıklı bir yol çizersiniz.

Back
X