• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv önünde şiddet

kaderim95

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
3
2
1
29
Öncelikle herkese merhabalar,
Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???

Artik kvnin gorumcenin senin evini karistirmasinin bir anlami yok. Doktora gidip rapor alin ve polise gidin. Huzursuz kopek kimmis gosterin o medeniyetsiz ayiya
vücudumda ne bir morluk var ne de başka bir şey.. vermezler bana darp raporu. ama tekme yumruk attı yani

Arkadaşm dayak yemişsin, hakarete uğramışsın, cümle alem de bunu görmüş duymuş.
Sen odamı karıştılar diyorsun.
Kafana mı vurdu o elleri kırılasıca beynin durmuş!
Darp raporu alıp, uzaklaştırma kararı çıkarın acilen.
Sonra da nikah iptali mi oluyor boşanma mı oluyor her ne ise kurtulun terliksi hayvandan!

Evet yatak odasi benimde ozel gördüğüm alanlatdan bir tanesi.ve karıştırmak ne var ne yok bakmak hic hos degil. Uygun bir dille soylenebilir.ama bu yasananlarin uzerine yatak odanizi sahipleniyor olmaniz cok enteresan. Siddet gormussunuz.ofke kontrolu olmayan bir erkegi es secmissiniz. Ve ustelik Daha 1 aylik evlisiniz. Bazen dilimiz tutulur elimiz baglanir.gozumuzle gordugumuz gonlumuzce kondurdugumuz aklimizca idrak ettigimiz seylere bir perde ceker hic yasanmamis gibi bakariz. Ama yasanmistir ve bu gercektir.sende bu gerçeği gor canim benim. Dugunun gelinligin eglencenin sana ait yeni bir yasam enerjisinin rengine kapilma ve gercegi gor.gercekten evlilik kolay idame edilecek bir birliktelik degil. Ellerin sakaklarinda mutfak masasinda yatak odanda salya sumuk aglamak istemiyorsan su yazdiklarindan bizim gordugumuzu gor.

Ailene söyle siz daha ayni evde yasamadan dayak yiyorsunuz ama evdeki eşyalara baktilar nasıl tepki vereyim diye düşünüyorsunuz... ayni sizin gibi bir tanıdığım vardi nişanlıyken adam tokat atti,kiz düğüne 1 hafta var diye evlendi... 3 aylik evliyken tekme tokat daldi adam kiz gitti 5 ay sonra yine döndü çocuk yaptı ve yine dayak bosandi bu tam 4 sene sürdü deger mi? Ayril ya nikah iptali yaptırırsın yazık değil mi gençliğine

Doktorlar daha iyi bilirler sen git anlat durumunu. Sana yardımcı olacak bir şey bulacaklardır boğazın sıkıldı, tekme yumruk atıldıysa. Hemen orada polisler de yardımcı olacaktır. Uzaklaştırma kararı da alıp mahkemeye git. Düğünden önce döven, aynı eve girince öldürür. Senin derdin kayınvalidenin çamaşırlarını karıştırması veya onun önünde şiddet görmek değil, bu pislikten en kısa zamanda kurtulmak olmalı.

Back
X