• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv önünde şiddet

iki konuyada sinirlendim ve moralim bozuk ikisinden de bahsetmek istedim ne demek iyimisin sen
Boşan arkadaşım durulmaz böyle şuursuz adamla... Daha evliliğin ilk ayında yaptıklarına bakar mısın.? Aklı selim bir insan bunu yapar mı ? Şimdi sizin mıç mıç olmanız gerekirken yaptıklarına bak şahısın doğru mu ? Değil ... O zaman boşa... Affetme, edersen devamı gelecek emin ol

iki konuyada sinirlendim ve moralim bozuk ikisinden de bahsetmek istedim ne demek iyimisin sen

senin durumunda normal bir kadın olsa iç çamaşırlarıma bakmışlar ne tepki vereyim diye düşünmez, çünkü birdaha o ailenin hiçbir ferdiyle biraraya gelmezdi. direk nikah iptali için başvururdu.
o yüzden bu tepkiler, bilmem anlatabildim mi?

Öncelikle herkese merhabalar,
Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
Yedigin dayagin faturasini neden annene cikariyorsun? Burda kocan suclu degil yani annenin ve kaderin alin yazinin suçu.yani ne dersek sen mutlu olacaksin? Bak yol belli yordam belli belliki sen hep dayaklri yiyeceksin gorumcende kayinvalidende cabasi olacak.bir aylik evli olarak kalmani tavsiye ederim.ve adliyeye kosmani....

Bu şiddet bitmez kızım kendine yazık etme. Yol yakınken sana bir işaret gelmiş. Birazcık aklın varsa arkana bakmadan kaçarsın. Yoksa daha çok dayak yersin bir seneye kalmaz da boşanırsın. Yazık etme kendine.

Düğünün gerçekleşmesini hala istiyorsun yani?

Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
Bütün bu yazdıklarınız boşa. Başlığa tek kelime şiddet yazıp, konuya da iki kelime şiddet gördüm yazsaydınız zaten yeterdi. Boşan derdik. Şimdi de aynı şeyi söylüyoruz, boşan.
Daha evlenmeden adam seni dövüyor...
Çok garip bir kabullenmişlik içindesin. Bunun kimin önünde olduğunun bir önemi yok. Dayağı yiyip oturarak hayatını geçireceksen isterse görümcen senin iç çamaşırını kafasına geçirip kaynına komiklik yapıversin, onun da bir önemi yok.

tabi canım siz varken gelmeliler. gidecek misiniz o eve ?

Açıkçası anlamadım. 1 aylık evlisin ama düğünün olmadı? Aynı evde yaşiyosun ama suan degil?
Kv onunde dayak yedin küfürler yedin? Polise gidip darp raporu almıyorsun?
Bide eşin bunu yapma sebebinin kendisini annesine kanıtlama çabası icin olduğunu düşünüyorsun? Kv görümce evine gidip yatak odanı karıştırmış. Bunu sen nerden biliyorsun?
Ic çamaşırına baksa ne senim daha onemli problemlerin yokmu ? Dayak yemişsin dayak kufur yemişsin?
Sende cok normal gelmedin bana kusura bakma.

Valla bana hiç inandırıcı gelmediniz nedense ayrıca neden 2. üyelik aşma gereği duydunuz ben böyle 2. üyelikle derty anlatanları samimi bulmuyorum işin gerçeği. Daha 1 aylık evlisin düğünün olmamış tamam ama evin var madem eşinle kalacaksın kendi evinde kalsaydın kaynanan da ne işin var, daha 1 aylık evlisin eşinin dizlerine yatıyorsun kaynananın yanında. Daha 1 ay olmuş annende kalsaydın o zaman evine yerleşene kadar orada ne işin var ve sen bu adamı tanımadan mı evlendin bir anda böyle olmadı ya bu adam bu kadarcık zamanda daha cicim ayında şiddet küfür var ve siz hala yok kaynanam görümcem girmiş dolaplarımı karıştırmış diyorsunuz o olaya gelene kadar şiddet var yaa ortada hala orada duruyor musunuz?

Böyle bir adamla hala daha düğün yapmayı düşünmüyorsun dimi. Onun seni bosamasini bekleme sen bosan. Aynı eve girince sana daha beterini yapar .
Ben anlayamıyorum o adam sana vuruyor yumruk tekme atıyor ,sen elinden kurtulunca napıyosun. polisi ara gelsinler gotursunler. Dövmek nedir ya bunu normal biseymis gibi kabull etmişsin de tek sorun kayinvalidenin gözü önünde yapması anormal gelmiş.

boşan, hatta kaç, boşanmadan kaç sonra boşanırsın..
gidebildigin kadar yok hatta gidemedigin kadar uzaga git...

1 aylık evlisiniz eşiniz sizi dövüyor. Kayınvalideniz donlarınıza bakıyor buna takılıyorsunuz. Ayrıca eşinizde de en çok takıldığınız kısmı sizi dövmesi değil kayın valide önünde dövmesi. Napayım diyorsunuz darp raporu diyoruz morluğum yok. Boşan diyoruz eee kayınvalidem ve donlarım arasındaki ilişki diyorsunuz. Afedersin kuzum ama sen ne istiyorsun. Ayrıca anlayamadığım durum birde şu bıyık aldırmanın neresi ayıp ?

Git o daha oturmadıgın evinden tüm eşyalarını kimseye haber etmeden aldır ve hemen o adamdan ayrıl... şimdiden bunu yapan ilerde canına kast eder

Daha dugun yok
Evinizdr yasamiyorsunuz, nerede ve birlikte mi yasiyorsunuz?
Pek anlamadim ama...

Bosayacagim seni tanimam gerekirmis tanimamisim diyince
"Bosa da kurtulayim, asil ben seni tanimamisim" diyemedin mi?

Şimdi burada minik bir kesim var.
Onlar 'aman sanki siz hiç dayak yemiyorsunuz da hemen boşan diyorsunuz' diye başlayıp yorum yapacak.
Şimdiden söyleyeyim onları dinleme.
Evet normal insanlar hiç dayak yemiyorlar.
Şiddetin bir de başkasının yanında olması daha da küçük düşürücü olmuş.
Önce ailene haber ver. Alsınlar seni o evden.
Olay apartmana taştı diyorsun, illaki vicdanlı bir şahit bulunur eğer niyetiniz boşanmak olursa.
Ama anladığım kadarıyla bu seçenek sizin için geçerli değil çünkü şimdiden kabullenmişsiniz annenizin tutan bedduası adı altında.
Ama iyiye gitmeyecek, göze alabilecek misiniz?
En azından ailen gelsin bir el atsın duruma da belki çekinir adam bir dahakine el kaldırmaya.

Back
X