• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv önünde şiddet

Öncelikle herkese merhabalar,
Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???

Nikahınız kıyıldı ama düğün mü yapmadınız? Suan kv ile mi yaşıyosunuz? Anlamadım bazı şeyleri. Eşiniz olacAk kişi daha çocuk yaşta mı kendini ispatlamaya çalışıyor? Ay sabah sabah sinirim bozuldu! Böyle koca olmaz olsun. Annenizede ayrıca sinir oldum o nasıl bi bedduadır kendini bilen insan böyle birşeyi hayal bile edemez. Ailenizin yanınada gidemezsiniz diye dusunuyorum şu durumda? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bu yediğin dayaktan sonra hala düğün yapacaksan vay haline!!

Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
Canim sen yokken eve girmelerini iç çamaşırlarını karistirmalarini düşünene kadar daha 1 aylık evliyken bu gördüğün hakareti asagilanmayi düşün. Bu pisliğe şans mans verilmez git annenin evine boşa bu pisliği.

Dayak küfür
Üstelik anaya kadar hakaret
Sövmeyeceğum mübarek gün ama başıma böyle bir iş gelse dilini koparırım o herifin ne evliliği ya
Adamda küfür dayak gırla kv dolabını karıştırmış az bile yapmış az

Dayağı kocandan yiyorsun annene kızıyorsun. Dayağı kinin yanında yediğinin önemi de yok sonuçta eşin iğrenç bir kişilik.kendini harcatma bu adama

Ah be kuzum, nasil yaptin sen bu hatayi. Hic nihak bile kiymicaktin sen o adam. Hadi kiydin nikahi, kalsaydin ya babanin evinde. Annene laf söylemek istemiyorum, onun hakkinda düsüncem hep belliydi. Daha fazla yazmayim ben, madem ikinci hesap acmissin seni desifre etmeyim. Sen dayak yiyen kadinlara ne yorumlar yaptin bi onlara bak sonra simdi ne yapmaliyim diye düsün.....

Anaların bedduası tutmaz çünkü canı gönülden söylenen sözler değil analarımızın söylediği.

Bir dahaki ne gözünü yoğun bakımda açmak istemiyorsan git ayrıl o adamdan bir telefondan bunları yapan başka birşey olsa öldürür bile

Bence sen düğün yap git o adama köle kul ol,sonra çocuk ta yap,sonra hergün öldüresiye dayağını ye...çünkü sen çoktan buna hazırsın...öyle bir yazmışsınki gören dayak yiye yiye pişmiş sanır seni.allahım akıl fikir ver

şaka mı bu?
daha 1 aylık evlisin, düğünün bile olmamış, adamdan dayak yiyorsun, o kadar küfür işitiyorsun ve bunların arasında kayınvalidenin iç çamaşırlarını kurcalamasını mı düşünüyorsun?
boşanmayacak çünkü
hala senin kv az değilmiş dememizi bekliyor bunun için onlara da değiniyor

Back
X