• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv önünde şiddet

Daha ayni evi paylaşmadan dayak atıyorsa, yarın ayni evde yasayinca öldürür seni.
Senin önceliğin bu olsun. Kv görümce ikinci planda.
Önceliğin canim olsun lütfen. Ailene durumu anlat

Öncelikle herkese merhabalar,
Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
dolabının içinde yaşasınlar isterse o konu hiç mühim değil dayağın hakaretin yanında, annene anlat ve bence bu adam ile hiç aynı eve girme annenin bedduasına da şok oldum bu nasıl annelik nasıl vicdan

Banlanmiş bu da mı kafa buldu simdi?
Kafa bulmak değil bence.Bilinen bir üye,ondan 2ci uyelık almış,yönetimin bilgisi dışında sanırım.Ve korkarım bu daha önce konularına yorum yaptığım birisi.Daha yeni nikahı oldu,düğünü bekliyordu.Hatta ev ve kredi meselesinden konu açmıştı.Herkes uyarmıştı onu.İnşallah o değildir ama benziyor...

1 aylik bunlari yapan 10 aylik neler yapar. Boşan geç olmadan 4 sene sonra 4 senem bosa gitti keske o zaman bosansaydim diyeceksin

Elleri kırılsın, o düğünü yaptırma hatta boşan. Şiddetin affedilecek yanı yok arkadaşım kimse kadından evvel bir insana yok yere elini kaldıramaz. İnşallah elleri kırıldı diye haber verirsin.

Kocalarınızdan kopamayacaksanız suçu sağa sola, eltiye, görümceye, kaynanaya atmaktan vazgeçin artık.
Ben bu gençleri anlamıyorum. Bir ton dayak yemişsiniz ama sorun, kocanızın annesine kendini ispatlama çabası (kaynananın lafını gözümüze sokmuşsunuz) ve eşyalarınızın karıştırılması.
Ne demeliyiz? Kocacığın haklı, ne yapsın adamcağız anasının gazına gelmiş mi diyecektik.
Yahu dayak yemişsiniz dayak. Başka bir açıklaması yok bunun. Masum kocacığınız anacığının bir lafıyla bu kadar dayak atamaz kusura bakmayın.
Ne siz o kocadan ayrılırsınız nede dayak yemekten bıkarsınız.

Daha düğün dernek yok bu kadar dayak kufur hakaret ve eklemek ıstedıgın konu kv ve gorumcenin evine gırıp esyalarınımı kurcalaması ?

Bu dusunce yapıları degıssın artık nolur degıssın ya valla artık yoruldum ya.

Aç gozunude bak ne için kimden dayak yediğine senın cok daha buyuk sorunların var 2 tanede benım carpasım geldı o kadar sınırlendım sana.:KK11:

2.uyelik sebebiyle banlanmis halbuki konusunun basinda yonetime haber verdim yazmis
Daha da yorum yapmiycam dayak yiyen ve iccamasini dert eden bir kadina

Bu ikinci üyeliğim, yönetim konuyla ilgili bilgi verdim. Yaşadıklarım çok acı ve moralim çok bozuk lütfen yorumlarınızda bunu göz önünde bulundurun. Konuyu paylaşacağım kimsem yok çünkü. Dün akşam kv evindeydik. Eşim dizlerime uzanmıştı bende telefondan arkadaşımla mesajlaşıyordum ama hangi arkadaşımla konuştuğumu biliyordu. Telefonumu istedi arkadaşım bıyıklarımı aldırdım yazamadım yazmış bende o sebeple ayıp diye vermek istemedim.
Büyük kavga başladı, o kızla niye mesajlaşıyorsun diye başlayan kavga hakaret şiddet küfüre döndü hemde kv varken.. Kv yanında aileme küfür etti bana huzursuz köpek o... piçi gibi cümleler kullandı ananı avradını ... hepsi kv yanında.. bana vurmaya kalktı vurdu boğazımı sıktı gitmeye kalktım apartmanda boğazımı sıktı vurdu..
Çok ağladım kv yeter rezil ettiniz apartmana demekten başka bişey demiyor.. Kv önünde çok küçük düşürüldüm üstelik bir aylık evliyim. Ama anneme de çok kızıyorum bilmiyorum alakası olabilir mi ama ben küçükken onu üzdüğümde bana inşallah kocandan gece gündüz dayak yersin diye sürekli beddua ederdi tutmuş olabilir..
boşuycam seni , daha tanımam gerekiyormuş tanıyamamışım gibi çok kırıcı sözler söyledi. Ve kendini haklı buluyor bıkmış onu rahat bırakmalıymışım telefonumu kapattım ve hiçbir şekilde konuşmuyorum. Ayrıca şuan aynı evde kalmıyoruz düğünü bekliyorduk annesinin daha önceden bir sözü vardı sen kaderim95 e sözünü şimdi dinletemezsen ilerde hiç dinletemezsin diye oğlunun beynini yıkıyordu annesine kendisini ispatlamaya çalışmışta olabilir.
Bir konum daha var aslında onuda belirteyim burada; benim kv dün görümce ile benim daha yaşamadığım eve gitmişler eve bakmak için ben yokken.. üstelik yatak odama girip dolaplarımı karıştırmışlar orda iç çamaşırlarım vardı. Ben kızdım bayaa bişey demedim ama nasıl tavır göstermeliyim bilmiyorum ben yokken evime gidip bakmak dolaplarımı karıştırmak ne.. bakmak istiyorlarsa ben varken gelmeliler öyle değil mi???
O değil de ben hala kv evinde eşinin dizine uzanma kısmına takıldım. Bu kadar rahat olursan kendini değersiz gosterirsin.sen evli değilsin henuz.şimdiden böyleyse hiç ayrıl demeyi sevmem ama çekmen için sebep göremedim.

Saka mi yapiyorsun canim sen

cahillik mi kör kütük aşk mi sende ki

Dün yasadiklarindan sonra bu iliskiye devam edecegin belli ki kv ve gorumcene karşı tavrim ne olmali onu soruyorsun

Anan baban yok mu

Babana yaptiklarini ankatsana bi bogazini sıktığını ettigi küfürleri

Niye egosunu sende tatmin eden bi adamla düğün yapacaksin daha çok dayak ve hakaret icin mi?

Sen kv görünceyi bosver eşini ne yapacaksin onu düşün hayatinin en büyük sorunu

Sanki sende kendini annene ispat etmeye çalışıyor muşsun gibi geldi bana bedduan tutmadı annecim

3 yıldır evliyim şükürler olsun tek bir tokat yemedim. Yedeydim de çok çok zor affederdim sanırım. Bana çok aşırı üzücü , onur kirici geliyor şiddet. Bayana nasıl el kalkar ki ya. Nişanlıni hiç sevmedim. Yeni evlisin daha yazık be.

Bende herkes gibi maalesef dicem ki sana. Asıl takılman gereken yer nişanlınin sana dayak atmış olması. Her ne sebeble olursa olsun bunu yapmamalı idi. Kaynana çekmece karıştırmis karistirmamis aman banane. Eninde sonunda o evde yaşayacak olan ben değil miyim diye düşünürdüm ki dugünden önce ki 1 ay kaynana kayinbaba kayinbirader benim evde kaldılar. Benim serdigim yatak örtüsünu değiştirmiş mesala ama ben takıldım mi hayir. Aman salla zaten o eve yaşamayacak. Eşyaların yerini değiştirerek kendini kandırir olur biter dedim. Seninde bu konuya takilman yanlis. Asil takilacagin yere takıl ki düzeleceği varsa düzelsin. Pek sanmıyorum da inşallah düzelir. Allah kolaylıklar versin.

o ne yaaa dayak yemişsin. kv evine gitmiş onu mu dert ediyosun. kaldır onu tedavülden bence.. kocadan kurtul, bundan sonraki evlilik hayatın film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Nasıl laflar onlar yaaa, nasıl bakıyosunuz yüz yüze??

Back
X