- 19 Aralık 2015
- 161
- 105
- 18
Dediğin gibi bunu en azından artık kafam rahatlasın sinirim geçsin diye kendim için denemek Zorundayım değişmez biliyorum huyu bu sadece biraz daha hoş görmeye çalışmalıyım yoksa çekilcek gibi değilArkadaşım bak aşağı yukarı aynı tr şeyler yaşanıyor vallahi baktığın yonu değiştir gerginliğin gider onu görünce sinir olman biter kendin rahat edersin. Bak ne güzel özünde iyi biri demişsin
Derdimiz insan kazanmak olsun zira kaybetmek çok kolay..
Hoş o da firavun degilse hoş tavrinla yıla gelir , manevi dünyan rahatlar eşin farkına iyice varır e elbet o kadında yaptıklarını anlar çünkü bir insan istediği kadar kötü olsun ama yaptığı kötülüğü sert bir dille yada surat yada tavırla anlatirsan anlamaz
Kendimden pay biceyim, ya baktım karşımdaki olumlu bana karşı içten e nedir yani hayatı zorlaştırıyoruZ,insanlar genelde ben neden adın arayın o yabassin huyuma gitsin ben hakliyim diye düşünüyor ama n kaybederiz ki?
Klasik ama gerçekten , iyi kişiyle geçinmek her kişinin işi, kötü kişiyle geçinmek er kişinin işi...
Bunu ben denedim çok suratsız bir KV var bende , napayim yaradılışı bu kadın kaç yaşında ne yapsın ama bana karşı farklı artık ne bileyim yumuşak davranıyor aramiz bozulmasın istiyor ben diyorum ki alttan alan kazanır ya bu dünyada ya ahirette..
Eşime de üzülüyorum başta çok söylendim annen onu yaptı bunu dedi adam napsın arada kalıyo artık hiç anlatmıyorum bile
Kv ye bakış açımı değiştirmeliyim önerilerin için teşekkürler çok olumlu pozitifsin