Kv sana sinir oluyorum

Arkadaşım bak aşağı yukarı aynı tr şeyler yaşanıyor vallahi baktığın yonu değiştir gerginliğin gider onu görünce sinir olman biter kendin rahat edersin. Bak ne güzel özünde iyi biri demişsin

Derdimiz insan kazanmak olsun zira kaybetmek çok kolay..

Hoş o da firavun degilse hoş tavrinla yıla gelir , manevi dünyan rahatlar eşin farkına iyice varır e elbet o kadında yaptıklarını anlar çünkü bir insan istediği kadar kötü olsun ama yaptığı kötülüğü sert bir dille yada surat yada tavırla anlatirsan anlamaz

Kendimden pay biceyim, ya baktım karşımdaki olumlu bana karşı içten e nedir yani hayatı zorlaştırıyoruZ,insanlar genelde ben neden adın arayın o yabassin huyuma gitsin ben hakliyim diye düşünüyor ama n kaybederiz ki?

Klasik ama gerçekten , iyi kişiyle geçinmek her kişinin işi, kötü kişiyle geçinmek er kişinin işi...

Bunu ben denedim çok suratsız bir KV var bende , napayim yaradılışı bu kadın kaç yaşında ne yapsın ama bana karşı farklı artık ne bileyim yumuşak davranıyor aramiz bozulmasın istiyor ben diyorum ki alttan alan kazanır ya bu dünyada ya ahirette..
Dediğin gibi bunu en azından artık kafam rahatlasın sinirim geçsin diye kendim için denemek Zorundayım değişmez biliyorum huyu bu sadece biraz daha hoş görmeye çalışmalıyım yoksa çekilcek gibi değil
Eşime de üzülüyorum başta çok söylendim annen onu yaptı bunu dedi adam napsın arada kalıyo artık hiç anlatmıyorum bile
Kv ye bakış açımı değiştirmeliyim önerilerin için teşekkürler çok olumlu pozitifsin ❤️

Dediğin gibi bunu en azından artık kafam rahatlasın sinirim geçsin diye kendim için denemek Zorundayım değişmez biliyorum huyu bu sadece biraz daha hoş görmeye çalışmalıyım yoksa çekilcek gibi değil
Eşime de üzülüyorum başta çok söylendim annen onu yaptı bunu dedi adam napsın arada kalıyo artık hiç anlatmıyorum bile
Kv ye bakış açımı değiştirmeliyim önerilerin için teşekkürler çok olumlu pozitifsin ❤️

Bence sende pozitifsin yoksa bana olumlu cevap vermez valla çemkirirdin

Bence kendi içindeki merhameti farket bak hemen aslında iyi biri falan yazdin , yanı vicdanı yinun çok kuvvetli

Dilerim herşey bir nebze yoluna girer insanlar taka taka hasta oluyor inan ki değmez

Güzel şeylere odaklan ve de herşey iyi olamaz değil mi ama arada bişeyler de olsun hayat bu ;)

Allah güzel kalbine göre versin :KK200:

Hop hop bakalım her kv aynı kaba koymaz sın, çok iyi gelinlerde, kv lerde var sanki kendi annenizle çok iyi anlaşıyorsunuz
Hop hop bakalım nedir ya:D bence sende kendi adına konuş ben annemle 10 numara anlaşıyorum

Şükür Allahım Türk gelinim yok , gelinimdede sorunum yok , kocami seviyorum ,ama ailesini sevmiyorum, kimi kandirıyorsunuz Kocaları niz dal kavuğundan mı çıktı , oglan dogurmayin kv olmayın iç güvesi aliyorsunuz

Eş izin vermedikçe kayinvalide biyere kadar rahatsız edebiliyor. Bende kaynanayla sorun yaşadım, tartışmalar yaşadım kendisinide hiç sevmem. Ama cidden dediginiz gibi "anaci olmayan" esiniz varsa yapabilecekleri ve verdigi rahatsizlik sınırlı oluyor.

Şükür Allahım Türk gelinim yok , gelinimdede sorunum yok , kocami seviyorum ,ama ailesini sevmiyorum, kimi kandirıyorsunuz Kocaları niz dal kavuğundan mı çıktı , oglan dogurmayin kv olmayın iç güvesi aliyorsunuz
Hop hop bakalm teyzecim sakin ol

Buarada diger konularina göz atayim dedim kv ile sorunun ne diye merak etmistim.
Bikac cumlen dikkatimi cekti surekli "esim beni tutuyor, esim Allahtan anneci degil" diyorsun ama haftanin 3-4 gunu kvlerle birliktesiniz, buyuzden esinle tartismalar yasiyorsunuz?

Bu kadar nefret ettigin biriyle haftanin 3-4 gununu gecirmek muhtemelen senin kendi istegin degil. Yani sen her konunda esim beni tutuyor esim anneci degil diyorsun ama ben buna pek inanmadim diyeyim. Allah kolaylik versin.

Buarada diger konularina göz atayim dedim kv ile sorunun ne diye merak etmistim.
Bikac cumlen dikkatimi cekti surekli "esim beni tutuyor, esim Allahtan anneci degil" diyorsun ama haftanin 3-4 gunu kvlerle birliktesiniz, buyuzden esinle tartismalar yasiyorsunuz?

Bu kadar nefret ettigin biriyle haftanin 3-4 gununu gecirmek muhtemelen senin kendi istegin degil. Yani sen her konunda esim beni tutuyor esim anneci degil diyorsun ama ben buna pek inanmadim diyeyim. Allah kolaylik versin.
Ne alaka bağlantıyı kuramadım kadın üç kere çağırsa birinde gidiyoruz mecbur? Eşimin beni tutmamasına nasıl bağlayabildin hayret
Eşim istiyo diye görüşüyoruz sandın?

Vallahi nedir sizin bu kayinvalidelerden cektiginiz. Bende simdi bayagi oluyor buralara girmeyeli ama ne zaman Forumu gezinsem Kayinvalide sorunu halen popüler. Iyiki benimki kafa dengi..

Çok komik biraz bende güleyim:KK70::KK70::KK70:Ozaman bu platformdaki kv sinir oluyorum diye yazmiycaksin kıźim sadece kendi kv hakkinda yaz,,,, hoş sen kv hakkından gelecek birisin
Bu kadar komplex bünyeye zararlı
Kızım lı mızım lı konuşma benle
Doğru bildin kv nin hakkından da geliriz saygımızı bozmuyoruz şimdilik

Yo, hepsi aynı değil.
Hatta benimki gelecekteki halim, o derece benzeriz.
Gelin, kaynana toprağından olurmuş diye bir laf var, bilir misiniz?

Konuyu anlamayanlara yarası olup gocunan teyzeciklere dicek iki cümlem var
Bu forumda bahsi geçen gelinine zararı dokunan kv lere "sinir oluyorum" adlı bi konu bu
Bütün kv ler öyledir şöyledir sallamıyoruz
Anlama da güçlük çeken teyzecik iyi geceler beybisi

Ay nedense bı ızuldum ya kcalarınızı o kadnlar dgurmus farkındamısınız evlat bu evlat can parcası sındı knusması klay ama yarın brgun sızde kaynana olınca grursunuz hıh.

kaynanalar sevlmıyr ck ıyıde olsa batyr bazen... benmkıde ck ıyıdır ama bazen sınırlenıyrum ona ama ne bıleyım oglunu ondan kıskanmyrum oglıyla ılgılenyr dye kızmıyrum esımde anacı degıldır ne bıleyım ... Vıcdansız gelınler sızı :cool:

Back
X