Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden marketten aldın paZara git daha ucuz neden 5 kilo aldın 3 kilo alsaydın yok neden cips aldın oğlum kilo almasın oğluma şu sebzeyi al yesin(aslında ağzına sürmez) falan gibiYediğiniz meyve ve sebzeye kadar nasıl karışıyor ?
Ne şekilde, ne diyor?
Merak ettim
Neden marketten aldın paZara git daha ucuz neden 5 kilo aldın 3 kilo alsaydın yok neden cips aldın oğlum kilo almasın oğluma şu sebzeyi al yesin(aslında ağzına sürmez) falan gibi
Tam olarak verdiğim cevaplar sırasıyla şöyle oluyoPazar konusunda katılıyorum :)
Hem taze hem daha uygun. Hem hava alıyorsunuz ben de ilk başta karşıydım ama şimdi her hafta müsait oldukça gidiyorum.
Ancak bunu sizin bütçenize odaklı söylemesi sinir bozucu.
Siz ne cevap veriyorsunuz?
Seviyor ki cips alıyorum, kocaman adam neyin kilo aldırıp aldirmadigina kendi karar verebilir anne de
Sevmediği sebzeyi söyleyince, kaç yıllık oğlunu tanıyamamışsın eşim o sebzeyi hiiç sevmez de.
Zamanla böyle tepkiler verdiğinde daha söylemez.
Susma yani.
Baktin düzelmiyor he de gec o zaman :)
Tam olarak verdiğim cevaplar sırasıyla şöyle oluyo
'Biz böyle seviyoruz bundan aldık,oğlun onu yemiyo bilmiyomusun anne,yemiyo işte niye ısrar ediyosun anne![]()
Anlamaz o hoşuna gider gerçek dedim sanarO zaman gönderme yap
Arkadasımin kv si sürekli ona buna karışıyormuş ne yüzsüz insanlar var neyse ki sen öyle değilsin de![]()
Eşim hiç anacı değil çok şükür annesinden kaçan onu tanıdığı için bizden uzak tutmaya çalışan ideal koca
Ama kv yapışıkkk
Neden marketten aldın paZara git daha ucuz neden 5 kilo aldın 3 kilo alsaydın yok neden cips aldın oğlum kilo almasın oğluma şu sebzeyi al yesin(aslında ağzına sürmez) falan gibi
Ne alaka bağlantıyı kuramadım kadın üç kere çağırsa birinde gidiyoruz mecbur? Eşimin beni tutmamasına nasıl bağlayabildin hayret
Eşim istiyo diye görüşüyoruz sandın?
Çok mutsuz zaar ya da yalnız ve kendini oyalamayı bilmiyo..Yok yaa nerde
sırf bu kadın yüzünden çocuk yapasım yok onada yapışcak kendi çocuğu sancak biliyorummhep bizim peşimizde takipte ne aldık ne yedik vıt vıt vıt kafayı bizle bozmuş
![]()
Yok be benimki çok iyi. Görseniz inanmazsiniz kv olduğuna kaç yerde annenmi diye sordular. Hayatını bize adamış bir kadïn.
Ay hiç güleceğim yoktu.Benimkini vereyim yaninda staj yapsın biraz, surtunsun, ayni kaptan su falan icsin![]()
lütfen bende rahatlamak istiyorumTek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi
Yazıp rahatlamak istedim oh be
tatlım sen dedimde düsündüm bende burdaki konuları okudukca kv kp yaptıkları daha cok aklıma geliyor gelip gelip sinir oluyorumTek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi
Yazıp rahatlamak istedim oh be