Kv sana sinir oluyorum

Yediğiniz meyve ve sebzeye kadar nasıl karışıyor ?
Ne şekilde, ne diyor?
Merak ettim

Yediğiniz meyve ve sebzeye kadar nasıl karışıyor ?
Ne şekilde, ne diyor?
Merak ettim
Neden marketten aldın paZara git daha ucuz neden 5 kilo aldın 3 kilo alsaydın yok neden cips aldın oğlum kilo almasın oğluma şu sebzeyi al yesin(aslında ağzına sürmez) falan gibi

Neden marketten aldın paZara git daha ucuz neden 5 kilo aldın 3 kilo alsaydın yok neden cips aldın oğlum kilo almasın oğluma şu sebzeyi al yesin(aslında ağzına sürmez) falan gibi

Pazar konusunda katılıyorum :)
Hem taze hem daha uygun. Hem hava alıyorsunuz ben de ilk başta karşıydım ama şimdi her hafta müsait oldukça gidiyorum.

Ancak bunu sizin bütçenize odaklı söylemesi sinir bozucu.
Siz ne cevap veriyorsunuz?

Seviyor ki cips alıyorum, kocaman adam neyin kilo aldırıp aldirmadigina kendi karar verebilir anne de

Sevmediği sebzeyi söyleyince, kaç yıllık oğlunu tanıyamamışsın eşim o sebzeyi hiiç sevmez de.

Zamanla böyle tepkiler verdiğinde daha söylemez.
Susma yani.
Baktin düzelmiyor he de gec o zaman :)

Pazar konusunda katılıyorum :)
Hem taze hem daha uygun. Hem hava alıyorsunuz ben de ilk başta karşıydım ama şimdi her hafta müsait oldukça gidiyorum.

Ancak bunu sizin bütçenize odaklı söylemesi sinir bozucu.
Siz ne cevap veriyorsunuz?

Seviyor ki cips alıyorum, kocaman adam neyin kilo aldırıp aldirmadigina kendi karar verebilir anne de

Sevmediği sebzeyi söyleyince, kaç yıllık oğlunu tanıyamamışsın eşim o sebzeyi hiiç sevmez de.

Zamanla böyle tepkiler verdiğinde daha söylemez.
Susma yani.
Baktin düzelmiyor he de gec o zaman :)
Tam olarak verdiğim cevaplar sırasıyla şöyle oluyo

'Biz böyle seviyoruz bundan aldık,oğlun onu yemiyo bilmiyomusun anne,yemiyo işte niye ısrar ediyosun anne:D

Tam olarak verdiğim cevaplar sırasıyla şöyle oluyo

'Biz böyle seviyoruz bundan aldık,oğlun onu yemiyo bilmiyomusun anne,yemiyo işte niye ısrar ediyosun anne:KK70:

O zaman gönderme yap
Arkadasımin kv si sürekli ona buna karışıyormuş ne yüzsüz insanlar var neyse ki sen öyle değilsin de :D

Eşim hiç anacı değil çok şükür annesinden kaçan onu tanıdığı için bizden uzak tutmaya çalışan ideal koca :KK70:
Ama kv yapışıkkk

Neyse ki eşten yana şanslıymışsınız. Siz hayatınızı yönetmesine izin vermiyorsanız bu da bir şeydir. Siz mesafeli durun hep, neredeyse bir yabancı gibi, saygılı ama uzak, daha az sinir olursunuz belki.
Ben mesafeliyimdir böyle ilişkilerde normalde ama böyle meyvesine sebzesine her şeyime karışan bir kv olsa başımda, sanırım sınır koymak için uygun bir cevap vermeye bile yeltenmem, o cümlesini bitirince suratına bir süre bön bön bakar, sonra duymamışım gibi işime döner ya da başka konular konuşurdum :KK39:

Ne alaka bağlantıyı kuramadım kadın üç kere çağırsa birinde gidiyoruz mecbur? Eşimin beni tutmamasına nasıl bağlayabildin hayret
Eşim istiyo diye görüşüyoruz sandın?

3 kere cagirdiklarinda siz bikere gittiginiz halde mi haftanin 3-4 gunu birliktesiniz?
Bu kadar nefret ve bikkinlik duyup neden haftanizin 3-4 gununu birlikte gecirmeyi kendiniz tercih edip sonrada esinizle tartisiyorsunuz peki ?

Bunları siz yazmissiniz.

-artı haftanın en az üç dört günü birlikteyiz sürekli dır dır dır

-Eşimle tartışmalar başladı açık açık istemiyorum diyorum.
Nerdeyse hergün bizdeler yada bizi çağırıyolar.

Çok sıkıldım bunaldım.Sürekli temizlik yapıyorum heryeri inceliyolar

Bunları kendi isteginizle yapiyormuş gibi gorunmuyorsunuz ondan dedim. Siz daha iyi bilirsiniz tabi esiniz sizi tutuyordur kesin, siz istemeseniz hayatta gorusemezler gelip gidemezlerdi bu sekilde ne iyisiniz :)

Yok yaa nerde
sırf bu kadın yüzünden çocuk yapasım yok onada yapışcak kendi çocuğu sancak biliyorumm:KK43::KK43: hep bizim peşimizde takipte ne aldık ne yedik vıt vıt vıt kafayı bizle bozmuş:KK43:
Çok mutsuz zaar ya da yalnız ve kendini oyalamayı bilmiyo.. :63:

:D
benım tespıtım su yonde evladını seven kayınvalıde evladının hatırı ıcın saygı duyar ıyı davranır gelını veya damadı kotuysede ona annelık yapar ha cocugu ha gelını-damadı bı farkı olmamalı aslında

benım kayınvalıdemde yana sansım yok ınsallah kızlarımızın olur

Tek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi

Yazıp rahatlamak istedim oh be
lütfen bende rahatlamak istiyorum
kv senin pasaklılığından pintilinden insanı rezil etmenden
midemi pasaklılığınla bulandırmandan
herşeye olur olmaz konuşmandan nefret ediyorum

Tek tek anlatmak istemiyorum
Herşeye burnunu sokan cimri üzerine vazife olmayan konulara yorum yapan oğluna yapışık izin versek hayatımızı yönetmeye kalkacak şahıs sana neden daha çok sinir oluyorum biliyomusun bu platformda senin gibi kv çok ve ben okudukça senden daha çok soğuyorum hepiniz aynısınız kv ler size sinir oluyorum rahat bırakın bizi

Yazıp rahatlamak istedim oh be
tatlım sen dedimde düsündüm bende burdaki konuları okudukca kv kp yaptıkları daha cok aklıma geliyor gelip gelip sinir oluyorum

Ben bu kotu kaynanalarin kotu kaynanalari oldugunu dusunenlerdenim...
Bu yuzden hıncını kaynana olunca gelinlerden cikariyo gibiler..

Mesela benim kaynanamin kaynanasi cok iyiymiş kaynanama karşi...
Kaynanamda bana çok iyi.
Bence kaynananizin gelinligine inin :halay:

ay aynen aynen aynen küçük oğluna tapınan bizi elinin altında tutmak isteyen tuhaf kv seni istemiyorum hayatıumda mesafeli olalım konunun komşunun mevlidlerinde topladığın 3 tl lik şekerlerle bana hava atmaya kalıyorsun ya çevrem zengin diye ayıp olacak diye o anda açamıyorum ama başka tarafımla gülüyorum sana...

sen hala o gün senin bu gün benim gezerek, zengin olma hayallaeri kuradur, ben iş hayatında yüze yüze istifimi yapayım... alışveriş merkezlerinde resortlarda fink atayım...

sana da malzeme vermeyeceğim sosyal medyadan beni takiptesin ama dedikodu konusu da vermeyeceğim... sen salak salak takibe devam et... bekle olursun sen zengin... ben kendi küçük düzenimle takılyım tatlı tatlı derdimle tasamla iyi günülmle, ama sen ancak benim izin verdiğim ölçüde dahil ol o düzene inşaallah

Back
X