kv sinir ediyor artık beni

nisan_18

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
55
26
36
öncelikle ben kv altlı üstlü oturuyorum çalıştığım için çocuğa kv bakıyor. eve gidiyorum eşim benden sonra geliyor. işten neyse eve geldim biraz oturdum. eşim geldi kv mutfakta yemek hazırlıyo eşim yanına gitti bende peşinden gittim kp nerde diye sordum ne bileyim ben gelince kendisine sorarsın diye yüksek sesle söyledi sinirlendim içeri geçtim eşim milletin sinirini niye bizden çıkartıyosun dedi bu sefer eşime bagırmaya başladı kusura bakma biricik karını üzdüm demezmi şok oldum aglayarak kendini sokaga attı bir saat gelmedi. kp geldi arkasından kv girdi içeri hiç bişi yokmuş gibi davranıyo kocanla bi problemin var madem ona söyle dimi:mad:artık o evde kafayı yemek üzereyim

Son düzenleme:
Başka yere taşınma ihtimaliniz yok mu?

Takılma ama bence tavır koy. Böyle davranamasın aklına estiği zaman. Evet kendi annemizde yeri geliyor bize böyle yapıyor ama siz öz evladı değilsiniz. Kaprisini oğluna yapsın size saygılı davranmak zorunda.

ya tamam birşey demiyorum amasen kadın başına kimseye söylemeden çekip gidiyosun benim kızzdıgım kp sinirleniyo gelince yüzüne gülüyo

Siz yapmıyor musunuz bunu? Sinirlendiğinizde biri size soru sorduğunda ters cevap vermiyor musunuz? Çok abartmışsınız bence. Kendi anneniz olsa buraya sorar mıydınız bunu? Kadın hem çocuğunuza bakacak hem siz otururken o mutfakta yemek yapacak hemde sinirli ters cevap verdi diye suçlu olacak. Ne hayatlar var yaa

Nokta ve virgül kullanmak çok mu zor ya? Üçüncü de anladım virgül kullanmadığınız için. Kim kime ne dedi başım döndü :KK70:

Aynı apartmanda oturuyorsunuz ama sürekli onun evinde bulunmayın.
Hatta mümkünse taşının.
Böyle iç içe olunca olmuyor.

öncelikle ben kv altlı üstlü oturuyorum çalıştığım için çocuğa kv bakıyor. eve gidiyorum eşim benden sonra geliyor işten neyse eve geldim biraz oturdum eşim geldi kv mutfakta yemek hazırlıyo eşim yanına gitti bende peşinden gittim kp nerde diye sordum ne bileyim ben gelince kendisine sorarsın diye yüksek sesle söyledi sinirlendim içeri geçtim eşim milletin sinirini niye bizden çıkartıyosun bu sefer eşime bagırmaya başladı kusura bakma biricik karını üzdüm demezmi şok oldum aglayarak kendini sokaga attı bir saat gelmedi kp geldi arkasından kv girdi içeri hiç bişi yokmuş gibi davranıyo kocanla bi problemin var madem ona söyle dimi:mad:artık o evde kafayı yemek üzereyim

Yani???

O sana söylemiş, siz altında kalmamışsınız cevabını vermişsiniz.

Kvaliden olgun kadınmış yine de bir şey yok gibi davranmış.

Olayı büyütse ağlasa, zırlasa “seni ben doğurdum ne şekilde okuttuk, büyüttük babanla nasıl konuşuyorsun” diye acitasyon yapsa daha mı makbule geçecekti?

Sen çocuğu al kreşe ver, evi de taşıyın en iyisi. Nasıl biridir bilmem ama kadıncağız çocuğuna bakıyor, sen içeride oturuyosun o yemeği tek başına hazırlıyor. Bu kadar şeyi yaparken, ters zamanına geldin diye kötü mü oldu hemen? Biraz minnettar olmanı tavsiye derim.

Neden bu kadar büyütüyorsunuz. Onu da bir kadın olarak anlamaya çalışsanız empati kursanız anne neden moralin bozuk birşey mi oldu diye sorsanız derdini çok mu zor. Bu insanın size yararı var. Hem kolay mı siz dışarıda çalışıyorsunuz o evde ve evdeki insanları pek rahat sanıyorsunuz galiba. Hem evinin işini yapıyor hem senin çocuğuna bakıyor hem de yemek hazırlıyor siz oturuyorsunuz. Kp neden sorma gereği duydunuz anlamadım sofra hazır olsa neyse. Yemeği de orda yiyorsunuz sanırım size yemek hazırladığına göre daha ne. Ben kaynanamdan bir tas çorba görmedim çocuk olunca bakıcıya bırakıcam kendine bakamıyor daha zaten. Bence şükredin öyle büyütülecek bir mesela değil kişisel algılamayın alttan almaya çalışın aynı şekilde kendi anneniz cevap verebilir. Demek çok bunalmış kadın çıkmış hava almış nefes almış gelmiş bende birşey kızdığım zaman gezer biraz gelirim duyanda gece yarısı geldi zanneder koskoca kadına sarkıntılık edecek değiller ya. Çocuk ev işi yemek kolay mı.

Kendi annemle aynı binadayım,kızıma bakıyor. Akşam eve gider gitmez annem kendi evine tüyüyor,5 dk görüyorum yani kadını. Siz neden kv dinize gidiyorsunuz? Yemeği de hazırlıyormuş. Ayrıca kimbilir eşiyle ne sorunları var.Biraz abartmışsınız,anlayış göstermeniz hatta dertleşmeniz daha doğru olurdu.

çocuguma bakıyor ama aldıgım parayı oldugu gibi eve veriyorum kendime harcamıyorum bakacak tabi

bu kadının şekeri tansiyonu herşeyi var bi kaç kere yığılıp kaldı bi yerde ondan diyorum ben

X