• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv siz şehir dışındayken evinize gitse ne yaparsınız :((

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Çok üzgünüm arkadaşlar annemleri ziyarete şehir dışına gitmiştim 15 gün orda kaldım bu arada çok ani oldu gitme kararım ve ev çok berbattı çok yani silinîp süprülmeye ihtiyaç vardı birazda dağınıktı şehir dışına gideceğim gün yeni yıkamam çamaşırları falan sermiştim görseniz dağınık ve kirli bi eçvdi iç çamaşırları vs seriliydi eşimi tembihledim sakın biri gelmesin çok mahçup olurum ben gelmeden bir gün önce kv ve kv eve gitmişler çok üzüldüm benim özelim benim evim ve çok mahçup oldum evi o halde görmelerine sonra eşime dedim rahat ol sorun yok dedi ertesi gün kv başladı evin şurası niye o haldeydi burasına ne olmuş öyle salim ve Olgun karşıladım laflarını ama nasıl ağladım gizlice ya benim evim baba müdahele etmesin temizlemesinide biliyorum hemen hemen hergün kv ye falan gittiğimiz için evde durup temizlik yapmaya vaktim olmadı bıktım artık bir daha asla evde iş varken bir iki saatliğine bile evi bırakmıycam çok soğudum ve çık kırıldım bence hiç etik değil ve eve gitme amaçları yok boş boş girip evi gezmişler yaa

Bende sinir olurum izinsiz bi is yapilinca.. kv bize geldigi zaman odamin kapasini kapattigim halde girmis duvarmda asili resimlere fln bakmis o bu kim diye sorup duruyodu.biseyde diyemedim yasliligina verdim..

erkekler bu konuda kadinlarin ne kadar hasas oldugunu anlamiyor:)
ama ben seni cok iyi anladim. uzucu bir durum olmus:):27::27:

ya aslinda ben kayin validemle gorusmuyorum ve evime adim atamaz..
fakat, bende evde yokken, ailemde iken evime geldigini hisediyorum...
zaten cok temiz bir insanim, ama dedigin gibi aniden gitme durumlari var,
daginiklik falan elbet oluyordur. baslarda hep dikat ederdim.

Simdi vallah umrumda degil,
geliyorsa kendi hasiyetsizligi ve gurursuzlugu diyom baska bir sey demiyorum!
kusur bende degil ondadir diyorum ve kendimi rahatlatmaya calisiyorum iste:27:

senin durumundan farkli sayilirim yani.
bu durumda size onere bilecegim sey, yatmadan once herzaman once etrafina bak, topla ve ogle gir yatagina:9:
ozaman en azindan kotu aniler olmaz..

Lütfen yardımcı olun sakinleşemiyorum çok sinirliyim ben normalde hep kv mi seven sayan biriyim ama çok soğuttu kendinden bu hareketleriyle

Lütfen yardımcı olun sakinleşemiyorum çok sinirliyim ben normalde hep kv mi seven sayan biriyim ama çok soğuttu kendinden bu hareketleriyle

Canim yasliligina ver bidaha yaparsa ozaman sinirini lafinla kaynanandan cikartirsin.yasliligina ver eski kafa iste bosver takma.seni onlar degil esinin bilmesi yeterli

eşin 15 gün o pis dağınık evde mi yaşadı.toparlayıp temizleseydi eşin.kaynananın da oğlunun yanına gelmesinde bir sakınca görmüyorum:34:

Misafir de gelebilirdi sonucta sen olmasanda esin evdeymis veya gitmemis olsan evde olsan o esnada misafir gelse ? Evi pis birakmak cok yanlis icin nasil rahat ediyor ki orasi senin yemek yedigin uyudugun tum gun icinde soludugun yuvan toz soluyorsun bu durumda
Ben calisiyorum aksamlari eve geldigimde ayrica derste calisiyorum ama ona ragmen evimin her noktasi duzen icindedir ve toz barindirmam zaten tum gun iste
, disarda toz soluyoruz evde bari temiz hava soluyalim derim. Insanin icinden gelen bisey aslinda.

evde kimse yokken gelseydi ayıp olurdu ama oğlu evdeymiş. 15 günde bir gelmesi kaynana kanunlarına göre az bile:27:
eşin bir el atmamış mı o kadar zaman?

Misafir de gelebilirdi sonucta sen olmasanda esin evdeymis veya gitmemis olsan evde olsan o esnada misafir gelse ? Evi pis birakmak cok yanlis icin nasil rahat ediyor ki orasi senin yemek yedigin uyudugun tum gun icinde soludugun yuvan toz soluyorsun bu durumda
Ben calisiyorum aksamlari eve geldigimde ayrica derste calisiyorum ama ona ragmen evimin her noktasi duzen icindedir ve toz barindirmam zaten tum gun iste
, disarda toz soluyoruz evde bari temiz hava soluyalim derim. Insanin icinden gelen bisey aslinda.

Doğalgaz gelmedi bize daha o yüzden eşim o evde ben yokken hiç kalmadı bir kere uğramış 15 gün boyunca o kadar

bazen insanlara sasiriyirum sonzcta kv ogluyla gelmis....
esin yokken gizlice gelse aekandanda lafini etseydi size hak verirdim.....
sonucta esinizin ailesine yakinmissiniz aile akraba heran gelebilir.....
dikkatli olmaniz lazimdi.....

bazen insanlara sasiriyirum sonzcta kv ogluyla gelmis....
esin yokken gizlice gelse aekandanda lafini etseydi size hak verirdim.....
sonucta esinizin ailesine yakinmissiniz aile akraba heran gelebilir.....
dikkatli olmaniz lazimdi.....

Konuyu ben çok açık yazmamışım eşim yokken sadece kv ve kb gîtmiş eşimin haberi yokmuş evde de değildi eşin hiç kalmıyordu ben yokken

Benim kv tam ofsayt yemin ederim.benim kide esimde bende evde yokken:ikimiz seyehate gittigimiz zaman)eve gelirmis.bana esimin yaninda siz evde yokken gelince b....yu buluyordum hep ogluma yaptiniz salak ettiniz demisti.he oyle seylerde ortada dururya gizlenmez.allah sahidim hic aklima bile gelmedi oyle seyler.o lafi soylediginde ben diyemedim demekki evi karistiriyorsun b..yu oyle kolay bulunmaz diye.ha bide ben sadece anneme gittigimde esim kv kp esimin kardesleri benim evimde mangal yaparlarmis barbeku var diye balkonda.benim durum baya vahimmis ya....

Eşim hep annesinde kaldı eşim bile yokmuş onlar eve kendi kendilerine gelmişler

anaktari bir sekilde ellerinden alin.
ne gerek var yedek anaktarlarin onda bunda olmasi.
sizin elinizedede onlarin ozel kapilarinin yedek anaktarlari yok degilmi?

hem bence sinirlenme, belki evi ogle dagitan esiniz oldugunu dusunmuslerdir...

Benim kv tam ofsayt yemin ederim.benim kide esimde bende evde yokken:ikimiz seyehate gittigimiz zaman)eve gelirmis.bana esimin yaninda siz evde yokken gelince b....yu buluyordum hep ogluma yaptiniz salak ettiniz demisti.he oyle seylerde ortada dururya gizlenmez.allah sahidim hic aklima bile gelmedi oyle seyler.o lafi soylediginde ben diyemedim demekki evi karistiriyorsun b..yu oyle kolay bulunmaz diye.ha bide ben sadece anneme gittigimde esim kv kp esimin kardesleri benim evimde mangal yaparlarmis barbeku var diye balkonda.benim durum baya vahimmis ya....

pardon b..yu diye yazdığın şey büyü mü? evde büyü mü bulmuş yani?

sorunuza istinaden?

eşimle geldiyse sorun etmem, bir laf dersede onu ilgilendirmez,

he kımse yokken anahtarı acıp gırdıyse vede soyluyorsa;

- pardonda siz ne hakla benım evıme girebılıyorsunuz, demek guvenıp anahtarda bırakamayacagımızı anladım, verirmisin anahtarımı derdim, evet aynende boyle derdım....

yani amaçsız gelip kayınvalidenin evi gezmesi çok saçma, gelmesi gereken bir durum varsa bilemem, ama evini temiz bırakmalısın, ben gece yatarken bile toplarım evi, toplayamazsam sabah kalkınca işe gitmeden toplarım, heleki şehir dışına çıkacaksam birgün önceden evi siler süpürürüm, insanlık hali dünyanın bin bir türlü hali var

Back
X