Çok üzgünüm arkadaşlar annemleri ziyarete şehir dışına gitmiştim 15 gün orda kaldım bu arada çok ani oldu gitme kararım ve ev çok berbattı çok yani silinîp süprülmeye ihtiyaç vardı birazda dağınıktı şehir dışına gideceğim gün yeni yıkamam çamaşırları falan sermiştim görseniz dağınık ve kirli bi eçvdi iç çamaşırları vs seriliydi eşimi tembihledim sakın biri gelmesin çok mahçup olurum ben gelmeden bir gün önce kv ve kv eve gitmişler çok üzüldüm benim özelim benim evim ve çok mahçup oldum evi o halde görmelerine sonra eşime dedim rahat ol sorun yok dedi ertesi gün kv başladı evin şurası niye o haldeydi burasına ne olmuş öyle salim ve Olgun karşıladım laflarını ama nasıl ağladım gizlice ya benim evim baba müdahele etmesin temizlemesinide biliyorum hemen hemen hergün kv ye falan gittiğimiz için evde durup temizlik yapmaya vaktim olmadı bıktım artık bir daha asla evde iş varken bir iki saatliğine bile evi bırakmıycam çok soğudum ve çık kırıldım bence hiç etik değil ve eve gitme amaçları yok boş boş girip evi gezmişler yaa