- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Neden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.Mrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız
Bebeğim var diyo onun diyo çamaşırlarını yıkıyom diyoNeden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
belli ki kadın eşyalarına dokunulmasından rahatsız oluyor
Bu lafları duyduktan sonra o eve gittiğimde yerimden kalkmam
Kendi bebeğinin camasirlarini yıkamis sanirimNeden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
Bebeğim olduğu için onun çamaşırlarini yıkıyorum .kv deminkini değilNeden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
EvetKendi bebeğinin camasirlarini yıkamis sanirim
Bazı kv ler gerçekten kavga olay arıyorlar ne var bunda yahu. Ay sinir geliyorEvet
O çamaşır ona battı
O zaman gidin evinizde yıkayın. Kadının evinde neden yıkıyorsunuz. Yedek kıyafeti fazla alın yıkamayın daha.Bebeğim olduğu için onun çamaşırlarini yıkıyorum .kv deminkini değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?