- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Bizde bayramdan bayrama gideriz hanfendi.dusunun 12 yıllık evliyim bende bana evime iki kez geldi
Zaten ben misafir gibi otururum onun hiçbir eşyasina karismam sorun bu zaten bu haldeyken bile bu tuhaf laflari bana inanılmaz ağır geliyor.sadece kırmak için yapıyor beni kışkırtmak istiyor .Ne güzel işte gelmesin
Kadının huyu ortada onun evinde attığım her adımı ona sorarım çocuk da küçükmüş alır kucağıma otururum
Iyi de arkadaş tekrar bayramın gelmesi olduBizde bayramdan bayrama gideriz hanfendi.dusunun 12 yıllık evliyim bende bana evime iki kez geldi
Ben bu olayı kimseye anlatmadım eşimin tarafından görüşmediği izi biliyorlar laf uzamasin diye anlatmadımIyi de arkadaş tekrar bayramın gelmesi oldu
Üstünden geçmiş bir yıl 12 yillik evlisin 12 Sefer gitmişin daha dün olmuş gibi yazıyorsun bunu bir senedir dert mi ediyorsun
Ben bu olayı kimseye anlatmadım eşimin tarafından görüşmediği izi biliyorlar laf uzamasin diye anlatmadım
Sanırım içime dert oldu
Mecbur kalmadıkça gitmem. Gidince evin kızı gibi davranmam. Asık suratlı bir misafir olarak oturur gelirim. Muhatap olmamaya çalışırım hayat boyu. Eşime de kırgın bir ifadeyle anlatırım tabii kiMrb bayanlar burda bir sürü kv de derdi okudum.benimkide şöyle bişey size bunları dese kv niz siz ne yapardınız gorusurmuydunuz evine gidermiydiniz.
Bana bayramda onalra gittiğimizde normal bir günde hiç bir durum yokken, bebeğim var onun çamaşırlarini yıkadım asiyordum balkona geldi dediki SENDE NE KADAR ÇAMAŞIR YİKİYORSUN.SUYU OYUNCAK ETTİM BUDA PARAYLA DEDİ.
BASKA BİR GUNDE MUTFAKTA MİSAFİR GELDİ CEREZ HAZİLİYORUM TABAGA KOYACAGİM KUCUK KASELER YUKARDAYDİ ALİYİRDUM GİRDİ İCERİ O TABAKLARİ NİYE İNDİRİYORSUN TAAA ORDAN evi karıştırmaktan başka işin yok senin dedi.
Siz olsanız bu kadına ne dersiniz ne yaparsınız
Cocuklarim küçük biri bebek zaten.benimde onalri o şekilde yalnız göndermek gururuma dokunuyor.ben sanki suçluyum çocukları al götür annen görsün.der gibi çok zoruma gidiyor .Kaynanalar uzakta şehir dışında arada gidiyorsunuz bayramda gidiyorsunuz bir kaç gün kalıyorsunuz anladım
12 yıldır bu kadına alışmış olmalısınız zaten senede iki bayram gidip bir kaç gün kalıyorsunuz
Oda 12 senedir bir kaç sefer gelmiş çok samimiyet yok
Eşinize den çocukları götürsün siz kalın,madem sıkıntı ediyorsunuz
Yok olmaz laf olur huzursuzluk olur diyorsanız o zaman sabır diyeceksiniz
Ayrıca ramazan bayramına az kaldı şimdiden kendinizi hazırlayın
Ne kadar gaddarsınızNeden çamaşırını yıkıyorsunuz ki? Evinizin işini bitirdiniz başkasının evine mi sıra geldi.
belli ki kadın eşyalarına dokunulmasından rahatsız oluyor
Bu lafları duyduktan sonra o eve gittiğimde yerimden kalkmam
Not: bebeğin çamaşırlarıymış. Bi zahmet kendi çamaşırlarınızı evinizde yıkayın
Aynı işte kv dem aynı bu tür insanlar bitsin artıkNe kadar gaddarsınız
Hepsini yaptım.Mecbur kalmadıkça gitmem. Gidince evin kızı gibi davranmam. Asık suratlı bir misafir olarak oturur gelirim. Muhatap olmamaya çalışırım hayat boyu. Eşime de kırgın bir ifadeyle anlatırım tabii ki
Yani insan 7kat yabancıya demez bu lafı kv bi de allah ıslah etsin diyin geçin sevgisiz büyümüş kv niz insanlıktan nasibini alamamışAynı işte kv dem aynı bu tür insanlar bitsin artık
Aranızdaki nefretCocuklarim küçük biri bebek zaten.benimde onalri o şekilde yalnız göndermek gururuma dokunuyor.ben sanki suçluyum çocukları al götür annen görsün.der gibi çok zoruma gidiyor .
Zaten kv demde ben gitmesem onlar gitse dahada mutlu .
Peki soruyorum çocukları doğuran emek veren onalra gözü gibi bakan benken annesini mezara elinden gelse sokacak bu kv kişisi bu insanlikmi
Tabiriniz o kadar doğru kiYani insan 7kat yabancıya demez bu lafı kv bi de allah ıslah etsin diyin geçin sevgisiz büyümüş kv niz insanlıktan nasibini alamamış
Ailece kaba sabalarmış bunlar. Bizde ayıptır yahu. Öyle kayın efendi soramaz yan odadan noluyor filan diye. Ne ayıp. Belki kocamla tartışıyorum, sana söylemeyeceğim! Gitmeyin görüşmeyin, mecbur kalırsanız da kraliçe gibi oturun kalkın gelin. İnşAllah eşiniz onlar gibi değildir,kendi gitsin görüp gelsin. HadsizlerBayramda gittik geçen sene oldu bu olay bayram için gittik arefe günü bunu dedi beynine kan sıçradı.
Sokağa çıkma yasağı vardı Allah'ım catliyorum çıksak evimize gitsek diye şehir dusindatiz gitmeye kalksak yolda bizi cevirecekler sinirim den catliyorum.nasil zoruma gitti çünkü bayanlar hep aynısını yapr en önemli günde beni yılan gibi sokar lafıyla uyma dedim kendi kendime ama catliyirum ağlıyorum.
Sabah kalktık eşime ben burda kalmak istemiyorum dedim bu kadına herşey batıyor.biz buraya niye geldik keşke evimizde kalsaydım dedim.
Biz tartışırken diğer odada kaynım bu sesleri duydu ne oluyor dedi kv kaynım birlikte yaşıyor.
Annene yikadivim çamaşır bile battı dedim.
Bana bunalri dedi dedim.
Ne olucak doğru söylüyor demesinmi.
Siz nasıl insanlarımız dedim kırk yabanciya bile evine gelene bu denmez.
Ruh sağlığı bozuk annenizi tedavi ettirin dedim.bagirdik çağırdık eşimde toplanın gidiyoruz dedi.bayram düşünün ilk günü herkez evde sokağa çıkma yasağı var ve yola cikicaz arabaya herşeyi attık hava buz bebek var diğer çocuğum var.ceza yiyeceğiz para cezası bayram rezil oldu.hala konuşmuyoruz kv demle kusum
Hayatım zaten gitmiyorum.o bayramdan sonra hiç gitmiyorum yüzünü bile görmedim.Aranızdaki nefret
Öyle tabak çamaşır.meselesi gibi gelmedi daha derin bir.mevzu var sanki
Gitme diyorum gitmem gerek çocuklar diyorsun gidince is yapma diyorum ne yapayım diyorsun
O zaman sabır ediceksin şimdiye kadar nasıl idare ettinse öyle devam ediceksin
Başka bir seçenek kalmadi
Bir aralarinda farklı belki inanmayacaksınız eşim zaten onlada ben evliyim.Ailece kaba sabalarmış bunlar. Bizde ayıptır yahu. Öyle kayın efendi soramaz yan odadan noluyor filan diye. Ne ayıp. Belki kocamla tartışıyorum, sana söylemeyeceğim! Gitmeyin görüşmeyin, mecbur kalırsanız da kraliçe gibi oturun kalkın gelin. İnşAllah eşiniz onlar gibi değildir,kendi gitsin görüp gelsin. Hadsizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?