KV size şunları dese ne yapardınız

Ne güzel işte gelmesin

Kadının huyu ortada onun evinde attığım her adımı ona sorarım çocuk da küçükmüş alır kucağıma otururum
Zaten ben misafir gibi otururum onun hiçbir eşyasina karismam sorun bu zaten bu haldeyken bile bu tuhaf laflari bana inanılmaz ağır geliyor.sadece kırmak için yapıyor beni kışkırtmak istiyor .
Uzak duruyorum.cocukalri görmek istiyor eşimi arayıp duruyor mecburiyetten gidiyorum.cocujlar için insna degilki yanına gideyim

Bizde bayramdan bayrama gideriz hanfendi.dusunun 12 yıllık evliyim bende bana evime iki kez geldi
Iyi de arkadaş tekrar bayramın gelmesi oldu

Üstünden geçmiş bir yıl 12 yillik evlisin 12 Sefer gitmişin daha dün olmuş gibi yazıyorsun bunu bir senedir dert mi ediyorsun

Iyi de arkadaş tekrar bayramın gelmesi oldu

Üstünden geçmiş bir yıl 12 yillik evlisin 12 Sefer gitmişin daha dün olmuş gibi yazıyorsun bunu bir senedir dert mi ediyorsun
Ben bu olayı kimseye anlatmadım eşimin tarafından görüşmediği izi biliyorlar laf uzamasin diye anlatmadım
Sanırım içime dert oldu

Ben bu olayı kimseye anlatmadım eşimin tarafından görüşmediği izi biliyorlar laf uzamasin diye anlatmadım
Sanırım içime dert oldu

Kaynanalar uzakta şehir dışında arada gidiyorsunuz bayramda gidiyorsunuz bir kaç gün kalıyorsunuz anladım

12 yıldır bu kadına alışmış olmalısınız zaten senede iki bayram gidip bir kaç gün kalıyorsunuz
Oda 12 senedir bir kaç sefer gelmiş çok samimiyet yok

Eşinize den çocukları götürsün siz kalın,madem sıkıntı ediyorsunuz

Yok olmaz laf olur huzursuzluk olur diyorsanız o zaman sabır diyeceksiniz

Ayrıca ramazan bayramına az kaldı şimdiden kendinizi hazırlayın

Mecbur kalmadıkça gitmem. Gidince evin kızı gibi davranmam. Asık suratlı bir misafir olarak oturur gelirim. Muhatap olmamaya çalışırım hayat boyu. Eşime de kırgın bir ifadeyle anlatırım tabii ki

Cocuklarim küçük biri bebek zaten.benimde onalri o şekilde yalnız göndermek gururuma dokunuyor.ben sanki suçluyum çocukları al götür annen görsün.der gibi çok zoruma gidiyor .
Zaten kv demde ben gitmesem onlar gitse dahada mutlu .
Peki soruyorum çocukları doğuran emek veren onalra gözü gibi bakan benken annesini mezara elinden gelse sokacak bu kv kişisi bu insanlikmi

Ne kadar gaddarsınız

Ben inanın çok üzülüyor takmayayim şu kadını diyorum .yaptıklarını söylediklerini unutamıyorum.bana çok dokunuyor .
Herkes bu kadın böyle tuhaf k ndini uzme diyor ama yahu bende ikic cocukk annesi kadınım.birazda sen sus sen insan olmaya çalış coomu zor .laf sokmak ama aklına geliyor bu insanlık gelmiyor degilmi

Mecbur kalmadıkça gitmem. Gidince evin kızı gibi davranmam. Asık suratlı bir misafir olarak oturur gelirim. Muhatap olmamaya çalışırım hayat boyu. Eşime de kırgın bir ifadeyle anlatırım tabii ki
Hepsini yaptım.
Ama ne zoruma gidiyor Biliyormusunz herkes onun huyu bu onu öyle kabul edicen diyor neden ya neden bizde anneyiz

Aranızdaki nefret
Öyle tabak çamaşır.meselesi gibi gelmedi daha derin bir.mevzu var sanki

Gitme diyorum gitmem gerek çocuklar diyorsun gidince is yapma diyorum ne yapayım diyorsun

O zaman sabır ediceksin şimdiye kadar nasıl idare ettinse öyle devam ediceksin
Başka bir seçenek kalmadi

Yani insan 7kat yabancıya demez bu lafı kv bi de allah ıslah etsin diyin geçin sevgisiz büyümüş kv niz insanlıktan nasibini alamamış
Tabiriniz o kadar doğru ki
Hiç kızı yok
Kızkardeşi yok.
Beni ilk evlendigimizde kız diye cagriyordu düşünün birgün annem eşime annen nasıl konuşuyor dedi utandida ismimi soylemeye basladi
.

Ailece kaba sabalarmış bunlar. Bizde ayıptır yahu. Öyle kayın efendi soramaz yan odadan noluyor filan diye. Ne ayıp. Belki kocamla tartışıyorum, sana söylemeyeceğim! Gitmeyin görüşmeyin, mecbur kalırsanız da kraliçe gibi oturun kalkın gelin. İnşAllah eşiniz onlar gibi değildir,kendi gitsin görüp gelsin. Hadsizler

Hayatım zaten gitmiyorum.o bayramdan sonra hiç gitmiyorum yüzünü bile görmedim.
Sorun şu ben bunalri hak etmedim vede zoruma gidiyor mu gidiyor açık ve net.
Zaten bizim orda iki evimiz var ben gidince aşağı evde kalıyorum esimgil yukarı çıkıyor işin kötüsü şu herkes niye çıkmadığıma anlam veremiyor bu daha kötü

Bir aralarinda farklı belki inanmayacaksınız eşim zaten onlada ben evliyim.

Yıkamam eve getirir yıkarım.
Misafirleri ağırlamayı senden öğrendim en güzel en şık tabakları kullanıyorsun diye taa yukarıdan üşenmedim indiriyorum derim anlar her halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…