bir aya yakin yanimizda kalip huyumu ögrendiler. evi cevirme alisveris olsun aslinda beni biliyor yada unutuyormu vesvese mi yapiyor anlamiyorum. kendi yagimizda kavruluyoruz, abarti halimiz yok. araba alindi ne gerek bahce alindi ne gerek am bahce alininca abined alsana hahaha ay saka yaptim diyor. part time calistim anck pndemiden dolayi isten ciktin cocuklar kucuk olunca baska ise girmedim.uni okuyorum seneye mezunum insallhSiz çalışıyor musunuz?Çalışmıyorsanız muhtemelen ne kadar eşi de olsanız kayınvalideniz oğlumun parasını yiyor olarak görüyor. Uzak da olsa çok fazla aldığınız yaptığınız şeyleri anlatmayın .Oğlu anlatıyorsa anlatsın size sorarsa kısa kesin oralı olmayın.
Çekemiyorbir aya yakin yanimizda kalip huyumu ögrendiler. evi cevirme alisveris olsun aslinda beni biliyor yada unutuyormu vesvese mi yapiyor anlamiyorum. kendi yagimizda kavruluyoruz, abarti halimiz yok. araba alindi ne gerek bahce alindi ne gerek am bahce alininca abined alsana hahaha ay saka yaptim diyor. part time calistim anck pndemiden dolayi isten ciktin cocuklar kucuk olunca baska ise girmedim.uni okuyorum seneye mezunum insallh
ben gosterisi inada bindirmeyi sevmem ana napsam harciyorum aliyorum veriyorum geziyorum tarzi mi yansitsam belki o zaman susarOğluşunun parasını yiyosun diye zoruna gidiyor hep mi aynı olurlar arkadaş benim kv nin annesi de benim arkamdan ; aldı torunumun maaş kartını bi eli yağda bi eli balda diye çekiştiriyordu ona ne oluyorsa
Yapmadığın şeyler yaptı oluyorsa seninde eğer durumun müsaitse tak takıştır sür sürüştür.O dedi diye niye baskı altında hissediyorsun ki kesenize karışamazben gosterisi inada bindirmeyi sevmem ana napsam harciyorum aliyorum veriyorum geziyorum tarzi mi yansitsam belki o zaman susar
konusmalarinda beni oyle yansitiyor bunlarin istekleribitmez diyor esimin yigenikucucuk cocuk o bile ogrenmis yengem cok gziyor gezmeye mi gitti diyor gezme dedigi acikhavada yuruyus. para harcanmadan evden cikma yani. yanlis kelime kullanmis olabililrm kusura bakmayinKonuda lanse etmek yok.
Ben böyle uygun gördüm deyin çekilin.
Velev ki müsrifsin onlara ne?
Müsrif desin ne olur?
Onun demesiyle de olmazsın merak etme.
galiba oyle yapmak lazim susar belki bu sefer yani en ufak bisey alinsa laf oluyor. halbuki ölcülü oldugumu biliyor. su telefonla yazmak ne zormus ergenler gibi harfyutrak yaziyorum kusura bakmayin XDYapmadığın şeyler yaptı oluyorsa seninde eğer durumun müsaitse tak takıştır sür sürüştür.O dedi diye niye baskı altında hissediyorsun ki kesenize karışamaz
cok haklisiniz, ama beni töhmet altinda birakiyor sanki. elin yeni gelini ama pek tatli kizi gunluk storysine koyuyor bilardo oynamaya gitmis kiz kendi storysine koymuskv ekran goruntudu alip kendi storysine koyuyorben oyle ortamagirip oynamak isticem ohoooone gerek var oyle yerler ayip filan der kiz gunluk ciktigiyerleri koyar oda ne alakaysa onu storysine koyarabuk subuk hareketlerSiz yurtdışında onlar Türkiye’de değil mi? Siz kafanıza göre takılıyorsunuz zaten. Ne istiyorsanız alıyorsunuz. Yani kadın sizden bilmem kaç bin km uzakta konuşsun dursun. Oğluna söylesin. Bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Keyfime bakarım. Üstelik eşiniz de annesinin lafına uyup sizi kısıtlamıyorsa çokta tınnnn.
Ben 10 yıllık evliyim. Zamanında kvm bana da aynısını yapardı. Ona ne gerek var? Buna ne gerek var? Araba aldık. Aceleniz neydi? vsvs Sinirden çatlardım. Sonra baktım. O ne derse desin eşim benimle karar veriyor. Annesinin laflarını duymuyor bile. Sinir olmama gerek yokmuş dedim. Kapattım o meseleyi. Huzur buldum.cok haklisiniz, ama beni töhmet altinda birakiyor sanki. elin yeni gelini ama pek tatli kizi gunluk storysine koyuyor bilardo oynamaya gitmis kiz kendi storysine koymuskv ekran goruntudu alip kendi storysine koyuyorben oyle ortamagirip oynamak isticem ohoooone gerek var oyle yerler ayip filan der kiz gunluk ciktigiyerleri koyar oda ne alakaysa onu storysine koyarabuk subuk hareketler
iste o dediklerinizi yapmiyoruz yapmiyorum isterdim ama yapmayi. tek maasla esimin maasi ile simdilikbu kadar ise yeni basladi. oyleolsa inanin hakli kadin derimBiz de eşimle çok gezeriz kafamıza eser ayda bir tatil yaparız , kendi annem her defasında, paralar mı batıyor size , ooo hayat sana güzel falan der
Yoksa annem beni çekemiyor olabilir mi diye hiç düşünmedim . Aynı cümleleri kayınvalidem de kursa ard niyet aramam , acaba çok mu alıngansınız?
Benim kayınvalidem her gittiğimde tutumlu olmaktan bahsediyor İnan , ben üzerime hiç alınmıyorum , belki de bana bile laf sokuyor olabiliriste o dediklerinizi yapmiyoruz yapmiyorum isterdim ama yapmayi. tek maasla esimin maasi ile simdilikbu kadar ise yeni basladi. oyleolsa inanin hakli kadin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?