• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunsalı benmi yanlış anladım

Nesemcim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
778
31
118
35
merhaba kızlar hic uzatmadan konuya gireceğim..
esimin ailesini ziyarete gitmiştik uzak illerde yaşıyoruz, bi aksam yemek yeniyordu gorumceler biz kv kp falan balik pismisti bende once oglumu doyuruyodum biyandan da onun yaramazliklari ile ugrasiyordum..
kv de kizina balik ayiklayip yediriyo kizi 26 yasinda evli bi çocuğu var, bende ne yalan söyleyeyim cok acikmistim bi balik.aldim birinide onume koydum yiyeyim diye kv onumden cekti aldi balığı kizina soydu yedirdi ben bakakaldim..
gormedi diye bisey imkansiZ , dikkat etmedi desek oda öyle ama cok.zoruma gitti bu olay yanlış mi anladım karışık olduysa affedin..
teşekkürler cevaplarıniz için..

Onundeki tabaga koyduysan almasi yanlis ama o an sofr karisik bi durumdaysa fark etmemisde olabilir

Önündeki tabaktan almış galiba eğer öyleyse gerçekten ayıp etmiş.

önümdeydi canim kendi elimle aldim koydum ve sofrada ben kv gorumce kalmıştı tek gormemesi imkansız

ucumuz kaldik sofrada ben hic yemedim bile görüyodu cocukla ilgilendigimi kizina ayikladi hep ben bitane aldim hatta birbirine yapışıkti onume koydum digerinide oda aldi kizina soydu cok zoruma gitti

o kızı sen gelinisin balık da işin bahanesi..önce can sonra canan durumu yaşanmış ve k.validen ayıp etmiş birisinin önündeki tabaktan bir şey alınır mı

Eeeeee ne demisler õnce can sonra canan ne diyimki hic sasirmadim sonucta sen el kizisin kendi kizi olsa asla yapmaz boyle bisey

ucumuz kaldik sofrada ben hic yemedim bile görüyodu cocukla ilgilendigimi kizina ayikladi hep ben bitane aldim hatta birbirine yapışıkti onume koydum digerinide oda aldi kizina soydu cok zoruma gitti
Gerçekten ayıp etmiş,siz aç mı kaldınız peki? Ve daha önce kayınvalideniz ile aranızda bir sorun geçtimi?

Ya hayir "anne ben çok aciktim aslinda, kusura bakma" demek çok mu zor? Kv'denin yaninda sessiz olmak ondan sonra arkasindan konusmak ve kendni bosa stresse atmayi anlamiyorum. Yada kendi tabagina yeni bir balik almak çokmu zor?

Bu olay bana o kadar siradan geliyor ki, kim bilir olay zamaninda tuhafima giderdi fakat akila takilacak, hatta konu açilcak fazla bir olay yokki.

Ya hayir "anne ben çok aciktim aslinda, kusura bakma" demek çok mu zor? Kv'denin yaninda sessiz olmak ondan sonra arkasindan konusmak ve kendni bosa stresse atmayi anlamiyorum. Yada kendi tabagina yeni bir balik almak çokmu zor?

Bu olay bana o kadar siradan geliyor ki, kim bilir olay zamaninda tuhafima giderdi fakat akila takilacak, hatta konu açilcak fazla bir olay yokki.

kalmayan balığın neyini tabağıma atayım ki ?

Gerçekten ayıp etmiş,siz aç mı kaldınız peki? Ve daha önce kayınvalideniz ile aranızda bir sorun geçtimi?
.
evet yiyemeden kalktım maalesef.. sorun söyle sürekli ben ne yapsam yada alsam kendi kizi ile kiyaslar ornek verecek olursam ben hamile pantolonu almıştım ablanda aldi, oglumun kilosunu sorar ablaninkide sukadar.yemek yaparim ablan böyle yapar eşim bisey alsa bana bizede alsaydin der surat asar..

Bence farketmemiştir neden alsın önünden ayrıca başka balık yok muydu tek bir balık mı yiyip kalktınız. Eşiniz filan neredeydi çok mu hızlı yiyorlar da sadece siz kaldınız eşiniz görmedi mi tabağından aldığını. Herhalde başka balık alıp yemişsinizdir ama takıldığınız nokta bence kaynanaızın görümcenize balık ayıklayıp vermesi bana göre bu size garip gelmiş gerisi bahane. Ama bazıları gerçekten balık ayıklayıp yemesini bilmez eşim mesela ben ayıklarım ona yani ondan olabilir ayrıca çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır evlisiniz daha önce böyle birşey olmadıysa takmayın derim varsın alsın sen yeme diyecek hali yok. Sürekli beraber de değilsiniz boşver.

Back
X