• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunsalı benmi yanlış anladım

Bence farketmemiştir neden alsın önünden ayrıca başka balık yok muydu tek bir balık mı yiyip kalktınız. Eşiniz filan neredeydi çok mu hızlı yiyorlar da sadece siz kaldınız eşiniz görmedi mi tabağından aldığını. Herhalde başka balık alıp yemişsinizdir ama takıldığınız nokta bence kaynanaızın görümcenize balık ayıklayıp vermesi bana göre bu size garip gelmiş gerisi bahane. Ama bazıları gerçekten balık ayıklayıp yemesini bilmez eşim mesela ben ayıklarım ona yani ondan olabilir ayrıca çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır evlisiniz daha önce böyle birşey olmadıysa takmayın derim varsın alsın sen yeme diyecek hali yok. Sürekli beraber de değilsiniz boşver.

nasil farketmesin, gelinin onundeki tek baligi aldigini.
Gelini cok bile yemis olsa insan canim ablan hic yiyemedi, ona da sunu soyiyim mi der.

ayy cok Özür dilerim ya ben böyle olur diye dusunemedim hakkınizi helal edin
Karnım acıktı balık deyince de aklıma düştü gece gece. Bana bakmayın siz biraz pisboğaz insanım ben. Hakkımı helal edcek bir durum yok sıkmayın canınızı.
Ama hamileler falan okursa ne olur bilmem ;)

Bence farketmemiştir neden alsın önünden ayrıca başka balık yok muydu tek bir balık mı yiyip kalktınız. Eşiniz filan neredeydi çok mu hızlı yiyorlar da sadece siz kaldınız eşiniz görmedi mi tabağından aldığını. Herhalde başka balık alıp yemişsinizdir ama takıldığınız nokta bence kaynanaızın görümcenize balık ayıklayıp vermesi bana göre bu size garip gelmiş gerisi bahane. Ama bazıları gerçekten balık ayıklayıp yemesini bilmez eşim mesela ben ayıklarım ona yani ondan olabilir ayrıca çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır evlisiniz daha önce böyle birşey olmadıysa takmayın derim varsın alsın sen yeme diyecek hali yok. Sürekli beraber de değilsiniz boşver.
yokk balik ayiklamasi garip gelmedi çünkü kızı geldimi hep el.üstünde tutar esim görmedi yiyip kalktilar sonradan dedim niye böyle oldu diye oda ayip etmis dedi.. 4 senelik evliyim buna benzer daha cook şeyler var maalesef canim ama nedense zoruma gitti

kalmayan balığın neyini tabağıma atayım ki ?

Madem son balik, o zaman nazik bir sekilde de "annecigim ben bügün çok aciktim, oglumu yedirmekten kendim çok az yedim" diye olup biter. Böyle seyleri içine biriktirme. Açik açik konus kadin ile. Saygisiz olmaya gerek yok fakat daima fikrini söyle, hiç çekinmeye gerek yok.

Madem son balik, o zaman nazik bir sekilde de "annecigim ben bügün çok aciktim, oglumu yedirmekten kendim çok az yedim" diye olup biter. Böyle seyleri içine biriktirme. Açik açik konus kadin ile. Saygisiz olmaya gerek yok fakat daima fikrini söyle, hiç çekinmeye gerek yok.
saygisizlik derken konuyu okudugunuza eminmisiniz? saygısizlik yapacak tek.kelimemi etmisim ben anladıgim kadari ile siz cok saygili herseyi.cok dogru anlayan bi gelinsiniz mutluluklar size teşekkürler cevabiniz icin

Çok büyük terbiyesizlik... İnsanlık, değer yargıları, vicdan gibi şeyler yok insanlarda sanırım. Ancak bencillik...

keşke kocan olacak kişi yemeğini yiyip kaçacağına, çocuğunu alsaydı da yedirseydi, sen de yeseydin de aç kalmasaydın.

ayrıca ben olsam kaynanama neden önümdeki tek kalan balığı alıyorsun, ben daha bişey yemedim diye derim yani.

saygisizlik derken konuyu okudugunuza eminmisiniz? saygısizlik yapacak tek.kelimemi etmisim ben anladıgim kadari ile siz cok saygili herseyi.cok dogru anlayan bi gelinsiniz mutluluklar size teşekkürler cevabiniz icin

o sunu demek istedi, kayinvalidene saygisiz olmana gerek yok ama bunu soyleyebilirsin gibi.
Size bisey demedi yani.

Bana kendi kayınvalidemi hatırlattınız.Ne zaman yemeğe gitsek ve sofrada etli bir yemek olsa etleri oğlunun tabağına koyarken bana kemik parçası koyardı.Ben tokum derdim kızıp ama anlamazdı.Birgün sinirlenip gözü önünde eşimin tabağıyla benimkini değiştirdim ve eşime:" ben yeterince kemik yedim biraz da sen ye" dedim.O gün son oldu kemik faslı :D:D:D

Bana kendi kayınvalidemi hatırlattınız.Ne zaman yemeğe gitsek ve sofrada etli bir yemek olsa etleri oğlunun tabağına koyarken bana kemik parçası koyardı.Ben tokum derdim kızıp ama anlamazdı.Birgün sinirlenip gözü önünde eşimin tabağıyla benimkini değiştirdim ve eşime:" ben yeterince kemik yedim biraz da sen ye" dedim.O gün son oldu kemik faslı :D:D:D

hahaha :)
bu insanlar neden boyle yapar ki ?
Allah akil fikir versin.
Iyi etmissin :)

Ben sana saygiszilik yaptin demedim. Ben diyorum ki, bu tip durumlarda daima içindekileri anlatmakta fayda var, saygisizlik etmeden tabi ki.

Ayrica bana saldirinca iyi, kv'den bi balik bile alamiyorsun :KK14:

Ben sana saygiszilik yaptin demedim. Ben diyorum ki, bu tip durumlarda daima içindekileri anlatmakta fayda var, saygisizlik etmeden tabi ki.

Ayrica bana saldirinca iyi, kv'den bi balik bile alamiyorsun :KK14:

:)) hahaha

kopardin beni valla.

Konusahibim, dogru soyluyor valla.
O kadar pisirik olma bence de.
Onundekini kaptirma birdahaki sefere.

Oy oy oooooy oyyyy :KK49::KK49:
:KK49:
Yılın kapağı olurmuş...

Kv ye ne deseniz müstehakmış...
Terbiyesiz düşüncesiz.
İnsan sırf torununu doğurduğu için merhamet edip kızıyla eş tutmaya çalışır.
Pis zerzevat! ....

merhaba kızlar hic uzatmadan konuya gireceğim..
esimin ailesini ziyarete gitmiştik uzak illerde yaşıyoruz, bi aksam yemek yeniyordu gorumceler biz kv kp falan balik pismisti bende once oglumu doyuruyodum biyandan da onun yaramazliklari ile ugrasiyordum..
kv de kizina balik ayiklayip yediriyo kizi 26 yasinda evli bi çocuğu var, bende ne yalan söyleyeyim cok acikmistim bi balik.aldim birinide onume koydum yiyeyim diye kv onumden cekti aldi balığı kizina soydu yedirdi ben bakakaldim..
gormedi diye bisey imkansiZ , dikkat etmedi desek oda öyle ama cok.zoruma gitti bu olay yanlış mi anladım karışık olduysa affedin..
teşekkürler cevaplarıniz için..

sen yedin mi peki baliktan merak ettim
baska balik kalmadi mi ki senin onundeki ni cekiyo cok ayip

Gerçekten bir karışıklık olmuş olabilir. Eğer bile bile yaptıysa uzak oturuyor olmanız isabetli. Üzerinde düşünüp kahrolmaya değmez.

Back
X