- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
benim deCanım balık istedi çok fenaaa...
aksama firina bi balik atmak farz oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim deCanım balık istedi çok fenaaa...
Bence farketmemiştir neden alsın önünden ayrıca başka balık yok muydu tek bir balık mı yiyip kalktınız. Eşiniz filan neredeydi çok mu hızlı yiyorlar da sadece siz kaldınız eşiniz görmedi mi tabağından aldığını. Herhalde başka balık alıp yemişsinizdir ama takıldığınız nokta bence kaynanaızın görümcenize balık ayıklayıp vermesi bana göre bu size garip gelmiş gerisi bahane. Ama bazıları gerçekten balık ayıklayıp yemesini bilmez eşim mesela ben ayıklarım ona yani ondan olabilir ayrıca çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır evlisiniz daha önce böyle birşey olmadıysa takmayın derim varsın alsın sen yeme diyecek hali yok. Sürekli beraber de değilsiniz boşver.
Karnım acıktı balık deyince de aklıma düştü gece gece. Bana bakmayın siz biraz pisboğaz insanım ben. Hakkımı helal edcek bir durum yok sıkmayın canınızı.ayy cok Özür dilerim ya ben böyle olur diye dusunemedim hakkınizi helal edin
yokk balik ayiklamasi garip gelmedi çünkü kızı geldimi hep el.üstünde tutar esim görmedi yiyip kalktilar sonradan dedim niye böyle oldu diye oda ayip etmis dedi.. 4 senelik evliyim buna benzer daha cook şeyler var maalesef canim ama nedense zoruma gittiBence farketmemiştir neden alsın önünden ayrıca başka balık yok muydu tek bir balık mı yiyip kalktınız. Eşiniz filan neredeydi çok mu hızlı yiyorlar da sadece siz kaldınız eşiniz görmedi mi tabağından aldığını. Herhalde başka balık alıp yemişsinizdir ama takıldığınız nokta bence kaynanaızın görümcenize balık ayıklayıp vermesi bana göre bu size garip gelmiş gerisi bahane. Ama bazıları gerçekten balık ayıklayıp yemesini bilmez eşim mesela ben ayıklarım ona yani ondan olabilir ayrıca çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır evlisiniz daha önce böyle birşey olmadıysa takmayın derim varsın alsın sen yeme diyecek hali yok. Sürekli beraber de değilsiniz boşver.
kalmayan balığın neyini tabağıma atayım ki ?
saygisizlik derken konuyu okudugunuza eminmisiniz? saygısizlik yapacak tek.kelimemi etmisim ben anladıgim kadari ile siz cok saygili herseyi.cok dogru anlayan bi gelinsiniz mutluluklar size teşekkürler cevabiniz icinMadem son balik, o zaman nazik bir sekilde de "annecigim ben bügün çok aciktim, oglumu yedirmekten kendim çok az yedim" diye olup biter. Böyle seyleri içine biriktirme. Açik açik konus kadin ile. Saygisiz olmaya gerek yok fakat daima fikrini söyle, hiç çekinmeye gerek yok.
Merhabalar..deyer değil değerdir o..Malesef düzeltmek gibi bir takıntım var engel olamıyorum.bilerek yapmis muhtemelen.
bosver, sen de ona o kadar deyer ver.
saygisizlik derken konuyu okudugunuza eminmisiniz? saygısizlik yapacak tek.kelimemi etmisim ben anladıgim kadari ile siz cok saygili herseyi.cok dogru anlayan bi gelinsiniz mutluluklar size teşekkürler cevabiniz icin
Canım balık istedi çok fenaaa...
Bana kendi kayınvalidemi hatırlattınız.Ne zaman yemeğe gitsek ve sofrada etli bir yemek olsa etleri oğlunun tabağına koyarken bana kemik parçası koyardı.Ben tokum derdim kızıp ama anlamazdı.Birgün sinirlenip gözü önünde eşimin tabağıyla benimkini değiştirdim ve eşime:" ben yeterince kemik yedim biraz da sen ye" dedim.O gün son oldu kemik faslı![]()
saygisizlik derken konuyu okudugunuza eminmisiniz? saygısizlik yapacak tek.kelimemi etmisim ben anladıgim kadari ile siz cok saygili herseyi.cok dogru anlayan bi gelinsiniz mutluluklar size teşekkürler cevabiniz icin
Ben sana saygiszilik yaptin demedim. Ben diyorum ki, bu tip durumlarda daima içindekileri anlatmakta fayda var, saygisizlik etmeden tabi ki.
Ayrica bana saldirinca iyi, kv'den bi balik bile alamiyorsun![]()
Yılın kapağı olurmuş...Bana kendi kayınvalidemi hatırlattınız.Ne zaman yemeğe gitsek ve sofrada etli bir yemek olsa etleri oğlunun tabağına koyarken bana kemik parçası koyardı.Ben tokum derdim kızıp ama anlamazdı.Birgün sinirlenip gözü önünde eşimin tabağıyla benimkini değiştirdim ve eşime:" ben yeterince kemik yedim biraz da sen ye" dedim.O gün son oldu kemik faslı![]()
merhaba kızlar hic uzatmadan konuya gireceğim..
esimin ailesini ziyarete gitmiştik uzak illerde yaşıyoruz, bi aksam yemek yeniyordu gorumceler biz kv kp falan balik pismisti bende once oglumu doyuruyodum biyandan da onun yaramazliklari ile ugrasiyordum..
kv de kizina balik ayiklayip yediriyo kizi 26 yasinda evli bi çocuğu var, bende ne yalan söyleyeyim cok acikmistim bi balik.aldim birinide onume koydum yiyeyim diye kv onumden cekti aldi balığı kizina soydu yedirdi ben bakakaldim..
gormedi diye bisey imkansiZ , dikkat etmedi desek oda öyle ama cok.zoruma gitti bu olay yanlış mi anladım karışık olduysa affedin..
teşekkürler cevaplarıniz için..