• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunsalı benmi yanlış anladım

Ayyyy banada annem ayiklar et olsun balik olsun:KK53:
Et konusunda cok nazli oldugum icin e annemde kiyamiyor yazik yemiyor bu cocuk diye uzuluyor..
Careyi ayiklamakta buldu o da :))
Hatta sofradaki herkes seferber oluyor tavugu baligi guzelce temizleyip ayiklayip onume koyuyolarrrro_O
Sevgilimde onlara benzedi ciger yerken yaglarini yemiyorum o da bendeki yaglari alip, aldigi yag kadar kendi tabagindan ciger transfer ediyor:rolleyes::rolleyes:
( hamileler hakkinizi helal edin vallahi benimde canim cekti:KK17::oops:)

Allahtan tek cocugum da esek kadar olmus hala anasi ayikliyor diyecek bir gelin olmicak:KK53::KK53:

Bu arada 23 yasindayim cok gulmeyin bana emi:63:

Kızdım kayınvalidenize... Nasıl bir terbşyesizliktr ya .. Böyle olayları duydukça kayınvalideme dualar ediyorum . Bir keresinde eltim görümceler kv kayınlar toplandık (ayrı şehirlerdeyiz) kebap yapıldı ciğer kebabını hiç sevmem kayınvalidemde çok severim anlamış ve hala seviyorum biliyo çaktırmadım , kebap yapılınca 5 şiş ciğeri koydu önüme onun bebeği var yavaş yer diyerek canım annem benim yaaaa.. Kızım ağlayıp diğer odaya gittiğimdede ya eltim ya görümcem ya kv dürüm yapar getirirdi ..

Ayyyy banada annem ayiklar et olsun balik olsun:KK53:
Et konusunda cok nazli oldugum icin e annemde kiyamiyor yazik yemiyor bu cocuk diye uzuluyor..
Careyi ayiklamakta buldu o da :))
Hatta sofradaki herkes seferber oluyor tavugu baligi guzelce temizleyip ayiklayip onume koyuyolarrrro_O
Sevgilimde onlara benzedi ciger yerken yaglarini yemiyorum o da bendeki yaglari alip, aldigi yag kadar kendi tabagindan ciger transfer ediyor:rolleyes::rolleyes:
( hamileler hakkinizi helal edin vallahi benimde canim cekti:KK17::oops:)

Allahtan tek cocugum da esek kadar olmus hala anasi ayikliyor diyecek bir gelin olmicak:KK53::KK53:

Bu arada 23 yasindayim cok gulmeyin bana emi:63:
Valla cekti canim. Burda da yok :)

merhaba kızlar hic uzatmadan konuya gireceğim..
esimin ailesini ziyarete gitmiştik uzak illerde yaşıyoruz, bi aksam yemek yeniyordu gorumceler biz kv kp falan balik pismisti bende once oglumu doyuruyodum biyandan da onun yaramazliklari ile ugrasiyordum..
kv de kizina balik ayiklayip yediriyo kizi 26 yasinda evli bi çocuğu var, bende ne yalan söyleyeyim cok acikmistim bi balik.aldim birinide onume koydum yiyeyim diye kv onumden cekti aldi balığı kizina soydu yedirdi ben bakakaldim..
gormedi diye bisey imkansiZ , dikkat etmedi desek oda öyle ama cok.zoruma gitti bu olay yanlış mi anladım karışık olduysa affedin..
teşekkürler cevaplarıniz için..
bizler aman oğlumuz mahcup olmasın diye gelinlere ekstra özenli davranırken sizinkinin yaptığı bana çok ters geldi .Çok terbiyesiz bir insanmış .İnsanın tabağından yemeği mi alınır görgüsüz insan . Açlıktan öldüler sanki .
Ben sizin yerinizde olsam bir dahaki sefer konuyu herkesin içinde şakayla karışık dile getirirdim .
Anne bak geri alacaksan hiç almayayım tabağıma derdim.
Gerçi ben olsaydım daha başta peynir ekmek yokmu ben aç kaldım derdim .

Bir sıkıntı çıkarmasalar olmaz yani. bu ne edepsizlik yahu çok ayıp etmiş cok
keşke eşinizde görseydi durumu

Ayıp etmiş ama annen değil kaynanan sonuçta çok ta takma aksama kocana aldir pişir oturup yiyin evinizde :KK16:

hiç hoş bir durum değil.
ben de olsam gıcık olurdum.
bi daha giderseniz tok gidin oturmayın o sofraya:KK11:

merhaba kızlar hic uzatmadan konuya gireceğim..
esimin ailesini ziyarete gitmiştik uzak illerde yaşıyoruz, bi aksam yemek yeniyordu gorumceler biz kv kp falan balik pismisti bende once oglumu doyuruyodum biyandan da onun yaramazliklari ile ugrasiyordum..
kv de kizina balik ayiklayip yediriyo kizi 26 yasinda evli bi çocuğu var, bende ne yalan söyleyeyim cok acikmistim bi balik.aldim birinide onume koydum yiyeyim diye kv onumden cekti aldi balığı kizina soydu yedirdi ben bakakaldim..
gormedi diye bisey imkansiZ , dikkat etmedi desek oda öyle ama cok.zoruma gitti bu olay yanlış mi anladım karışık olduysa affedin..
teşekkürler cevaplarıniz için..
40 yılın başında gitmişsin, 40 yılın başında bir şey olmuş aranızda. Bir daha ne zaman gidersin Allah bilir.
Yaptığı güzel değil ama ne önemi var ki??
Seni sevmiyorsa da sevmesin.. Yaptığı kabalıksa kendi terbiyesizliği.
Ama ortamı bilmiyoruz ben kasıtlı olması durumuna göre yorumladım.

Back
X