Aynen bunu söyleyeceksiniz kv'ye.Ben buraya gezmeye gelmedim ablama destek için geldim sonuçta.
Oda bana “olsun bizede 2-3 gün ayıramıyonmu başka zaman hep ordasın diyecektirAynen bunu söyleyeceksiniz kv'ye.
Hayır ayıramıyorum, bu seferlik böyle.. diyeceksiniz. Gitmek istemiyorsunuz üstelik sizin derdiniz, önceliğiniz ablanız. Kv bunu anlamak istemiyorsa bırakın anlamasın.Oda bana “olsun bizede 2-3 gün ayıramıyonmu başka zaman hep ordasın diyecektir
Hayır ayıramıyorum, bu seferlik böyle.. diyeceksiniz. Gitmek istemiyorsunuz üstelik sizin derdiniz, önceliğiniz ablanız. Kv bunu anlamak istemiyorsa bırakın anlamasın.
Ben olsam 1 gün kalırdım maksat gönlü olsun ağzı sussun. Ne derseniz anlamayacak çünkü.Kızlar eşimin işi dolayısıyla memleketimizden 12 saatlik uzaklıkta yaşıyoruz. Ablamın boşanma kararı aldığını öğrenince yanında olmak istedim eşimin izini olmadığı için tek geldim. Kv sürekli ne zaman geleceksin yanıma 1 defayla olmaz herlde daha 2-3 kere gelirsin gelince burda kal diye sürkli söylentiler halinde bende kalmıcagımı sabah gelip akşama geri ablamın yanına dönmek istediğimi belirttim oda hala kal falan diyor çok sinirlendim. Ben buraya gezmeye gelmedim ablama destek için geldim sonuçta. Eşimede diyemiyorum orada tek sıkılıyor şimdi dersem iyice kötü olur diye canını sıkmak istemedim. Sizce gittiğimde tekrar kal dediğinde ne demeliyim yani saygısızlık da etmk istemiyorum ama gerçekten çok sinirlendiriyor.
Birde dedim ki sırf bunu laf etmesin diye isterse dönerken sende benmle dön çünkü daha izinimize çok var dedim daha birde benimle dönecek eşimin yanınaBu kv’ler niye hep sorun yaratma insanı zor durumda bırakma peşindeler anlamıyorum
E ozaman her koşulda her daim konu ne olursa olsun asıl konunuz hep kaynananız olacaktır :)Emin olun alınır bunu dediğimde
Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum ve başka da düşünmüyorum bir defayla olmaz diyorablamın bana ihtiyacı var onun için geldim birdaha ki sefere inş diyeceksin
Madem seninle dönecek derdi ne yahuBirde dedim ki sırf bunu laf etmesin diye isterse dönerken sende benmle dön çünkü daha izinimize çok var dedim daha birde benimle dönecek eşimin yanına
E ozaman her koşulda her daim konu ne olursa olsun asıl konunuz hep kaynananız olacaktır :)
Birde en az 20 gün kalırMadem seninle dönecek derdi ne yahu
Sabah erkenden gel diyor öyle az görüşmüş oluyoruz diyooooorrrr1 -2 gece kalın bence gündüz ablanıza destek olun akşama doğru kv kalın ertesi sabah ablanıza gidin o da söylenmemiş olur
Siz önleminizi alın da Allah korur elbet :)aman Allah korusun
Sabah erkenden gel diyor öyle az görüşmüş oluyoruz diyooooorrrrBirde dedim ki sırf bunu laf etmesin diye isterse dönerken sende benmle dön çünkü daha izinimize çok var dedim daha birde benimle dönecek eşimin yanına
Kız yoksa kv’lerimiz aynı kişi mi20 gün kalma diyince şüphe ermedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?