Kv sorunsalı

Surekli de işte biz evi sizin üstünüze yapacaktık da o zaman şartlar öyle gerekti de bilmem ne diyor artık anlıyorum bilerek yapmıyor ki onun bi tarafında dolasalim..muhtaç olalım başka anlam veremiyorum bu harektlere
yalana bak gitsin simdi yapsin üzerinize :) yalan

Surekli de işte biz evi sizin üstünüze yapacaktık da o zaman şartlar öyle gerekti de bilmem ne diyor artık anlıyorum bilerek yapmıyor ki onun bi tarafında dolasalim..muhtaç olalım başka anlam veremiyorum bu harektlere

Kusura bakmayın ama ben olsam ben de çocuğumun üzerine yapmazdım evi. Güle güle otursunlar etsinler ama dünya hali bu, yarın ne olacağı hiç belli olmaz ki örneklerini de yaşadık.
Diğer konularda yaptığı iyilikleri başınıza kakması hiç hoş değil ama sonuçta oğluna yapmış bir şeyler övünüyor, sizin aileniz de size yapsaydı onlar da öğünürdü belki.
Kendinize güveniyorsanız evden falan çıkın, kendi yağınızda kavrulun yoksa da kaale almamaya çalışın. Kayın valideniz pek laf altında kalacak biri değil galiba.

Para güçtür. Kayın valide basmış parayı zamanında şimdi ona gebe kalmışsınız. Çok zor hele birde evin geçimine katkı sağlıyorsa yani eline bakıyorsanız her istediğini yaptırmayı hak görür. En temizi o evden kirayada olsa çıkmak parasınıda kabul etmemek. Ekonomik özgürlüğünüzü sağlamadan kayın validenin kuklası olmaya devam edeceksiniz gibi görünüyor.

ne olursa olsun ne annemin nede kvdenin evinde otururdum. ev sizin üstünüzde bile degil yani görümcen istese hakkini illerde öylede böylede alir. niye mi otuturuyor sizi o evde baktircak ilerde kendisini sizede ondan:) 1 odan olsun kira olsun
anneye babaya bakilir zaten ancak bu gidisle kimse yanasmayacak

Kayinvaliden iyi niyetli degil seni köle olarak görüyor sizi millete kücük düsürüyor senin ailenide kücük düsürüyor madem okadar konusacakti hic birsey yapmasaydi.
Ben senin yerinde olsam dayanamazdim esime anlatirdim haberi yoksa. Benim esim öyle bir durumda zaten durmazdi o evde esim cok gururlu asla kimseden para vesaire kabul etmez almaz.ama senin esin nasil bu konuda? Ileride hamile kalirsan kayinvalidenin ismini koyarsin sonucta size ev aldi kendisinde size ait olan her konuda söz sahibi saniyor ya kendisini.. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

Yerinizde olsam yine böyle bir cümle kurduğunda 'Siz ev satın aldınız, bizi almadınız' derdim. Bir de üzerine yapılan iyiliğin söylenmemesiyle ilgili bir hadis yapıştırırdım, mis.
Eşinize mutlaka belli edin üzüldüğünüzü, 'acaba kredi çekip ev mi alsak kendimize, gururum kırılıyor herkesin ortasında' falan filan diyebilirsiniz... O evden çıktığınızda artık lafını edemez rahat edersiniz.

birkere sana degil kendi ogluna almıs o evi tapusu bile sizde degil. ayrıca gecinemez dediğide kendi oğlu. okutsaymıs iyi bir meslek edindirseymiş. bir dahaki konusmasına bunları vur yüzüne

Sizin probleminiz aklıma Ömer Seyfettin'in Diyet hikayesini getirdi. Sizin duruma uyarlayacak olursak tek çare onların size aldığı evden ve imkanlardan vazgeçerek kendi yağınızla kavrulacağınız mütevazi bir hayata geçmek

Senin kv cidden fenaymış ya :( Onun taktiğini denesen? Mesela bir şeyler yapıp başına kaksan? Bilemedim vallahi :(

Tatlm vn
Arkadaslar öncelikle merhaba,ben esimin ailesini çok seviyorum yani başında sagolsunlar geldiler bir dediğimi iki etmediler..esim o zman bana ailem bana ev alacak demişti bende iyi olur hani ev olmasi vesaire demistim ..çok şükür nişanlandıktan sonra ev aldilar.nisan bohçamı herseyi tam yaptılar hiç bir istedigime Hayır demediler durumlari da iyi. .Kv bize gelir eller dolu gideriz surekli yedirir icirir..ben sürekli anne gerek yok dememe rağmen yapiyor ilk evlendiğimiz zamanlar da bunlar tabi ki herkes gibi hoşuma gidiyordu çok şükür diyordum benden iyisi yok.fakat günden güne artık bunalmaya başladım kv sürekli biz size ev aldık biz siz rahat edin diye şunu yaptık demesinden.. bir konu oluyor gorumcemin kv yapmamış oluyor gör bak ben sana neler yaptım ilerde de sen bana yapacaksın diyor.artık bu elim de olan şeylerin altın da ezilmeye başladım..surekli bizden onlara gidip orda durmamizi bekliyorlar yapmadığımz da ama biz size bir sürü iyilik yaptık oluyor lafları. En ufak şey de bile ama biz size eve aldık. Ev bizim üzerimize değil bu arada..bi ara taşınma söz konusu oldu çıkalım başka yerden ev alalım vesaire dedik Hayır nereye bize sormadan diyorlar.nefes alamıyorum sanki o kadar sıkıldım artık tavrindan herkesin içinde ben oğluma ev almasam o geçinemez ben size yardım etmesem siz gecinemezsiniz sürekli bu şekilde. .misafirim geliyor benden neden yardım istemiyorsun diyor çok şükür anne yapabiliyorum diyorum biliyorum ki yardım istesem ben sana yardım ediyorum diyecek.başka lafı yok kendi annemlerin yanında bile ben gelinime ev verdim siz ne verdiniz diyor..sürekli bu şekilde konuşma tarzı. En ufak şeyde bile böyle. .ilk evlendiğimiz de çok güzel geliyordu yapıyordu ediyordu diyorum ama artık inanin yani nerden yaptı diyorum..kötü niyetle demiyor belki ama bilemiyorum bu artık bende sorun olmaya başladı,sürekli kendimi ona hizmet etme sıkıntısi içinde buluorum vicdan yapıyorum..aramızda onun hatası yüzünden bir tartışma geçti ben sana ev aldım onca şey yaptım karşılığı bu mu diyor ..istiyor ki onun aldığı şeyler yüzünden kimse ona birsey demesin. .sürekli tehdit halinde sizi hayatımdan bir çıkarırım görürsünüz kapinizin onunden dahi gecmem diyor.ben Hayır lafını hiç sevmem deyip duruyor, en ufak şeyde diyor bunları. .vallahi hiç bunlardan yakinacagim aklıma gelmezdi sanki evimde diken üstünde oturuyorum[/QUOTE tatlm bnm olayımda buna benzer ama bzmkiler biraz siyasi senn kv kadar kendilerini ele vermiyorlar.. Hep birilerinin skıntılarını örnek veriyorlar... Sonra benden bsyler bekliyorlar bende bu durumdan cok bunalmstim ana eşimle atlattk cok sükür.. Eşim aklı başında mantıklı bi insan.. Ona herseyi anlatmami ister .. Basta anlatmayıp içime atar üzüldüğümle kalırdım.. Aynı senin gibi cok yıpratrdım kendmi.. Herseye mecbur hissederdim.. Sonra dedimki bunlar bu evi oğluna yaptı ben el kızıyım sonucta..ayrıca bnde senn gbi cok samimiydim hemde karsılıgını senin kadar gormeden.. Sonra eşimin ailesi bana sık sık hediyeler almaya basladılar ama karsılıgınıda bekliyorlar..yani ina ediyorlar.. Neyse bigğn ben cok doldum tastim eşimle konustuk hatta tartıstık en sonunda basımdan gecen herseyi ona anlatmami istedi(bundan sonra) .. Vede ne yapacagım konusunda beni uyardi.. Böyle gidiyor şimdilik bi sıkntı yok sükür.. Öyle yani siz bunu eşinizle konusmanız lazım gerekirse annesini karsısına alıp konısacak.. Benim eşim ablasıyla kavga edecekti ben zor tuttum yalvar yakar...

Canm
Arkadaslar öncelikle merhaba,ben esimin ailesini çok seviyorum yani başında sagolsunlar geldiler bir dediğimi iki etmediler..esim o zman bana ailem bana ev alacak demişti bende iyi olur hani ev olmasi vesaire demistim ..çok şükür nişanlandıktan sonra ev aldilar.nisan bohçamı herseyi tam yaptılar hiç bir istedigime Hayır demediler durumlari da iyi. .Kv bize gelir eller dolu gideriz surekli yedirir icirir..ben sürekli anne gerek yok dememe rağmen yapiyor ilk evlendiğimiz zamanlar da bunlar tabi ki herkes gibi hoşuma gidiyordu çok şükür diyordum benden iyisi yok.fakat günden güne artık bunalmaya başladım kv sürekli biz size ev aldık biz siz rahat edin diye şunu yaptık demesinden.. bir konu oluyor gorumcemin kv yapmamış oluyor gör bak ben sana neler yaptım ilerde de sen bana yapacaksın diyor.artık bu elim de olan şeylerin altın da ezilmeye başladım..surekli bizden onlara gidip orda durmamizi bekliyorlar yapmadığımz da ama biz size bir sürü iyilik yaptık oluyor lafları. En ufak şey de bile ama biz size eve aldık. Ev bizim üzerimize değil bu arada..bi ara taşınma söz konusu oldu çıkalım başka yerden ev alalım vesaire dedik Hayır nereye bize sormadan diyorlar.nefes alamıyorum sanki o kadar sıkıldım artık tavrindan herkesin içinde ben oğluma ev almasam o geçinemez ben size yardım etmesem siz gecinemezsiniz sürekli bu şekilde. .misafirim geliyor benden neden yardım istemiyorsun diyor çok şükür anne yapabiliyorum diyorum biliyorum ki yardım istesem ben sana yardım ediyorum diyecek.başka lafı yok kendi annemlerin yanında bile ben gelinime ev verdim siz ne verdiniz diyor..sürekli bu şekilde konuşma tarzı. En ufak şeyde bile böyle. .ilk evlendiğimiz de çok güzel geliyordu yapıyordu ediyordu diyorum ama artık inanin yani nerden yaptı diyorum..kötü niyetle demiyor belki ama bilemiyorum bu artık bende sorun olmaya başladı,sürekli kendimi ona hizmet etme sıkıntısi içinde buluorum vicdan yapıyorum..aramızda onun hatası yüzünden bir tartışma geçti ben sana ev aldım onca şey yaptım karşılığı bu mu diyor ..istiyor ki onun aldığı şeyler yüzünden kimse ona birsey demesin. .sürekli tehdit halinde sizi hayatımdan bir çıkarırım görürsünüz kapinizin onunden dahi gecmem diyor.ben Hayır lafını hiç sevmem deyip duruyor, en ufak şeyde diyor bunları. .vallahi hiç bunlardan yakinacagim aklıma gelmezdi sanki evimde diken üstünde oturuyorum
canm msjm seninkiyle birlemiş yukardaki..

Peki gercekten esin evi gecindiremez mi onlar olmasa? Baska eve ciksaniz, sen de calissan?

tatlm bnm olayımda buna benzer ama bzmkiler biraz siyasi senn kv kadar kendilerini ele vermiyorlar.. Hep birilerinin skıntılarını örnek veriyorlar... Sonra benden bsyler bekliyorlar bende bu durumdan cok bunalmstim ana eşimle atlattk cok sükür.. Eşim aklı başında mantıklı bi insan.. Ona herseyi anlatmami ister .. Basta anlatmayıp içime atar üzüldüğümle kalırdım.. Aynı senin gibi cok yıpratrdım kendmi.. Herseye mecbur hissederdim.. Sonra dedimki bunlar bu evi oğluna yaptı ben el kızıyım sonucta..ayrıca bnde senn gbi cok samimiydim hemde karsılıgını senin kadar gormeden.. Sonra eşimin ailesi bana sık sık hediyeler almaya basladılar ama karsılıgınıda bekliyorlar..yani ina ediyorlar.. Neyse bigün ben cok doldum tastim eşimle konustuk hatta tartıstık en sonunda basımdan gecen herseyi ona anlatmami istedi(bundan sonra) .. Vede ne yapacagım konusunda beni uyardi.. Böyle gidiyor şimdilik bi sıkntı yok sükür.. Öyle yani siz bunu eşinizle konusmanız lazım gerekirse annesini karsısına alıp konısacak.. Benim eşim ablasıyla kavga edecekti ben zor tuttum yalvar yakar...

Ben de sizin yaşadıklarınızın aaaynısını yaşadım, en sonunda birlikte oturalım dediler. Hatta iki üç konu açtım bununla ilgili, şu an boşanma aşamasındayız, çok iyiyken birlikte oturmayı kabul etmedim diye çok kötü oldum, eşim de ailem bizim için neler yaptı dedi, eviniz de paranız da dedim çıktım geldim baba evine. Şimdi dava açmak için uğraşıp duruyorum.

Umarım sonunuz bizimkine benzemez. Kolaylıklar diliyorum.

Tatlim hic ezilme.ogluna yapti.mecburdu yuvasini kur aya.durumu varsa ev almaya.sizin uzerinize vermedigi evi size almis sayilmaz.anladigim kadariyla fazla kurnaz.Miras mali olur onlara birsey olsa.kimse size vermez.annemle babam iki abimede ev aldi.bir gun aklimiza gelinlerimize boyle demek gecmedi.ne sacma ya ..sen ipleri eline vermissin.bari yulari verme ve ezilme karsisinda.

Arkadaslar öncelikle merhaba,ben esimin ailesini çok seviyorum yani başında sagolsunlar geldiler bir dediğimi iki etmediler..esim o zman bana ailem bana ev alacak demişti bende iyi olur hani ev olmasi vesaire demistim ..çok şükür nişanlandıktan sonra ev aldilar.nisan bohçamı herseyi tam yaptılar hiç bir istedigime Hayır demediler durumlari da iyi. .Kv bize gelir eller dolu gideriz surekli yedirir icirir..ben sürekli anne gerek yok dememe rağmen yapiyor ilk evlendiğimiz zamanlar da bunlar tabi ki herkes gibi hoşuma gidiyordu çok şükür diyordum benden iyisi yok.fakat günden güne artık bunalmaya başladım kv sürekli biz size ev aldık biz siz rahat edin diye şunu yaptık demesinden.. bir konu oluyor gorumcemin kv yapmamış oluyor gör bak ben sana neler yaptım ilerde de sen bana yapacaksın diyor.artık bu elim de olan şeylerin altın da ezilmeye başladım..surekli bizden onlara gidip orda durmamizi bekliyorlar yapmadığımz da ama biz size bir sürü iyilik yaptık oluyor lafları. En ufak şey de bile ama biz size eve aldık. Ev bizim üzerimize değil bu arada..bi ara taşınma söz konusu oldu çıkalım başka yerden ev alalım vesaire dedik Hayır nereye bize sormadan diyorlar.nefes alamıyorum sanki o kadar sıkıldım artık tavrindan herkesin içinde ben oğluma ev almasam o geçinemez ben size yardım etmesem siz gecinemezsiniz sürekli bu şekilde. .misafirim geliyor benden neden yardım istemiyorsun diyor çok şükür anne yapabiliyorum diyorum biliyorum ki yardım istesem ben sana yardım ediyorum diyecek.başka lafı yok kendi annemlerin yanında bile ben gelinime ev verdim siz ne verdiniz diyor..sürekli bu şekilde konuşma tarzı. En ufak şeyde bile böyle. .ilk evlendiğimiz de çok güzel geliyordu yapıyordu ediyordu diyorum ama artık inanin yani nerden yaptı diyorum..kötü niyetle demiyor belki ama bilemiyorum bu artık bende sorun olmaya başladı,sürekli kendimi ona hizmet etme sıkıntısi içinde buluorum vicdan yapıyorum..aramızda onun hatası yüzünden bir tartışma geçti ben sana ev aldım onca şey yaptım karşılığı bu mu diyor ..istiyor ki onun aldığı şeyler yüzünden kimse ona birsey demesin. .sürekli tehdit halinde sizi hayatımdan bir çıkarırım görürsünüz kapinizin onunden dahi gecmem diyor.ben Hayır lafını hiç sevmem deyip duruyor, en ufak şeyde diyor bunları. .vallahi hiç bunlardan yakinacagim aklıma gelmezdi sanki evimde diken üstünde oturuyorum
İşte sırf bu yüzden kv 4 evi olmasına rağmen kirada oturuyorum

Kesinlikle böyle..yani oğluna gidip ben yaptım ettim demiyor oğlum yıllarca sizin için didindim diyor siz mutlu olun gezin eglenin diyor ..kimse farkında bile değil kendi kızını dahi bi yük altına sokmuş durumda kız sürekli ailesine gidip geliyor minicik bebegiyle zorunlu gibi ..
Çalışıyor musunuz
Çalışmıyorsanız iyi kötü bir iş bulup çalışın ve biran önce çıkın o evden
Sakın eşim çalıştırmaz falan demeyin

He de geç ya nolcak keyfini sür hayatın. O da iki laf etsin. Valla burda kendi başına gelse boşamayacak insanlar boşa bile diyolar o yüzden kendini de gazlama. Tamam herkesin tecrübesi var da bazen de zaman geçmesini beklemek lazım.

Suan benim çalışma imkanım yok malesef..Eşimde tabi ki gururlu bir insan. .Sen bizim tek oglumuzsn ev alacağız demişler ne yapsın oda istemem mi desin,ki zaten olaydan haberi yok suan için. .esim çalışıyor çok şükür kazanıyor ben kesinlikle onların birseylerini istemiyorum..desem ki evinden çıktım bu sefer ben sana nisan da şunu aldım bunu aldım diyecek sorun tek evimiz değil yani. .hani aldığı herseyi kadin söyleme ihtiyacı duyuyor. .esim bana o zmaan maaşı ile kolye almıştı,hemen kaynanam aradı çok geçmedi işte ben aldirdim kziim ben dedim diyorum hani yine ben iyilik yaptım.başta anlamıyordum da artık anladım kadin bu şekilde

Peki gercekten esin evi gecindiremez mi onlar olmasa? Baska eve ciksaniz, sen de calissan?
Tabi ki gecindirir ya kadının bana gelirken aldığı iki kilo meyve domates salatalık atla deve değil .zaten herseyimizi suan kendimiz alıyoruz..ama bir evdir tutturdu önceden yaptıklarını söylüyor ben ne bileyim boyle olduğunu bilsem hiç yap der miydim Nisanliyken

Back
X