Kv sorunsalı

Sizinki yine iyi yapmış da söylüyor. Bende bunun farklı bir versiyonu var. Üç yıl oldu evleneli o zamandan beri ben oğluma ev alırım, araba alırken yardım ederim, ne ihtiyaçları olsa yaparım, her şey çocuklarım için sürekli bunları anlatır durur, başkalarının yanında da anlatır ama hiçbirini yapmadı. Bunları söylediği için de minnet duymamizi bekler. Evlendigimizden beri sıkıntı çektiğimiz dönemler oldu en ufak bi yardım görmedik. Yardım görmemek bir yana sikintimizdan bahsetsek hemen diğer çocukları içim onun da parası yok ona da yardim edin siz yine iyisiniz der.
Ama senin durumun da kötü yerinde olsam ona minnet duymadığımi sozlerimle belli eder, sınırlarımi kendim cizerdim. Üstelik ev sizin üzerinize değilmiş bu durumda size ev almış olmuyorlar.

Buna benzet bi olay basından gecti ve ben eşime karsı ailesine olan kızgınlığımı belirttim sadece onların cok uyanık olduklarını söyledim ve cok kotu oldu cok fena tartstık .. İnşallah eşimin bilinaltndaki kotu gelin olayından kurtulmak için hiçbsy söylemiyorum.. Ancak veni cok kıracak ciddi bsy olursA söylerim..
Ben de icinde tutamayip soyleyip kotu gelin yaftasi yedigim icin konu sahibine uyanik olmasini soyledim cunku genelde ese ailesi hakkinda yapilan sikayetler geri tepiyor, eskisinden daha kotu oluyor, erkekler duz varliklar, ne verirseniz onu aliyorlar, ailen soyle yapti kirildim derseniz, ailem halkinda sikayet ediyosun diyorlar, resmen beni kandir, entrika cevir diyorlar, biz de taktik gelistiriyoruz zamanla, ailesi hakkinda kotu konusmak yerine onun farketmesi icin kucuk planlar yapiyoruz.
*Gerci degil ailesinden, yabanci bir insandan bile kazik yese kendine gelmeyen, mesafeli olmayan, tekrar tekrar ayni hatalara dusen erkekler de var!

Ben de icinde tutamayip soyleyip kotu gelin yaftasi yedigim icin konu sahibine uyanik olmasini soyledim cunku genelde ese ailesi hakkinda yapilan sikayetler geri tepiyor, eskisinden daha kotu oluyor, erkekler duz varliklar, ne verirseniz onu aliyorlar, ailen soyle yapti kirildim derseniz, ailem halkinda sikayet ediyosun diyorlar, resmen beni kandir, entrika cevir diyorlar, biz de taktik gelistiriyoruz zamanla, ailesi hakkinda kotu konusmak yerine onun farketmesi icin kucuk planlar yapiyoruz.
*Gerci degil ailesinden, yabanci bir insandan bile kazik yese kendine gelmeyen, mesafeli olmayan, tekrar tekrar ayni hatalara dusen erkekler de var!
Malesef canm gercekten öyle oluyor ne yazıkki off ben cok bunaldım bu aile sorunlarından.. Ne yapmaya calisiyorlar anlamıyorum .. Hayatı insana zehir ediyorlar.. Ama kimsenin ahı kimsede kalmaz ..

Back
X