Kızlar merhaba, yeni üyeyim ve sırf bu konuyu açmak icin üye oldum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim.
Derdim su :
Ben almanyada yasıyorum ve 1 senelik evliyim ve 4 aylıktan hamileyim.
Kvdem bana yakın oturuyor , ve sürekli onlara gitmemiz icin baskı yapıyor ve ven artık cok sıkıldım. Oraya her gittiğimizde de eve tekrar döndüğümüzde eşimle kavga ediyoruz.
Dün yine gittik , iceri girdik 'hadi bahçeye cıkalım dediler, neyse cıktık, görümcem ( 28 yasında bekar) ve kvdem tekrar iceri girdi ve uzun süre gelmediler eşimde abisiyle garajda idi bende yanlız oturuyordum , aradan bi 10-15 gecti kvdem elinde bir tabak kavun 5 karıs surat tekrar bahçeye geldi, farkettimki sofra kuruluyor, hemen kalktım tabi yardım etmeye, sunuda belirteyim bana kimse bişey demedi ve bahseden mutfak gözükmüyor iceride be yapıyorlar göremem. Neyse sofra kuruldu yemek yenildi ve ben sofrayıda topladım mutfağıda topladın hani oturmadım.
Çay faslı girdi cay demledik görümcemle ve iceride kaldık bahçeye cıkmadık, derken kvdem geldi ben caylari götürüyorum dedi siz de kendinize alın dedi gitti.
Eve geldik , eşim başladı yok annem cay getirdi sen oturdun hic kalkmadın sofrayı kurmadın, ne zaman gitsek oturuyorsun kalkmıyorsun annemmi hizmet etsin vs vs vs bir sürü saçmalıklar.
Bu nedir kızlar şimdi ? Her gittiğimizde aynısı , hep sessiz kalıyor kvdem benim yanımda ama ben yokken demekki rahatsız oluyor, benmi abartıyorum?
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.