Kv sorunu yada benmi abartıyorum?

Bir de şu geldi aklıma; mesela eşinle yalnızken eşinin tanımadığı bir arkadaşını söyle. İlkokul arkadaşın mesela:KK66: Bir kvsi var diye başla geline iş yaptırmaz, el üstünde tutar, kızından ayırmaz. Bunu çok sık olmamak kaydıyla söyle. Adam kendi anasıyla karşılaştırsın bakalım.
Evet canım artık bişeyler yapmam lazım , buda iyi fikir kesinlikle uygulayacağım. Çok sessiz kaldım ve artık stres yasamak istemiyorum.

Canım inanki öyle , gittikce daha cok soguyorum kadından. Hic gitmek istemiyorum, ben aralıkları uzatmaya calısıyorum, bu seferde aglamaya atıyor kendini hic gelmiyorsunuz diye.

Bebegimm bi gelsin ztn baksın bakalım yerimden kalkıyormuyum :KK12:
Ağla işte sende bol bol. Diyoruz sana;)

En iyisi desin ki " doktor yerinden kıpırdamam gerektiğini söyledi " desin , ay ona bi burun kıvırırlar sanırım
Teşekkür ederim. Normalde hiç sevmem böyle antin kuntin işleri ama bu tip kvlere müstehak. Hamile kadna iş yaptırmak nedir ya?Kıymetli oğluşuna yaptırsın!Amaaa yokkk gelin el kızı ya!

Kardes ne yap ne et sinir koy o kadar gitme. Ben de bu problemleri yasadim. Hem hergün git istiyor hem de evde isim kaliyor orada ayakta kaliyordum oturmak olmaz diye. Insan evinde yatmak istiyor orada sürekli hizmet pesinde oluyorsun.
Ben de yaptim sonra bir baktim ki hic rahat etmiyorum. Icerde onlar oturuyorlar ben bulasikla ugrasiyordum.
Ama tek fark olarak esim beni mutfaktan toplardi birak yapma diye. O da rahatsiz olurdu hatta sofrayi kurmaya bile ben kalkarsam o da kalkardi. Tabi ne kadar herkes yapsa da yine de en cok gelin göze batar ve biz de oralarda bir rahat edemeyiz.
Problemlerimiz var hala da ugrasiyorum ama cocuktan sonra cok is yapmamaya calistim. Cünkü kendi isim bana yetiyordu ha sorun cikmadi mi cikti. Becerebiliyorsa sinir koy evinde ye yemegini. Kendi isini yap.
Cocuk beni ziyadesiyle yordugu icin bu yemege gitmeler azaldi zaten. Zamanla bazi seyler azaldi ama tabiki baski hep var.
Inan daha erken kendini bircok seyden kurtarabilirsin.
Ama esinle de anlasman lazim.
Kimse hizmetci degil. Annesi iki tabak getirince hizmetci olmuyor. Bir gün sen bir gün o ne fark eder.
Ama gelinin oturmasi kadar sinire dokunan birsey yok galiba.
Ben caylarinin bittigini fark etmezdim bazen ik bik ederler en sonunda cay doldur kizim derler ama ben anama babama inan böyle hizmet etmedim. annem de babam da ayaktaysa hep kendi isini kendi yapmistir kimse kimsenin elinden hizmet beklemezdi.
Yol yakinken esinle anlas. Cünkü kayinvalidenin surat yapmasi cok ayip. Fark etmemis de olabilirsin bazen nedir yani.
Hazir asker degiliz ya.
Daha fazla yipranmama calis. Inan ben de cok problem yasadim ve yasiyorum. Bu durumun caresine bak düzen böyle oturursa düzeltmek daha zor olabiliyor.

aynı şeyi kardeşinin eşi annene yapsa ne yaparsın
Ben tek çocuğum ama dayım ve amcalarım var. Anneannemde babaannemde hiç böyle kv olmadılar. Anneanneme yengem gül gibi baktı son zamanlarında sen bana annelik yaptın diye ki yengemin üç çocuğu var hamileyken iş yaptırmadık. Babaannemde aynı şekilde. Anneme yengeme bir gün olsun iş yaptırmadı. Şimdi herkes biz bakalım diye sıraya giriyor. Buradaki kv hatalıdır net. Hamile kadından iş miş beklenmez. Ben böyle görmedim.

Sonuçta içeri geçmişler ne yapıyorlar diye bakmak aklınıza gelmedi mi tek başınıza oturdunuz bahçede. Hem yemek saati aç gittiyseniz yemeği orada yiyeceğiniz belliyse, yemek hazırlamak için içeri gittiklerini tahmin etmeniz gerekirdi hiçbirşey olmasa içeri girip bakabilirdiniz. Anneniz çayı götüründe öyle yorumlamış olabilir eşiniz. Bir arada olmak istiyorlar demek ki ama büyütülecek bir şey göremedim. Kaynananız size bir laf etmemiş ki

Hayır arkadaşım söyleme çünkü ne yaparsan yap anlatamazsin uzulen sen olursun birde üstüne üstlük aile dusmanı annemi çekemiyorsun derler.Anneyi kotuleme hatta ov.Annen harika şahane süper.çok seviyorum.de sevmesende deki annesine karsi olumsuz bir dusunceye kapılmasın.Annesi doldurdugunda yok ya benim eşim annemi sureklı övüyor seviyor annem yanliş anlamıştır desin.Ve otamatikman senin tarafina geçsin;-)
Öyle olmaya calısıyorum ztn inanki ama dün sag bacağım o kadar agrıdıki sürekli yüksek tutmam lazımdı ve bunu eşim biliyordu, bana haksızlık yaptığını ve sürekli hata aradığını ona 100 kere söyledim ama konu annesi olunca anlamıyor beni.

Hayır arkadaşım söyleme çünkü ne yaparsan yap anlatamazsin uzulen sen olursun birde üstüne üstlük aile dusmanı annemi çekemiyorsun derler.Anneyi kotuleme hatta ov.Annen harika şahane süper.çok seviyorum.de sevmesende deki annesine karsi olumsuz bir dusunceye kapılmasın.Annesi doldurdugunda yok ya benim eşim annemi sureklı övüyor seviyor annem yanliş anlamıştır desin.Ve otamatikman senin tarafina geçsin;-)
+1 :)

Kızlar merhaba, yeni üyeyim ve sırf bu konuyu açmak icin üye oldum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim.

Derdim su :
Ben almanyada yasıyorum ve 1 senelik evliyim ve 4 aylıktan hamileyim.
Kvdem bana yakın oturuyor , ve sürekli onlara gitmemiz icin baskı yapıyor ve ven artık cok sıkıldım. Oraya her gittiğimizde de eve tekrar döndüğümüzde eşimle kavga ediyoruz.

Dün yine gittik , iceri girdik 'hadi bahçeye cıkalım dediler, neyse cıktık, görümcem ( 28 yasında bekar) ve kvdem tekrar iceri girdi ve uzun süre gelmediler eşimde abisiyle garajda idi bende yanlız oturuyordum , aradan bi 10-15 gecti kvdem elinde bir tabak kavun 5 karıs surat tekrar bahçeye geldi, farkettimki sofra kuruluyor, hemen kalktım tabi yardım etmeye, sunuda belirteyim bana kimse bişey demedi ve bahseden mutfak gözükmüyor iceride be yapıyorlar göremem. Neyse sofra kuruldu yemek yenildi ve ben sofrayıda topladım mutfağıda topladın hani oturmadım.
Çay faslı girdi cay demledik görümcemle ve iceride kaldık bahçeye cıkmadık, derken kvdem geldi ben caylari götürüyorum dedi siz de kendinize alın dedi gitti.

Eve geldik , eşim başladı yok annem cay getirdi sen oturdun hic kalkmadın sofrayı kurmadın, ne zaman gitsek oturuyorsun kalkmıyorsun annemmi hizmet etsin vs vs vs bir sürü saçmalıklar.

Bu nedir kızlar şimdi ? Her gittiğimizde aynısı , hep sessiz kalıyor kvdem benim yanımda ama ben yokken demekki rahatsız oluyor, benmi abartıyorum?

Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
kv sizi şikayet etmıs
bizim gelın bize gelınce bacak bacak üzerıne atar oturur
annemle ben hizmet ederız
asla da kardesıme bırsey demeyız
beklemeyız zaten ondan iş
ama bazen cok kalabalık bı ortam olur , bu yıne kalkıp cayını bıle kendı almaz annem gıder koyar

kardesım gormez bıle bunları
biz kardesıme sıkayet etsek agzımızın da payını alırız
karım siz varken yardım etmek zorunda değil der

siz haklısınız
üzülmeyın

Kızlar merhaba, yeni üyeyim ve sırf bu konuyu açmak icin üye oldum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim.

Derdim su :
Kvdem bana yakın oturuyor , ve sürekli onlara gitmemiz icin baskı yapıyor ve ven artık cok sıkıldım. Oraya her gittiğimizde de eve tekrar döndüğümüzde eşimle kavga ediyoruz.

Dün yine gittik , iceri girdik 'hadi bahçeye cıkalım dediler, neyse cıktık, görümcem ( 28 yasında bekar) ve kvdem tekrar iceri girdi ve uzun süre gelmediler eşimde abisiyle garajda idi bende yanlız oturuyordum , aradan bi 10-15 gecti kvdem elinde bir tabak kavun 5 karıs surat tekrar bahçeye geldi, farkettimki sofra kuruluyor, hemen kalktım tabi yardım etmeye, sunuda belirteyim bana kimse bişey demedi ve bahseden mutfak gözükmüyor iceride be yapıyorlar göremem. Neyse sofra kuruldu yemek yenildi ve ben sofrayıda topladım mutfağıda topladın hani oturmadım.
Çay faslı girdi cay demledik görümcemle ve iceride kaldık bahçeye cıkmadık, derken kvdem geldi ben caylari götürüyorum dedi siz de kendinize alın dedi gitti.

Eve geldik , eşim başladı yok annem cay getirdi sen oturdun hic kalkmadın sofrayı kurmadın, ne zaman gitsek oturuyorsun kalkmıyorsun annemmi hizmet etsin vs vs vs bir sürü saçmalıklar.

Bu nedir kızlar şimdi ? Her gittiğimizde aynısı , hep sessiz kalıyor kvdem benim yanımda ama ben yokken demekki rahatsız oluyor, benmi abartıyorum?

Gitme

Derdim su :

Kimi kv`ye yapsan yaranamazsın,O yüzden konu sahibinin burada hiç suçu günahı yok. Onu yapsaydında bunu yapsaydında. Yapmış zaten. Ayaklarına kapanıcak.Daha ne yapsın. Yeleri süpürüp temizlik mi yapacak. Benimki beni çok sever gözükür ama sokmadığı laf kalmaz. Bir kere bize geldi akşam biziçimsiz bir saat 18.00 bizde pazar günler dısadan yemek yeriz eşimle. O saatte yemiştik yemeği. Bu gelince cay demlemiştim çay, kuruyemiş ikram ettim ama kalkıcağı yok. Evdede yemek yotu. Pazartesi günü yapacktım. Kalktım bir ara mutfaga gittim eşime fısır fısır bir şey söylüyor, meğersem yemek yemeyecekmisiniz diye soruyormuş. Eşimde yedik biz falan derken, hemen çorba yapmaya başladım. Bu birden sinirlendi kalktı, ne olduğunu anlamadık, Dedim biz yedik ama yabancı yer değil. çorba 5 dk hazır olur dedim. Bu arada ben sadece çorba içicem falan dediği için çorbaya başladım ki zeytinyğlımda vardır. Yk dedi ben gidiyorum. Eşim beni savundu sonra beni aradı ertesi gün özür fln dedi. Dedim önemli değil. Ama 1 hafta sürdü ve eşimi doldurmuş bana gücendiği seyler varmışta bilmemne de. Utanmadan birde geinlere laf söylerler. Numaracı bunlar utanmadan işi hemen kendine çevirip durduk yere birde beni suçlu çıkardı. Yani iş erkekte bitsede analarına çok düşükün olanlar ki bende aileme aşırı düşükünüm ama bir sınırı olmalı bu işin. Erkekte bitiyor ama kv`ler az değil. Nazlı bebek gibiler. Allah beterinden sakınsın korusun. Vicdan versin valla bu tiplere.

Kimi kv`ye yapsan yaranamazsın,O yüzden konu sahibinin burada hiç suçu günahı yok. Onu yapsaydında bunu yapsaydında. Yapmış zaten. Ayaklarına kapanıcak.Daha ne yapsın. Yeleri süpürüp temizlik mi yapacak. Benimki beni çok sever gözükür ama sokmadığı laf kalmaz. Bir kere bize geldi akşam biziçimsiz bir saat 18.00 bizde pazar günler dısadan yemek yeriz eşimle. O saatte yemiştik yemeği. Bu gelince cay demlemiştim çay, kuruyemiş ikram ettim ama kalkıcağı yok. Evdede yemek yotu. Pazartesi günü yapacktım. Kalktım bir ara mutfaga gittim eşime fısır fısır bir şey söylüyor, meğersem yemek yemeyecekmisiniz diye soruyormuş. Eşimde yedik biz falan derken, hemen çorba yapmaya başladım. Bu birden sinirlendi kalktı, ne olduğunu anlamadık, Dedim biz yedik ama yabancı yer değil. çorba 5 dk hazır olur dedim. Bu arada ben sadece çorba içicem falan dediği için çorbaya başladım ki zeytinyğlımda vardır. Yk dedi ben gidiyorum. Eşim beni savundu sonra beni aradı ertesi gün özür fln dedi. Dedim önemli değil. Ama 1 hafta sürdü ve eşimi doldurmuş bana gücendiği seyler varmışta bilmemne de. Utanmadan birde geinlere laf söylerler. Numaracı bunlar utanmadan işi hemen kendine çevirip durduk yere birde beni suçlu çıkardı. Yani iş erkekte bitsede analarına çok düşükün olanlar ki bende aileme aşırı düşükünüm ama bir sınırı olmalı bu işin. Erkekte bitiyor ama kv`ler az değil. Nazlı bebek gibiler. Allah beterinden sakınsın korusun. Vicdan versin valla bu tiplere.

işin çok zor...bende hamileyim ne kendi annem nede kayınvalidem hiçbir şey yaptırmıyor bana..zorla yapıyorum ufak birşeyler..ki eşimde bu konuda hayatta bir şey söylemez..o bile elimden birşeyler almaya çalışır...
kaldıki sen yardım etmişsin..eşin abartmayı seviyor galiba..gerekirse kavga et birdaha bu şekilde davranırsa oraya kesinlikle gitmeyeceğini söyle..gidersende kesinlikle yerinden kalkmayacağını söyle...ben olsam öyle yapardım...

Allah korusun boylelerinden. Benimkide bi kez esime kizmis, moonlight nie bana temizlige yardim etmiyor diye. Esimden ve k.pederden agzinin payini alinca susmus. Bidahada lafini etmedi, gecen evi temizlemis vitrinleri dokmus.biz aksam gittik dediki vitrinleri sen yerlestircen gulerek, ben de olur dedim. Esim yaptirmadi gitti esim yerlestirdi vitrini. Bunlari gordukleri halde bu israr niye? Birde kendileri geldimi 1 bardak kaldirmazlar ama biz gittikmi hep bi beklenti. Kendi kizi k.validesine demedigi kalmaz ama gorumce hanim isterki ben annesine kul köle olayim. Yersen tabiki :)

Back
X