• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunu

Ben de tek yabanci gelinleriyim. Bana da torunlarina da kimse bir sey yapmadi. Digerlerine yapilmis ama benim calisiyor olmam da sebep sanirim. Art niyet yoktur belki takilmayin bosverin
bana geçenlerde dedi ki sen çalışıyordun herşeyini alıyordun o alamıyor dedi. Bana saçma geliyor :/

aslında herkes kayınvalidem için iyi seyler söyler ama iş bu konulara gelince değişiyor diğer gelin akrabası ben yabancı olduğum içinmi böyle hani akrabaya kötü gözükmemek ilgiliyiz çok görüntüsünü mü vermek istiyor ?

Öyledir bence de. Ailesini tanıdığı için iyi bir izlenim vermeye çalışıyordur. Ama hiç hoş bir şey değil. İnsanın ister istemez canı sıkılır. Bana yapmak hiç içinden gelmedi diye düşünür insan.

bana geçenlerde dedi ki sen çalışıyordun herşeyini alıyordun o alamıyor dedi. Bana saçma geliyor :/
Insan kiriliyor evet ama iyi tarafindan bakin minnetiniz yok.ihtiyaciniz da yok.taksaniz da uzulmekten baska bir sey gecmez elinize. Bi kere hafiften laf kondurursunuz olmadi anlayan anlar:)

bana nişanda makyaj malzemeleri alınmadı benim var diye kayın validem oriflame den bana bi göz kalemi bi krem bi fondaten almış ama geçen çarşıda yeni gelinine herşeyden bakıyordu bunlar alınacak şeyler dedi sana almadık senin vardı dedi ya bu ne biçim şey :/

Öyledir bence de. Ailesini tanıdığı için iyi bir izlenim vermeye çalışıyordur. Ama hiç hoş bir şey değil. İnsanın ister istemez canı sıkılır. Bana yapmak hiç içinden gelmedi diye düşünür insan.
kaynanam değilde kayınpederim kırıldığımı anlıyor hemen kızıyor kaynanama

Ben olsam çok şükür her şeyimi kendim alabiliyorum muhtaç değilim der sevinirdim. Evet, bugğn iki üç çul alacak belki sizin de içinizi acıtacak ama sonra evlenmek zorunda olanlar onlar olacak. Boşverin.

Sinir bir durum gercekten ama soyle dusunun bu dunya imtihan dunyasi gerek kv gerek es gerek anne babamizla imtihan oluyoruz duymamazliktan gelin umursanayin Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz

Ahh bacim bosver ilahi adalet öyle bi tecelli ederki böylelerine.. Bende benzerini yaşadım 2 havlu olan bohcam vardi yapilan benden sonraki geline 8 tane havlu gözümün önünde kondu.. 4 adet yelek örme yaptırmışti bende 1 tane bile kaynanadan hatira yoktu.. Ne oldu eltim saolsun halini hatrini bile sormaz aramaz muhatap olmaz..
Bosver almasin vermesin zaten.. Ben bilmem kimsenin zevkini de hic karışma alacaksa kendi alsin..

Aman bende altinlar bilmem neler alcak sandim .Sakin kiskandigini belli etme bilmiyorum de gec

Canim hamilesin bebeğine odaklan sıkma canını ınan yalnız değilsin rahatlatacaksa zamanında benim eşim alışverişe çıkarken parasını vermesine rağmen kalp kırarak alınacağını belirtmişti bende ustlemedim aldırmadım ama kaynim evlenirken kizin herşeyini dört dörtlük yaptı bide kv evine gidip elitinin bohcasini hazirlamadigim o eşyalar alınırken parasını vermedik diye dünyanın lafını yedik kaynimin maaşı esimin iki katı bunlar biz evliyken cocuk s ahibiyken oldu bide simdi işi dustu mu umrum olmuyo sende takma

ah şu kaynanalar ...sanki sizin gözünüze sokar gibi olmuş biraz..ben olsam ben de üzülürdüm.

Hiç canını sıkma bebeğinide üzme. Sen sonuca bak boşver gerisini. Senin yaşadıklarını yaşadım, o günler geldi aklıma :KK14:

Istenmeyen gelinsin sanirim :D Ya da acemiligi sende attı galiba.

Bu kv.leri anlamak zor. Ya ilkine her şeyi yaparlar 2.ye yapmazlar ya da ilkine bir şey yapmayıp 2.ye yaparlar.
Düşünemiyor mu acaba alınabileceğinizi.

hanımlar merhaba herkese,
geçenlerde gene kayınvalidem ile ilgili bazı problemlerimi yazmıştım size.
Bilmeyenler için kaynım nişanlanacak temmuz ayında. Biz nişan alışverişinin tüm masraflarını nişanlım ile ikimiz karşıladık. Kayınvalidem ne sevgili iken ne nişanlı iken bana birşey almadı.
dün bana diyorki kaynımın müstakbel nişanlısı için ona bir kaç tane kıyafet almak istiyorum senin üzerindekiler gibi giyer mi dedi. Bilmem ki dedim nişan alışverişi için mi dedim yok öylesine buraya geldiği zamanlar hediye vermek için dedi. Bana yapmadığı halde neden benim gözüme sokar gibi bana fikir soruyor anlamıyorum.
Sadece içimi dökmek istedim okuyanlara teşekkürler
Güya onu benimsiyor ona değer veriyor senle bir değil bunu söylemek istiyor. Benimki de bana düğün bile yapmadı bir çöp almadı evime bir terlik bile vermedi dahada ayağıma üç sene olacak evliliğim nerdeyse . Eltim in alışverişine beni götürdü ki bak seni adam yerine koymadım ama bu gelinim senin gibi değil demek içindi .. neler aldı neler iç camasirlarindan beyaz eşyasına kadar düğün hariç 34 bin tl ye ev dizdi kızın kicindaki sonuna kadar hemde gözüme soka soka yani amaçları bu bizi değersiz görmeleri. Sanki onlar almadı da açıkta mi kaldık canım boşver Allah muhtaç etmesin yeter ki

Kayınvalidenizin alacağı kıyafete mi muhtaçsınız ya boşverin bu konuları artık yıl olmuş 2017

hanımlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için , dün kayınvalidem geldi bana gene eltimin nişan alışverişinden bahsedildi onlar başka şehirde biz başka şehirde oturuyoruz nişan alışverişinde ben 7 aylık olucam banada gel diyo anne ben şimdi zorlanıyorum o zaman o sıcaklarda nasıl gezeyim karnım burnumda akşama kadar dedim, ilk hamilelik o kadar zor olmaz ben 5 kat inip çıkardım hiç bişey olmaz diyor . eşimde biz kıza bohça yapacağız da kız oğlana yapacak mı dedi , kv dem de dediki hiç bilmiyorum dedi ama kızın annesi şey demiş ben nişanda bi ikram hazırlarım tamam benim işim biter ama onların çok masrafı olacak bohça falan hazırlayacaklar demiş.
ben herşeyi eksiksiz yaptığım için mi böyle oluyo anlamıyorum hani çantada keklik gibi hissediyorum nasılsa alınmam nasılsa kırılmam gibi düşünüyolar sanki

Zamanında bana almadığın şey hakkında benden neden fikir istiyorsun ki anne de.
İçinizden geçeni söylemeyip fikir verir yardımcı olursanız kendinizi bu konuda ezdirmiş olursunuz.

Back
X