- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
hanımlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için , dün kayınvalidem geldi bana gene eltimin nişan alışverişinden bahsedildi onlar başka şehirde biz başka şehirde oturuyoruz nişan alışverişinde ben 7 aylık olucam banada gel diyo anne ben şimdi zorlanıyorum o zaman o sıcaklarda nasıl gezeyim karnım burnumda akşama kadar dedim, ilk hamilelik o kadar zor olmaz ben 5 kat inip çıkardım hiç bişey olmaz diyor . eşimde biz kıza bohça yapacağız da kız oğlana yapacak mı dedi , kv dem de dediki hiç bilmiyorum dedi ama kızın annesi şey demiş ben nişanda bi ikram hazırlarım tamam benim işim biter ama onların çok masrafı olacak bohça falan hazırlayacaklar demiş.
ben herşeyi eksiksiz yaptığım için mi böyle oluyo anlamıyorum hani çantada keklik gibi hissediyorum nasılsa alınmam nasılsa kırılmam gibi düşünüyolar sanki
Sen sanırım çok sessiz Kalmışsın canım. Sessiz kalma ama her şeye laf sokar gibi de durma. Ayarı ince ince sağla.
Hamilelik konusunda herkesin yapısı farklı anne de. Her hamilelik aynı olacak diye bşy yok ben sıcaklara gelemem benim için zor olur. Gitmek istemediğini belli et. Gitmek zorunda da değilsin. Hele sana böyle şeyler yapılmadıysa hiç hiç gitmek zorunda değilsin.
Kız tarafının ne yapıp ne yapmayacağı onların sorunu.
Bence sen bütün olaylardan elini ayağını çek kendine ve eşine bak hamileliğinin tadını çıkar boşuna kafana takıp stres etme. Ne kadar uzak o kadar kafa rahat.