• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv sorunu

hanımlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için , dün kayınvalidem geldi bana gene eltimin nişan alışverişinden bahsedildi onlar başka şehirde biz başka şehirde oturuyoruz nişan alışverişinde ben 7 aylık olucam banada gel diyo anne ben şimdi zorlanıyorum o zaman o sıcaklarda nasıl gezeyim karnım burnumda akşama kadar dedim, ilk hamilelik o kadar zor olmaz ben 5 kat inip çıkardım hiç bişey olmaz diyor . eşimde biz kıza bohça yapacağız da kız oğlana yapacak mı dedi , kv dem de dediki hiç bilmiyorum dedi ama kızın annesi şey demiş ben nişanda bi ikram hazırlarım tamam benim işim biter ama onların çok masrafı olacak bohça falan hazırlayacaklar demiş.
ben herşeyi eksiksiz yaptığım için mi böyle oluyo anlamıyorum hani çantada keklik gibi hissediyorum nasılsa alınmam nasılsa kırılmam gibi düşünüyolar sanki

Sen sanırım çok sessiz Kalmışsın canım. Sessiz kalma ama her şeye laf sokar gibi de durma. Ayarı ince ince sağla.
Hamilelik konusunda herkesin yapısı farklı anne de. Her hamilelik aynı olacak diye bşy yok ben sıcaklara gelemem benim için zor olur. Gitmek istemediğini belli et. Gitmek zorunda da değilsin. Hele sana böyle şeyler yapılmadıysa hiç hiç gitmek zorunda değilsin.
Kız tarafının ne yapıp ne yapmayacağı onların sorunu.
Bence sen bütün olaylardan elini ayağını çek kendine ve eşine bak hamileliğinin tadını çıkar boşuna kafana takıp stres etme. Ne kadar uzak o kadar kafa rahat.

Ben şuna katılmıyorum. Söylersen kıskanç gelin olursun.
Bir konuda rahatsız olduysan karşında kişiye dolaylı değil dogrudan söylemelisin. Yoksa hem içinde kalır. Hemde karşındaki kişi anlamaz.
Tabi bazıları bin kere söylesende anlamıyor onlarda ayrı dünya.

ben nerede kaybediyorum biliyor musunuz,
kırmak istemiyorum kimseyi hani bi laf var ya kimseyi kırmayayım diyorum bi bakıyorum ben paramparçayım...

ben nerede kaybediyorum biliyor musunuz,
kırmak istemiyorum kimseyi hani bi laf var ya kimseyi kırmayayım diyorum bi bakıyorum ben paramparçayım...

Öyle yapıda olduğunuzu anladım.
Ama inanın öyle olursanız daha çok kırılırsınız. Bunun bir tık üstüne çıkarsanız
' saygı çerçevesinde lafınızı esirgemezseniz ' hiç sorun yaşamazsınız. Ben hep bu yapıda olmama ragmen ilk zamanlar kv me karşı suskun olurdum büyüktür Vs. Diye.
Baktım ohooo benim lafım havada kalıyor. Karışmaya başlıyor. Ufak ufak laflarla artık o ayarı sağladım. Şimdi bşy söylerken söylediği şey yanlış olursa toparlıyor hemen. Kırdığının farkına varmaya yada aşırı karıştığını anlamaya başladığı için.

Öyle yapıda olduğunuzu anladım.
Ama inanın öyle olursanız daha çok kırılırsınız. Bunun bir tık üstüne çıkarsanız
' saygı çerçevesinde lafınızı esirgemezseniz ' hiç sorun yaşamazsınız. Ben hep bu yapıda olmama ragmen ilk zamanlar kv me karşı suskun olurdum büyüktür Vs. Diye.
Baktım ohooo benim lafım havada kalıyor. Karışmaya başlıyor. Ufak ufak laflarla artık o ayarı sağladım. Şimdi bşy söylerken söylediği şey yanlış olursa toparlıyor hemen. Kırdığının farkına varmaya yada aşırı karıştığını anlamaya başladığı için.
İnşallah yaparım bundan sonra o_O

Benim rahmetli kayınvalidemde her konuda böyle yapmıştı. Ben önce kırılmıştım. Eşim hesabını sorunca "isteseydi" demişti. O zaman kızmıştım ama daha sonra anladım ki eltim daha cana yakın, daha güleç ve daha çok kendini sevdirendi. Ben ise biraz soğuk nevaleydim.
Sonradan hiç dert etmedim. Kadıncağız içinden geldiğini yapmıştı. Allah rahmet eylesin.
Bence hiç dert edilecek bir şey değil. Üzmeyin kendinizi.

Evet sıkıcı bir durum ama boşverin bence karnınızdakini üzmeye değmez
Eşiniz ile mutlu iseniz gerisi gerçekten boş şeyler :KK66:
İnsan ister istemez üzülüyor ya, bana nişan alışverişinde bişey alınmadı makyaj malzemesi olarak zaten biz aldık eşimle masraflarını ikimiz karşıladık. geçen kaynanam makyaj setlerine çantalarına bakıyor bunlar alıncak diyor eltim için bana almamıştınız dedim senin vardı dedi bana ya :)))

ya ben konustuğum zaman sert konusuyorum hep bu seferde çok kırıcı oluyorum benden buyuk birine saygısızlık yapamıyorum bu yuzden eziliyorum
ezil o zaman.. :KK52:canım karşındakinin sana olan tavrını biraz da sen belirlersin.

benim vardi diye almamaniz mi gerekiyor de birdaha.
eltininde mutlaka vardir bir seyleri - hic makyaj malzemesi yokmu sanki de o alamiyor diyor.

hanımlar merhaba herkese,
geçenlerde gene kayınvalidem ile ilgili bazı problemlerimi yazmıştım size.
Bilmeyenler için kaynım nişanlanacak temmuz ayında. Biz nişan alışverişinin tüm masraflarını nişanlım ile ikimiz karşıladık. Kayınvalidem ne sevgili iken ne nişanlı iken bana birşey almadı.
dün bana diyorki kaynımın müstakbel nişanlısı için ona bir kaç tane kıyafet almak istiyorum senin üzerindekiler gibi giyer mi dedi. Bilmem ki dedim nişan alışverişi için mi dedim yok öylesine buraya geldiği zamanlar hediye vermek için dedi. Bana yapmadığı halde neden benim gözüme sokar gibi bana fikir soruyor anlamıyorum.
Sadece içimi dökmek istedim okuyanlara teşekkürler

Kızın durumu kötü mü maddi açıdan?
Vallahi böyle insanlara çok kızıyorum, iki gelini birbirinden ayırmak; iki evladını birbirinden ayırmak herşeyden önce....

bence boşver ya bazen duymamak gerekiyor. onun alacağı üç beş eşyaya muhtaç değilsin sen. sana eşin alsın daha mutlu ol :)

Kızın durumu kötü mü maddi açıdan?
Vallahi böyle insanlara çok kızıyorum, iki gelini birbirinden ayırmak; iki evladını birbirinden ayırmak herşeyden önce....
kız parasını ailesine veriyormuş ona para kalmıyormuş

İnsan ister istemez üzülüyor ya, bana nişan alışverişinde bişey alınmadı makyaj malzemesi olarak zaten biz aldık eşimle masraflarını ikimiz karşıladık. geçen kaynanam makyaj setlerine çantalarına bakıyor bunlar alıncak diyor eltim için bana almamıştınız dedim senin vardı dedi bana ya :)))

çok haklısınız ama inan yapılacak bir şey yok
Allah akıl fikir versin....

Back
X