Kv takmış durumda

Eskilerdivanii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
311
375
53
Merhaba, kv takmış durumda toruna diş buğdayı yapalım annenlerde gelsin, hep birlikte olalım diye. Evde ananem var. Annem babam da yaşlı sayılırlar onlar da risk grubu corona açısından. Ben istemiyorm annem de istemiyor esasen. Ama ısrarla parkta olsun açık hava fln diyor. Sanki açık havada corona bulamıyor gibi... Ben hevesini kırmak istemidiğim için evi süsleyelim diş partisi yapalm diyorum kendi aramızda, annemleri katmadan yani.
Siz ne düşünüyorsunhz? Ben gereksiz buluyorum. Bence teklif etmesi bile hata.. Ki ısrar ediyor. Annem de ısrar edince tamam demek zorunda kalmış ama ben iptal ettirmek istiyorum

Kızlar siz haklısınız her birinizin dediğine sonuna kadar katılıyorum ama küçük bir konu için de surat yapıp arayı bozmak istemiyorum. Hani daha usturuplu güzel dille halletmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bir de haksız mıyım sizce abartıyor muyum?

Annemler korona oldu. Onlarsız da yapmam deyin olsun bitsin. Korona olduklarını duyunca da yapalım demez herhalde

Geçen ay başında buna benzer bir durum yaşadım. Yengem gelinine ısrar ede ede ilk torununun ilk yas gününu açık havada kutladı ki gelin sadece aile arasinda yapalim demesine ragmen yengem ısrar kıyametle disarda yapti. Olan ise sabah 5.30 da acik havada konsept yapmak için ugrasan , oglen sıcağında sapir sapir terle boğuşan ve kimseyi memnun edemeyen bir geline oldu. O yüzden yapmayın çünkü kimse sizin istemediginize bakmaz , belirtilen vakitten 2 saat sonra davete katilan yakinlar daha sonra kv denizi arayıp bana niye hosgeldin demedi diye sikayet ederler mazallah.

Yahu ben onlarla görüştüğümde bir hafta annemlerle görüşmüyorum. Tabi ki kvden çıkıp annemlere gidecek değilim. O kadarını düşünebiliyoruz çok şükür

E parkta yapın işte gayet güzel öneri. Açık havada mesafeye de dikkat ettiğiniz sürece birbirinizi yalamazsanız korona bulaşma riski yok gibi bir şey.
Arkadaşım bu nasıl üslup ya? Yalamazsanız fln. Rica ediyorum benim gönderilerime yorum yazma

Benim de olacağım o haklısınız bende hiç stemiyorum ama bazılarına laf geçmiyor maalesef

Yahu ben onlarla görüştüğümde bir hafta annemlerle görüşmüyorum. Tabi ki kvden çıkıp annemlere gidecek değilim. O kadarını düşünebiliyoruz çok şükür
E tamam işte korona belirtileri var gelemiyorlar dersin zorla alıp teste götürecek değil ya
Tamam diyecek mecburen

annesi sizsiniz çocuğun. siz istemiyorsanız yapılmaz. nokta.

torununa heves ediyor anlıyorum ama hastalık var,yaşı itibariyle kendini düşünmesi gerekirken zorluyorsa kv'niz, siz de çekinmeden reddedebilirsiniz bence.

Arkadaşım bu nasıl üslup ya? Yalamazsanız fln. Rica ediyorum benim gönderilerime yorum yazma
Öf prenses misiniz ya? Ne bu islibinizi biyinmidim bini yizmiyin tripleri? Geyiktir bu yahu. Birbirinizi yalamazsanız, kaldırımları yalamışlar heralde, balkon demirlerini mi yaladılar acaba vb. şeklinde. Dünyadan haberiniz yoksa yapacak bir şey yok. İstediğim konuya yorum yaparım ayrıca.

Asıl sebep kv yi sizin ailenizle aynı ortamda tutmak istememeniz olabilir mi? Daha önce bahsetmiştiniz eğitim seviyesi olarak yakıştıramadığınızı.
Bence güzel bahane korona. Her olaya uyuyor
Tabi ki aynı ortamda tutmak istemiyorum ama torun onların da torunu eşimi de zorlamak istemediğim için bu gibi durumlarda bir araya gelmesinler gibi düşüncem olmuyor zorunlu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…