- 21 Temmuz 2021
- 311
- 375
- 53
- Konu Sahibi Eskilerdivanii
-
Evde sadece onlarla yapayım şeklinde yazmak istedim. Anlaşılmadı mı acaba? Kv ile görüşüyoruz bebeği görsünler diye torun sonuçta ama annemlerle kv kp görüşmüyorHem parkta yapın hem evde. Evde korona yok mu
Evde sadece onlarla yapayım şeklinde yazmak istedim. Anlaşılmadı mı acaba? Kv ile görüşüyoruz bebeği görsünler diye torun sonuçta ama annemlerle kv coronadan goruşmüyirlar ise , siz goruşunce zaten onlara da gecmis olur. Ha yine de dikkat edeceklerse, gelmesin onlar saygi duymak lazım. Siz ke di gonlünuzden geceni de yapin. Kv dedigini de yapin ama herseyi o planlasın parkta guzel de olur. Siz de 2 saat gider cocuk durmadü deyup kalkarsiniz. Akisına birakin takılmayın detaylara
Arkadaşım bu nasıl üslup ya? Yalamazsanız fln. Rica ediyorum benim gönderilerime yorum yazmaE parkta yapın işte gayet güzel öneri. Açık havada mesafeye de dikkat ettiğiniz sürece birbirinizi yalamazsanız korona bulaşma riski yok gibi bir şey.
Benim de olacağım o haklısınızGeçen ay başında buna benzer bir durum yaşadım. Yengem gelinine ısrar ede ede ilk torununun ilk yas gününu açık havada kutladı ki gelin sadece aile arasinda yapalim demesine ragmen yengem ısrar kıyametle disarda yapti. Olan ise sabah 5.30 da acik havada konsept yapmak için ugrasan , oglen sıcağında sapir sapir terle boğuşan ve kimseyi memnun edemeyen bir geline oldu. O yüzden yapmayın çünkü kimse sizin istemediginize bakmaz , belirtilen vakitten 2 saat sonra davete katilan yakinlar daha sonra kv denizi arayıp bana niye hosgeldin demedi diye sikayet ederler mazallah.
E tamam işte korona belirtileri var gelemiyorlar dersin zorla alıp teste götürecek değil yaYahu ben onlarla görüştüğümde bir hafta annemlerle görüşmüyorum. Tabi ki kvden çıkıp annemlere gidecek değilim. O kadarını düşünebiliyoruz çok şükür
artık varmış.mehmet ceyhan hoca öle dedüüüüüüE parkta yapın işte gayet güzel öneri. Açık havada mesafeye de dikkat ettiğiniz sürece birbirinizi yalamazsanız korona bulaşma riski yok gibi bir şey.
annesi sizsiniz çocuğun. siz istemiyorsanız yapılmaz. nokta.Merhaba, kv takmış durumda toruna diş buğdayı yapalım annenlerde gelsin, hep birlikte olalım diye. Evde ananem var. Annem babam da yaşlı sayılırlar onlar da risk grubu corona açısından. Ben istemiyorm annem de istemiyor esasen. Ama ısrarla parkta olsun açık hava fln diyor. Sanki açık havada corona bulamıyor gibi... Ben hevesini kırmak istemidiğim için evi süsleyelim diş partisi yapalm diyorum kendi aramızda, annemleri katmadan yani.
Siz ne düşünüyorsunhz? Ben gereksiz buluyorum. Bence teklif etmesi bile hata.. Ki ısrar ediyor. Annem de ısrar edince tamam demek zorunda kalmış ama ben iptal ettirmek istiyorum
Öf prenses misiniz ya? Ne bu islibinizi biyinmidim bini yizmiyin tripleri? Geyiktir bu yahu. Birbirinizi yalamazsanız, kaldırımları yalamışlar heralde, balkon demirlerini mi yaladılar acaba vb. şeklinde. Dünyadan haberiniz yoksa yapacak bir şey yok. İstediğim konuya yorum yaparım ayrıca.Arkadaşım bu nasıl üslup ya? Yalamazsanız fln. Rica ediyorum benim gönderilerime yorum yazma
Tabi ki aynı ortamda tutmak istemiyorum ama torun onların da torunu eşimi de zorlamak istemediğim için bu gibi durumlarda bir araya gelmesinler gibi düşüncem olmuyor zorunlu olarakAsıl sebep kv yi sizin ailenizle aynı ortamda tutmak istememeniz olabilir mi? Daha önce bahsetmiştiniz eğitim seviyesi olarak yakıştıramadığınızı.
Bence güzel bahane korona. Her olaya uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?