Kv tavirlari

deniz925

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
28
8
1
33
Kizlar selam,
Gercekten bu kv derdinden icim kiyildi. Esime annesinin yaptiklarini guzel bir sekilde soyledigimde bozuluyor ama gidip annesine soyluyor anneside beni arayip Özür diliyor ama Ben kinci bir insanim yaptiklarindan dolayi isinamiyorum. Esimde seni Cok seviyorlar sen Cok abartiyorsun diyor. Bende acaba sorun bende mi diye dusunuyorum. Kizlar kv evlendigimizden beri maddi olarakta arada esime destek oluyor esimde bunu iyilik olarak goruyor. Bizim icin para biriktiriyormus bilmem ne sanki bana mi yapiyor ogluna yapiyor. Kv Ben oraya gittigimde surekli goz suzer beni izler. Kiyafetime karisir kendi kiyafetinden verir bunu giy der. ustumde thsirt bile olsa kolumu yakami cekistirir. Bana surekli oglumun ustune gitme hic birseyde sorun yapma sus gec der. Dogmamis cocuk icin torunum olsun cocugu bizden uzaklastirma yanimizda olsun oglumla cocugumuzun arasina girme bize uzak tutma. Yok filancanin gelini evi ustume yapin demis oyle seymi olurmus ne alakaysa.bir akrabasi bana misafir gelir beni arar ona dikkat et bizi cekemez acigimizi ariyorlar der. Ogluna soyleyemedigi seylerde benim kafami utuler soyle olsun boyle olsun ayni ev sevdasina takmis surekli baski yapiyor .esim benim yemeklerime alisti annesine yemege gittigimizde Cok yiyemiyor hemen sen bunalimdasin o yuzden yiyemiyorsun diyor. Stresten Cok kilo aldin oglum Cok uzuluyorum geceleri uyuyamiyorum diyor. Kizlar sizce sorun bende mi tum bunlara ragmen asla saygimi bozmuyorum. Sizce Ben mi abartiyorum ve her hafta kv gile gidiyoruz 1 saat gecsin hemen ariyor nerdesiniz diye gidiyoruz yemek yiyip oturup gece yarisina kadar tv izliyoruz esim telefonuyla oynuyor. Benim anneme giderken evde Sallana sallana hazirlaniyor gidince 2 saat oturuyoruz esim hemen benim yanima geliyor kalkalim artik diyor. Kendi annesigile giderken kosarark cikiyoruz 12 1 lere kadar oturuyorz Cok bunaldim her hafta sabit gidiyoruz

Valla bence o parayı almayın. Bana değil oğluna yapıyor demişsin ama oğlu da senin kocan. Gidip beş yıldızlı otelde o parayla sensiz tatil yapacak değil. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü derdim ben olsam. Her hareketine de tepkimi koyardım.

Klasik türk erkeği ve anası.... burayı okudukça normal geliyor artık. Herkesin ortak derdi KAYNANATÖR.

Kendi evleri yetmiyor, oğullarının da eşlerinin de hakimiyeti ellerinde olsun istiyorlar.

Ben olsam eşime derim. Senin annenin evinde ne kadar oturuyorsak benim annemde de öyle olacak.

Ayrıca ezik ezik durma. Saygısızlık yapma ama kendi hayatına da karıştırma. Ne demek üstümdeki kıyafete bile karışıyor. Karıştırma.

Ayrıca en büyük yanlış anasına kızıp, kocaya dırdır yapmaktır.

Kv ile yanyanayken cvbını ver. Tatlı tatlı ama. Eşine de annen ne iyi kadın bak benim için şöyle yaptı böyle yaptı de. Yani klasik kv lerin yaptığını sen yap. Sen annesini iyiledikçe hoşuna gidecek. Annesi seni kötülerse ama anne esim seni seviyor hep iyi bahsediyor.

Gör bak karlı çıkarsın. Tecrübeye sabit. Kuzenim böyle

Kadınını bir şey yaptığı yok ki? Ben bir şey göremedim yani normal şeyler. Ben şurasını anlamadım, eşiniz sizin yemeklerinize alıştığı için neden annesinin yemeklerini yiyemiyor midesi bulanıyor Allah aşkına ne alakası var? annesi kötü yemek mi yapıyor yani bunca yaşa o getirmedi sanki oğlunu. Ayrıca para olarak destek oluyor ama bana mı oğluna diyorsun da, o evde beraber yaşamıyor musunuz? sen o paraya hiç mi dokunmuyorsun sanki. Kötü niyetli olsa öncelikle para yardımız yapmaz, zorunda değil çünkü. Kaldı ki eşin arayıp bunu demişsin eşime deyince, açıp özür dilemez. Bence de abartıyorsunuz daha ne olsun anlayamadım.

Ben çok büyük bir sorun göremedim. Ayrıca da eşine, annesini kötülersen; eşin de annesini savunmaya geçer. Sizi de huzur bozan insan olarak görür. Kayınvaliden ile ne sorunun varsa, kayınvalidene söyle. Çocuk gibi kadını, oğluna şikayet etme..

kayınvalidenizle sorun yaşadıgınızda kayınvalide ile konuşsanız belki hallolur?

garip bir şey yok

ülkem insanı

şikayet etmeyin annesini

derdiniz ne ise yani hangi tavır ya da sözden rahatsız iseniz oracıkta eşinizin yanında kv ye söyleyin

kurup susup evde demeyin

siz de onun annesinde gidelim deyin

ya da sizinkilerde kalalım daha deyin

kv ile olan hiçbir sorununuzu eşinize taşımayın kendi göbeğinizi kendiniz eşiniz de yanınızda iken kesin

Mesafenizi siz kurun.
Eşine dersin, haftada bir annenlere gidiyoruz tamam iyi güzel, benim annemlere de haftada bir gidelim.
Eğer annende 3 saat oturuyorsak, annemlerde de 3 saat oturacağız.
Senin nasıl kendi aileni görmeye hasret gidermeye ihtiyacın varsa benim de var.
Eşit olmak durumundayız dersin. Çocuk gibi ikide bir "hadi kalkalım" deme dersin olur biter.

Kayınvalidene gelince, aynı eve taşınma sevdası varsa onu bu sevdadan uzaklaştıracakta sensin.
Mesafe koymalısın aranıza, mesela size oğlu için "söyle şöyle olsun böyle olsun" gibi davrandığında, "senin oğlun beni aranıza sokma, sen konuş" diyebilmelisin. Bu saygısızlık değil.
Doğmamış torun hakkında yorum yapınca da "daha doğmamış çocuğa don mu biçiyorsunuz, ne gerek var böyle mevzulara" dersin, konuyu kesersin.
Filanca şöyle bak dikkat et konularında da "ben kendi kararlarını verebilecek olgunlukta bir insanım, siz merak etmeyin" der kesersin lafını.

Bak bir daha sana bu şekilde itici söylemlerle gelebiliyormu.
Eşine seni şikayet etme gibi huyları varsa, böyle bir durum ile karşılaştığında da dersin "ben olgun bir insanım, gerekli yerde gerekli cevapları veremedikten sonra bireyselliğim nerde? terbiyesizlik yapmadım saygısızlık yapmadım, gereken cevabı verdim sadece" dersin keser atarsın.

Ama bu tamamen sizin tavırlarınız ile ve sizinle alakalı.
Hiç bir zaman annesinin yaptıklarını eşinize mâl etmeyin.
Ona dırdırlanmayın, bu eşinizi sizden soğutur.
Eşinizin bulunduğu ortamlarda davranışlarınızı belli edin, böylelikle onu da ikilemde bırakmamış olursunuz.
Umarım muvaffak olursunuz.

oğluna veriyor sanki bana mı veriyor demişsiniz.e siz o paradan harcamıyormusunuz?eşinizle paranız ayrı mı?o yüzden sordum.
muhakkak haklı yönleriniz vardır ama hiçbir şeyde tek taraflı değildir.
yardım etmese bize yardım etmiyor oluyor,etse bana değil oğluna yapıyor oluyor.
bakmazsanız görmezsiniz.ve bazen gerçekten bakmamak gerekir.

dırdırcı kadın olmaya niyetin var anlaşılan.
birisi sana gelse annen şöyle böyle yapıyor dese harf attırmazsın ama sevip evlendiğin adamın annesine hem gıcık olmayı hem laf söylemeyi kendinde hak görüyorsun.
annesi ile oğlunun arasına girme hakkın yok bi kere onu kabul et. yok annesi oğluna şunu demiş bunu demiş. pardon da sana ne.. yanlı anlattıklarından bile sana garezli bir kadın olduğu sonucunu çıkarmadım ben.
her hafta annesine gitmesine de sesini çıkaramazsın. gidilecek elbet. senin annene gidildiğinde kalkalım dese de ben ailemi özlüyorum oturacağız diyeceksin, kv.ne de gittiğinizde oturacaksınız bu kadar basit.

her kv konusu açıldığında konu sahibi kendini haklı sanıyor ama öyle bir dünya yok. Allahtan kk kadınları oldukça objektif

Eşinize annesini şikayet etmeyin. Ne kadar kötü de olsa o onun annesi ve size ağır gelen sözleri duyarak büyüdü. Eşiniz için o sözler gayet normal.

Hoşunuza gitmeyen bir söz söylerse eşinizin yanında da olsa uygun bir şekilde cevabını verin.

Sizin ailenize gidince kalkalim diye tutturuyorsa sende onun ailesine gidince 2 saat sonra kalkalım de.
Benzer durumları yaşadım. Bende eşime söylerdim şimdi direk cevap veriyorum hiç eşimle kötü de olmuyorum.

Ama yani kusurAbakmayında ben kötü birşey göremedim
O bir ANNE oğluna yapıyor derken oğlunun karısıda sizsiniz demek ki sizede yapmış oluyor
Birde devamlı neden kv eşinize şikayet ediyorsunuz ki buda eşinizde bir bıkkınlığa yol açar
Bu anlattıklarınız ile eşiniz şu durumda sizi haklı görmez ki

Kaynanam olmadığı için bilemiyorum ama burada okuduğum kv sorunlarına nazaran hiçbir sorun yokmuş gibi geldi bana.

Gercekten cıddi mısınız?? Yapıyorsa oğluna yapıyor derken!!
Sahsen ben kv hıcbırsey gormuyorum aksıne alısverıse cıktıgımda onuda alıyorum alışverışını yaptırıyorum aylık..
atıyorum dişlerını yaptırdı mecburi; 6000tl tuttu 2000 tl bızde destek olalım dedım. Arada 200-100 mutlaka kendıne bırsry al derım.
Esımın kardeşini genc kız dıye asla unutmam.
Yahu kendı annem olsa neler yapmazdım malesef hayatta degıl. Hakedıyormu dıye gercekcı sorarsanız hayır etmıyor zor gunumde yanımda olmuyor. Ama ben karsılıgı olsun dıye yapmıyorum. Esımınde aklına bıle gelmez. Anne sonucta dunyanın en kötu ınsanı bıle olsa.. anne dıye sızın annenız nasıl mecbur degılse kv de drgıl.. haksızlık edılmemeli dıye dusunuyorum

Kizlar oncelikle sunu duzeltmek istiyorum verdigi para bizim yiyip icmemiz icin ihtiyacimiz icin verilen bir para degil oyle olsa Tabi ki bana da gelmis oluyor.verdigi para arabayla gezdikleri icin benzin parasi evlerine misafir gelecegi zaman esime soyluyor onlar karsida oturuyor esim kim gidecekse evinden alip oraya goturuyor sonra geri evlerine birakiyor kv ler bi yere gezmeye gidecegi zaman esim goturup getiriyor o yuzden para veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…