• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv temizlik israri

Hamile bir kadından temizlik beklemek heleki senin evine ablan yardım edecek iken 48 yaşında genç bir kyvde kusura bakma az yesin hizmetçi tutsun ayıp yahu insanlıktan nasip almamış mı bu kadın
Temizlik sonrası bir sıkıntın olursa hiçmi canı yanmayacak allahtan korksun
asla kendi evine kadın almaz iken hemde kendi çalışırken sen neden ona kadın tutup bu isteğini yerine getireceksin ki
senden bunu talep etmesi tam anlamı ile anlayışsızlık ve allah korkusu olmayan bir insan bence kyvden

Çalışan bir bayan olarak farklı ildeki kyvdeye gidip temizlik yapan bir bayandım düşün benim anacğım ben geliyorum diye kadın tutup evini temizletiyor benim kyvde kirli şekilde bizi karşılıyordu bir gerginlik oldu başka konuda o gece bütün yaptıklarımı yüzüme tükürdü değmez bunu bil annen dışında kimse sana acımıyor

Görümcenizin gelinine ??? Ne ne ne :))) o nasıl oluyor ve neden gidiyorsunuz?

.
Ben bu sene hamile olduğum için çalışmıyorum.Bebeğim öldü o ayrı konu..Gelin çalışıyor temizlige beni çağırıyorlar.Neden?çünkü ben herkese kosarim diyeeee

Valla gelin temizlik yapar die bu kural yok. Eli ayağı tutuyorsa kendi temizliğini kendisi yapsın. Bende aynı evde yaşıyorum bütün temizlik herşey bende. Kv. İle yaşanmaz zaten 1 ay sonra kaçıp annemlere gidiyorum bu evden.

.
Ben bu sene hamile olduğum için çalışmıyorum.Bebeğim öldü o ayrı konu..Gelin çalışıyor temizlige beni çağırıyorlar.Neden?çünkü ben herkese kosarim diyeeee
Başınız sağolsun Allah sabır versin, iyiliği suistimal durumu yani, yapmayın bence, tamam içten gelir yapılır ama bu kadarı da fazla değil mi? Gelin çalışıyorsa tutsun bir yardımcı temizletsin.

ablan sana yardıma geliyorken sen niye kv ye kadın tutacaksın ki üstelik kendi de çalışıyordu. hiç kadın tutmaya yanaşma size ne destekleri oldu da sen onun evine kadın göndereceksin senin kv bazen hak ediyor bırak oğlu ne derse desin ona .
Temizlikciden de vazgectim sanirim :D kndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak

tabiki gitme temizlikçide gönderme hamile halinle çalışıyosun gencecik kv onun sana yardıma gelmesi lazım
alıştırma da kendi de çalışıyor tutsun bi zahmet yapamıyorsa temizlikçisini
kadına bak ya :KK34:
Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)

Cnm bencede hic gitme temizlikci de vonderme o sana yardima gelecegine seni cagiriyor yazik ya valla nasil vicdan acaba kendi kizi hamile olsaydi ondan da temizlik yapmasini isteyecekmiydi acaba????
Kizi olmadigi icin anlamiyo sanirim kuzum :)

Siz galiba eşinizle annesinin arasının bozulmasını sizden bilecekler diye dert ediyorsunuz.. Ben de böyle durumlar da çok kaldım. Eşim annesine karşı çok aksi biri.. Şu var ki: kv sizin söyleyeceğiniz lafı ömür billah unutmaz ama oğluyla yine düzelir araları. Sizin konular hep bu yönde, bu durumu artık kabullenmeniz gerekiyor. Kv kıllık yapacak, eşiniz cevabını verecek, siz zan altında kalacaksınız. Kötünün iyisi gibi bi durum :) en azından eşiniz yanınızda. Boşverin onlar aralarında halleder.
Aynen oyle :) bayrama yakin tekrar cagiricak belki bu sefer esimde duycak ve yine tartisma olcak ve yine gelin arayi bozdu olcak

Temizlikciden de vazgectim sanirim :KK70: kndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak

Aman gelmesin yardima.. temizlemeye calisacagi odayi cok iyi tahmin edebiliyorum :)
bedavacı desene kv :D

Sende benim gibi huzursuzluk sevmeyen birisin kaptinn kaptinn ama olmadan olmuyor canım 48 yaşında eli kolu tutan hemde çalışan kendi yapamayacaksa temizlikçi tutacak güce sahip olan biri niye 6 aylık hamile gelinine temizlik için gel der tabiki huzursuz etmek için aman diyim gitme temizlikçi de tutma Allah'tan eşin senden tarafta benimkisi gibi bırak bozulan ara bozulsun ana oğul arasında karışma ve bisey daha aramızdaki olanı eşime anlattığım için tepki aldım dedin bu güne kadar hiç bisey saklamadım eşimden annesine ne dediysem o ne dediyse harfi harfine söyledim ama olayın sıcaklığıyla değil biraz zaman geçtikten sonra ama ben demeseydim eminim kv kendisi söylerdi benim soylediklerimi ama kendi yaptıklarını söylemezdi
Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum

Bir benzeri de bende :olamaz: bende beş aylık hamileyim hafta sonu yakın arkadaşım geldi ve evimi temizledik beraber, ertesi gün kv geliyor iki hafta üst üste gün toplantısı var temizliğe başlanacak diye duyurdu bende ay benim evimi de x geldi dün temizledi Allah razı olsun yoksa ben tam anlamıyla yapamazdım dedim :KK48:
Ama hala ümitli gidip yardım edeceğimden :KK12:
Ayni durum valla bnde ablam gelcek dediktn 5 sn sonra bana kim gelcek dedi :)
Gidemicem kimseye yardima fln cok saglam olsam kendi evimi temizlerm zatn. Bugn 2 oda süpürdm uzandm.belim gecsn diye bekliyorm su an :)

Temizlikciden de vazgectim sanirim :KK70: kndi para verip kadin tutmayi hic düsunmüyo ama kndide yapmiyo temilzigi mesela bn gitmesem muhtemelen yegenini cagiricak

karıştırma amaçlı temizler sanırım aman geri kalsın
ay bide yeğenini çağırıyo yazık yaa :ruh:

Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum
Valla inşallah öyle olur yoksa arsız olunca karşıdaki gerçekten bozmadan olmuyor

Kendi annenizin evini hiç temizlemeye gittiniz mi ya da annenize temizlikci yolladiniz mi? Bekarken elini işe surmemis tipler, evlenince annesine faydasi olmamis tipler, koca ve kv nin kölesi oluyor ya birden. Mustehak.
Siz belki boyle degilsinizdir. Hem annenizin, hem kvnin evini temizliyorsunuzdur. O zaman simdilik temizlikci yollayin ikisine de. :)))) Sonra siz devam edersiniz temizliğe.
Annemden de bi kere ayni tepkiyi aldm gelmiyosn yardima diye bana kim yardim etsin demistm bi daha hic duymadm ondan :)
Normalde anne evinde bn yapardim annem hic yapmazdi onun beklemesini normal karsiladm cunku senelerin aliskanligi var dedm ama kendi yaomaya alisti :)

Back
X