KV TEPKİSİ NORMAL Mİ SİZCE ?

Bu devirde hiç yuva bozulmasın demiyorlar.Biri gider daha iyisi gelir zannediyorlar.Ben daha 21yaşındayım ama iki yıllık evliligimden edindiğim en büyük tecrübe şu oldu; kol kırılır yen içinde kalır.Kimseye en ufak birşey belli etme ,anlatma.Beni eşim bir kez dövdü kv düzgün dur kes sesini de dövmesin dedi.Hiç sormadi bile neden kavga ettiniz diye.Allah illaki çıkarır bir yerden.Sabret ve bekle derim.Boşanmak çözüm değil.
Eşim bana elini kaldırırsa beni ve çocuklarını bir daha göremeyeceğini bilir. Saygısızlığa tahammül edemeyen bir kadın gören erkek geri basar, bu sınırı da kadın koyabilir ancak. Siz o sınırı geçmesine izin vermişsiniz, gerisi de gelir. Buzluğunuzda her daim buz olsun, evde ödem kremi bulundurun, telefonunuzun rehberinde ilk sıraya da 112’yi kaydedin. Yazık, acıyorum sizin gibi hemcinslerime.

bence bu durumda sorgulanması gereken durum eşinizle aranızdaki durum sorun.. Boşverin Kv söylenmesi gerekeni söylemişsiniz zaten.. eşinizle aranızda ki bu durumu çözmeniz gerekiyor.. hem o durumda niye kayınvalidenize söyluyorsunuz ki yok bişiy diyecektınız..

Yalnız sizin alıntıladığınız mesaj konu sahibine yazılmamış. Bir başka üyenin mesajı alıntılanıp ona cevaben yazılmış
Cevaben demeyelim de o mesajdan yola çıkarak genele seslendim diyelim. Ben böyle yapmayı tercih ediyorum uzun açıklamaktansa . Umarım anlaşılıyordur. Ayrıca burbuk burbuk da eşini bıraktın da Kv mi suçluyorsun tarzında yazmış zaten

19 yaşında evlenmişsiniz yaşınız daha 21 verdiğiniz akıl da akıl değil onu söyleyeyim, burada kaç yıllık evli torun torba sahibi kadın üyeler var en önemlisinin kişinin kendisi olduğunu, şiddetin kabul edilemeyeceğini yazıyorlar siz 2 yıllık evliliğinizde vereceğiniz muhteşem aklı keşke kendinize saklasaydınız. Kocasının döverek öldürdüğü kadınların haberlerini de televizyonda görünce boşanmak çözüm değil zaten, iyi ki yuva bozulmamış diyor musunuz?
Ben yuva bozulmasın demiyorum.Ben bayanın kv sine diyorum yuvaları bozulmasın orta yolu bulalım şiddete çözüm bulsunlar demiyor da bitecek bitsin evliliğiniz demiş ya ona diyorum.Bu nasıl bir taslamadir ya.Anlaşılan herkes anlamak istediği yere çekmiş yazdıklarımı.Kol kırılır yen içinde kalır derken ben şiddeti önce karı koca aranızda halledin hemen dışarıya belli etmeyin demek istedim.Ben eşimden bir kez şiddet gördüm fakat dillendirmedim,Biz kendi aramızda hallettik.O el bana ikinci kez kalkmış olsa zaten evliliğim yürümezdi.Fakat sizdeki bu insanları yanlış anlama zihniyeti varken birşeyleri anlatmak pek mümkün görünmüyor.

Ben yuva bozulmasın demiyorum.Ben bayanın kv sine diyorum yuvaları bozulmasın orta yolu bulalım şiddete çözüm bulsunlar demiyor da bitecek bitsin evliliğiniz demiş ya ona diyorum.Bu nasıl bir taslamadir ya.Anlaşılan herkes anlamak istediği yere çekmiş yazdıklarımı.Kol kırılır yen içinde kalır derken ben şiddeti önce karı koca aranızda halledin hemen dışarıya belli etmeyin demek istedim.Ben eşimden bir kez şiddet gördüm fakat dillendirmedim,Biz kendi aramızda hallettik.O el bana ikinci kez kalkmış olsa zaten evliliğim yürümezdi.Fakat sizdeki bu insanları yanlış anlama zihniyeti varken birşeyleri anlatmak pek mümkün görünmüyor.

Yazdıklarınız üzerinden yorum yapmak durumundayız, kendinizi düzgün ifade edememişsiniz demek ki. Acaba bunu yazarken ne demek istedi onu derken bunu mu dedi kastettiği neydi diye düşünüp yorumlarsak kimse kimseye yorum yazamaz. Sizdeki bu boşanmak çözüm değil zihniyeti varken daha çok kadın dayağı normalleştirir. Bir kere şiddet gördüm nedir şiddetin biri ikisi üçü olur mu? Şiddet şiddettir

herkese yazdığkları için tek tek teşekkür ederim.
ben eşimle hala konuşmuyorum. kendisi konuşmaya çalışıyor ama oralı değilim. tek çözüm herkesin dediği gibi bizim terapi almamız.

bu arada KV tabiki suçlu değil. ama destek sıfır onu gördüm anladım. Acınacak halde değilim çok şükür. her zaman olan şey gibi bahsedilmiş çoğu yorumda. tabiki öyle bir şey yok. gayet mutlu mesut bir kızım var. ama hayatta herşey geliyor insanın başına. iki kişinin öfkesi sonucu olan bir hadise yaşadım.

ben yuvamı ilk fırsatta bozmak yerine nasıl kurtarabilirim diye düşünenlerdeniz. yuva yıkmak kolay. önemli olan sinir ve öfkemizi kontrol altına alarak baba evine dönmemek ve mutlu bir yuvada çocuk büyütmek. yoksa emin olun çekip gitmeyi iyi bilirim. ben bu sinirle KV de kocayı da çok güzel haşlardım. ama her yolu denicem. yine olmazsa o zaman yıkılsın zaten o yuva.

sadece hemen pes etmek istemiyorum. elimden geleni de yapacağım. kızım için... yuvam için...

bu olayın bir daha tekrarlanmaması için....

Sizde kendinizi böyle avutmaya devam edin. Kv dediği gibi sesinizi kesip oturun. Farkında değilsiniz belki ama bir yuva dayağı signeye çekmeden de ayakta durabilir. Erkekte kendine çeki düzen verebilir. Ama size de kızmamak lazım. Aileniz sizi daha kendinizi koruyamayacaginiz bir yaşta evlendirmis.sizede yazık olmuş. Geçmiş olsun
Yazdıklarınız üzerinden yorum yapmak durumundayız, kendinizi düzgün ifade edememişsiniz demek ki. Acaba bunu yazarken ne demek istedi onu derken bunu mu dedi kastettiği neydi diye düşünüp yorumlarsak kimse kimseye yorum yazamaz. Sizdeki bu boşanmak çözüm değil zihniyeti varken daha çok kadın dayağı normalleştirir. Bir kere şiddet gördüm nedir şiddetin biri ikisi üçü olur mu? Şiddet şiddettir
Anlaşılan Sizin bu kıt
Sizi bu kıt,Yanlış anlayışınızla baş başa bırakıyorum.

herkese yazdığkları için tek tek teşekkür ederim.
ben eşimle hala konuşmuyorum. kendisi konuşmaya çalışıyor ama oralı değilim. tek çözüm herkesin dediği gibi bizim terapi almamız.

bu arada KV tabiki suçlu değil. ama destek sıfır onu gördüm anladım. Acınacak halde değilim çok şükür. her zaman olan şey gibi bahsedilmiş çoğu yorumda. tabiki öyle bir şey yok. gayet mutlu mesut bir kızım var. ama hayatta herşey geliyor insanın başına. iki kişinin öfkesi sonucu olan bir hadise yaşadım.

ben yuvamı ilk fırsatta bozmak yerine nasıl kurtarabilirim diye düşünenlerdeniz. yuva yıkmak kolay. önemli olan sinir ve öfkemizi kontrol altına alarak baba evine dönmemek ve mutlu bir yuvada çocuk büyütmek. yoksa emin olun çekip gitmeyi iyi bilirim. ben bu sinirle KV de kocayı da çok güzel haşlardım. ama her yolu denicem. yine olmazsa o zaman yıkılsın zaten o yuva.

sadece hemen pes etmek istemiyorum. elimden geleni de yapacağım. kızım için... yuvam için...

bu olayın bir daha tekrarlanmaması için....
Biz de yazdık hemen yuva bozulmasın diye ama çok güzel tasladilar.Insanlar yazmak için yaziyorlar.Neyse.Allah yar ve yardımcınız olsun.Gönlünüzde ne varsa o olur inşallah.

Yoo kendi kızlarına şuradan kalk şuraya otur dese kocaları, hemen olay çıkarırlar. Söz konusu başkasının kızı olunca alttan al idare et.

Back
X