KV Teşhisi Koydu

Ya o kadar düşünür ki oglusunu çeyizinde saçma sapan örtüler ve markaların promosyon verdiği bardaklar vardı. Para var ama asla harcamaz kenara atar Ne bir havlu ne bir bornoz adamın saç fırçası, çamaşırı bile yoktu ne icligi...ha benim akıllı kocam hiç sorgulamadi. Boyleleri lafta çok sever ölür taparlar Fırsatını yakaladı mi "yetersizlikle" suçlamaya kalkar. Özellikle başkalarına karşı. Bir ust evre torunda gorulur. Emziremedin sütun yetmedi ince giydirdin ... Aslında analiz edersek bu insanların hayatta tek yaptıkları şey çocuk büyütmek. Biz üniversite okumusuz, yurtdışında gezmisiz sertifikalar diplomalar dereceler vs vs bu kriterlerle yarisamayacagi için mecburen çocuk bakımı onlarin tek savaş alani. Bare bir konuda ondan iyi olayım diyor. Sonuçta ellerinden almisiz ya biricik ogullarini :) Annelik onların tek tahtlari :)))

Kaynananıza sorsaydınız keşke, bezi bırakmışlar mı?

Benim de bir ıspanak olayım var. Uzun zaman önceydi.... kayınvalideme ve kayinpederime evlerine dönmek için ogleden sonra yola çıkacaklar ac gitmesinler diye beşamel soslu ıspanak yapmistim ve onlara ikram etmistim . Kayinvalidem surekli " ogluma ayırdın mi" diye tekrarlayınca; "anne oğlun ıspanak yiyor mu?" diye sordum.(eşim çocukluğundan beri sebze yemeği asla yemez) " Karisi olarak oğluma ispanak yedirmeyi beceremedin mi?" demesin mi bana

Şimdi oğlunu çok dusundugunden mi ayir yemekten dedi yoo planladı zaten yemedigini biliyor tam zamanı demis kendince attı golü. Ozellikle kp in önünde aşağıladı aklinca Allah'ım ne geçti eline bilemedim Allah sabır versin

35 yıldır hiç hasta olmadi mi annecim.
Oldu kızım.
Ha o zaman senden öğreneceğim çok şey var.
Deseydiniz :))))

Sevmediği bir seye alıştırıp sevdirince de; begenmiyordur ama sen seviyorsun diye sevdigini soyluyordur falan diyorlar

Çok absürt bir durum görmedim.
Oğlum dikkat etmez, sen göz kulak ol demek istemiş
Eşimin annesi de bana dedi ki "başı ağrırsa karnı aç demektir, o dikkat etmez, sen dikkat et " lafları bana battığı halde bunda bir şey görmedim, oğlunu düşünüyor işte.
Ama şöyle bir şey olmuştu: eşim kurban kesmeye yardıma gidecekti, iç çamaşırlar da dahil eski püskü şeyler giymiş yırtılır ve kirlenir diye. Sonra da duşa girince annesi çamaşırları yıkamak için almış. kıyafetleri görünce gidip birkaç alt çamaşır almış oğluna. İşte buna kızmıştım, eşime de kızdım. Onun yüzünden ben ilgilenmiyorum gibi oldu, kadının bu kadar müdahil olması da ayrı sinir bozucu gelmişti. Doğru mu yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Benim kvde de oğluna maydonoz roka brokoli hiç
Yedirememiş
Kv dem ufacık birşeyin içine maydonoz kasta eşim masadan kalkarmış
Kv dem bize geldiğinde brokoli çorbası yapmıştım
Etin yanında yeşil salata da vardı tabi maydonoz roka vs eşim çok sever
Hatta havuçlu kek yapmıştım eşim ağzına sürmezmiş bekarken
Kv dem eşimin evlenince bunları yediğini görünce ölecekti :)
Garezin anneneymıs dedi eşime
Ben de aaa bilmiyordum kocamın bunları sevmediğini dedim

Bizimki de tam tersi idi
*x bunu yemez
*yiyor anne
*x şunu yemez
*yiyor anne

Kendini aşmıştı bir ara .. Etobur bir adam için "asla kekik yemez" nedir ya Sonradan çözdüm, meğer kendi yemediklerini oğlunu öne atarak diyormuş ki, pişirmeyeyim/koymayayım.

Bende işlemedi tabi bu plan

Valla kafasi hep bu tür şeylere çalışıyor ama keşke işe yarar birşeye çalışsaymis en azından gözümdeki itibarını kaybetmezdi.Simdi yola çıkmadan önce sabahtan kalan simitle peynir zeytin ikram ediyorum.

Yani benim kvdem cok iyidir aslinda bana karsi hep yardimi da dokundu ama esime karsi o da oyledir butun kvdeler ayniymis demek bende cok kiziyodum cnku gidnce elleriyle beslemeler sebdgi seyleri yapmalar ama bana da sevdgim aeyleri yapar hakkini yiyemem 3 sene olucak evlenelj ama dger cocuklarna alirken mutlaka esime de ic camasiri falan alir artik benimsedkm galiba ben niye ugrasiyim o yapsin analigjni dedim saldim cayira :)

Dert edilmeyecek, he denilip geçilecek bir olayı neden büyütüyorsunuz ki? Ana yüreği işte diyip geç,olur anne diyip bildiğini oku işte. Boş yere geriliyorsunuz.

csi , victoryvivi vallaha tebrik ederim sizi..... ben kayinvalidemin tabiriyle "karı olup" oglusuna sebze yediremedimGerçekten sebze sevmiyor eşim yoksa kayınvalidem güzel yemek yapan bir kadın ona hicbirsekilde sözüm yok ..

cok alakasiz olucak.ama eşiniz ne yiyor vallahi col merak ediyorum sebzesiz bir hayat nasil olur surekli evin hanimi ne pisirir sizin icin zordur muhakkak surekli sebze harici birseyler hazirlamak

cok alakasiz olucak.ama eşiniz ne yiyor vallahi col merak ediyorum sebzesiz bir hayat nasil olur surekli evin hanimi ne pisirir sizin icin zordur muhakkak surekli sebze harici birseyler hazirlamak
Gerçekten yemek olayı çok sıkıntı esimde..karnıyarık,brokoli,vs yemektense oturup tulum peyniri ile ekmek yer...ama o peyniri kendisi secmediyse ona da burun kivirir etcildir ama her kasaptan olmayacak ...etde sinir cikar sürekli kasap değiştiririzBi de bilmis gorsen sanırsın yemek programindayiz !!! En güzeli dışardan yemek bizim için...ama ben de zamanla kendi sevdiğim şeyleri pisirmekten uzaklastim ve eskisi kadar sebze tüketmiyorum

evet cidden büyük sıkıntı sizin acinizdan biz ailece acaip sebzeciyiz cok şükür yemek konusunda hic zorlanmiyorum o yuzden esim hic secmez ama kizim cok seciyordu simdi yavaş yavaş oda alıştı sebzeye 2.5 yasinda bir oglum var o etçil yemekte et gorunce sevincinden bagiriyor eeet diye sizin icinde eminim cok zordur hem secici olup hem sebze yememek Allah yardimciniz olsun valla ne diyecegimi bilemedim bir zeytinyağlı pirasaya enginara kerevize nasil hayir denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…