- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.306
- 133
- Konu Sahibi Karmasiktt
-
Kaynananıza sorsaydınız keşke, bezi bırakmışlar mı?Trajikomik bir olay oldu bugün. Esim grip birkac gündür Kayinvalide çok düşünür ya oğlunu maksat ilgileniyor gorunsun. Normalde oğlunu arar, beni işi düşerse arar. Akşam aramis duymadim. Oglu ile konustu. Sabah özellikle yine beni aradi. Meger bana sitem etmekmis amaci. Nasıl dedi Daha iyi dedim. Çok ince giyiniyor ondan hasta bana geldiginde baktim pantolonunun altında da bir şey yoktu daha kalın giydirsene onu demez mi!!!! 35 yaşındaki adami ben mi giydiricem ya da ne giymesi gerektigini ben mi ogreticem dedim. Hastalanmasindan beni sorumlu tutmasına mi güleyim pantolonunun altında iclik olup olmadığını kontrol etmesine mi bilemedim. Sağlığını öğrenmek isterseniz kendisini arayın daha iyi bilgi verir size birinci ağızdan dedim kapattım. Resmen bakamadigimi ve benim yüzümden hasta olduğunu ima etti ya saka mi bu
Benim de bir ıspanak olayım var.Uzun zaman önceydi.... kayınvalideme ve kayinpederime evlerine dönmek için ogleden sonra yola çıkacaklar ac gitmesinler diye beşamel soslu ıspanak yapmistim ve onlara ikram etmistim . Kayinvalidem surekli " ogluma ayırdın mi" diye tekrarlayınca; "anne oğlun ıspanak yiyor mu?" diye sordum.(eşim çocukluğundan beri sebze yemeği asla yemez) " Karisi olarak oğluma ispanak yedirmeyi beceremedin mi?" demesin mi bana
Sevmediği bir seye alıştırıp sevdirince de; begenmiyordur ama sen seviyorsun diye sevdigini soyluyordur falan diyorlarBenim de bir ıspanak olayım var.Uzun zaman önceydi.... kayınvalideme ve kayinpederime evlerine dönmek için ogleden sonra yola çıkacaklar ac gitmesinler diye beşamel soslu ıspanak yapmistim ve onlara ikram etmistim . Kayinvalidem surekli " ogluma ayırdın mi" diye tekrarlayınca; "anne oğlun ıspanak yiyor mu?" diye sordum.(eşim çocukluğundan beri sebze yemeği asla yemez) " Karisi olarak oğluma ispanak yedirmeyi beceremedin mi?" demesin mi bana
Benim kvde de oğluna maydonoz roka brokoli hiçBenim de bir ıspanak olayım var.Uzun zaman önceydi.... kayınvalideme ve kayinpederime evlerine dönmek için ogleden sonra yola çıkacaklar ac gitmesinler diye beşamel soslu ıspanak yapmistim ve onlara ikram etmistim . Kayinvalidem surekli " ogluma ayırdın mi" diye tekrarlayınca; "anne oğlun ıspanak yiyor mu?" diye sordum.(eşim çocukluğundan beri sebze yemeği asla yemez) " Karisi olarak oğluma ispanak yedirmeyi beceremedin mi?" demesin mi bana
Bizimki de tam tersi idiBenim de bir ıspanak olayım var.Uzun zaman önceydi.... kayınvalideme ve kayinpederime evlerine dönmek için ogleden sonra yola çıkacaklar ac gitmesinler diye beşamel soslu ıspanak yapmistim ve onlara ikram etmistim . Kayinvalidem surekli " ogluma ayırdın mi" diye tekrarlayınca; "anne oğlun ıspanak yiyor mu?" diye sordum.(eşim çocukluğundan beri sebze yemeği asla yemez) " Karisi olarak oğluma ispanak yedirmeyi beceremedin mi?" demesin mi bana
Valla kafasi hep bu tür şeylere çalışıyor ama keşke işe yarar birşeye çalışsaymis en azından gözümdeki itibarını kaybetmezdi.Simdi yola çıkmadan önce sabahtan kalan simitle peynir zeytin ikram ediyorum.Şimdi oğlunu çok dusundugunden mi ayir yemekten dedi yoo planladı zaten yemedigini biliyor tam zamanı demis kendince attı golü. Ozellikle kp in önünde aşağıladı aklinca Allah'ım ne geçti eline bilemedim Allah sabır versin
Bundan bir adım sonrası torun olduğunda.Aç bu çocuk aççççç.
cok alakasiz olucak.ama eşiniz ne yiyor vallahi col merak ediyorum sebzesiz bir hayat nasil olur surekli evin hanimi ne pisirir sizin icin zordur muhakkak surekli sebze harici birseyler hazirlamakcsi , victoryvivi vallaha tebrik ederim sizi..... ben kayinvalidemin tabiriyle "karı olup" oglusuna sebze yediremedim Gerçekten sebze sevmiyor eşim yoksa kayınvalidem güzel yemek yapan bir kadın ona hicbirsekilde sözüm yok ..
Ayyyyyy o bende de var :) anlamıyor ki daha 1 saat olmadı diyorum hayır mama diyor baksanaaa... çıldırcammm :))Bundan bir adım sonrası torun olduğunda.Aç bu çocuk aççççç.
Gerçekten yemek olayı çok sıkıntı esimde..karnıyarık,brokoli,vs yemektense oturup tulum peyniri ile ekmek yer...ama o peyniri kendisi secmediyse ona da burun kivirircok alakasiz olucak.ama eşiniz ne yiyor vallahi col merak ediyorum sebzesiz bir hayat nasil olur surekli evin hanimi ne pisirir sizin icin zordur muhakkak surekli sebze harici birseyler hazirlamak
evet cidden büyük sıkıntı sizin acinizdan biz ailece acaip sebzeciyiz cok şükür yemek konusunda hic zorlanmiyorum o yuzden esim hic secmez ama kizim cok seciyordu simdi yavaş yavaş oda alıştı sebzeye 2.5 yasinda bir oglum var o etçil yemekte et gorunce sevincinden bagiriyor eeet diyeGerçekten yemek olayı çok sıkıntı esimde..karnıyarık,brokoli,vs yemektense oturup tulum peyniri ile ekmek yer...ama o peyniri kendisi secmediyse ona da burun kiviriretcildir ama her kasaptan olmayacak ...etde sinir cikar sürekli kasap değiştiririz Bi de bilmis gorsen sanırsın yemek programindayiz !!! En güzeli dışardan yemek bizim için...ama ben de zamanla kendi sevdiğim şeyleri pisirmekten uzaklastim ve eskisi kadar sebze tüketmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?